- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Kasıklarım ve gögüslerim hala adet olacakmışım gibi ağrıyor canım :)Canim okudum yazdiklarini cok guzel yazmissin gozlerim doldu okurken tebrik ederim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Bende en son 28 ekimde test yaptim negatifti sonra korktum bidaha da yapmaadim kendime soz verdim 5 kasima kadar yapmicam diye bende 5 kasima kadar beklicem sonra negatifte ciksa kan testine giderim artik ama ben once testte silikte olsa gorup kan testine 7cim rahat gitmek istiyorum insallah benimde oyle olmustur gec dollenmedir benim adetimin gelmesi gereken gunlerde kasik agrilari ve lekelenme yasadim sonra butun agrilar bitti sanki adet olmus da bitmis gibiydi bugunlerde kasiklarim yine hafif hafif agrilar var arada bir hissediyorum ve bugun goguslerim acimaya basladi korkuyorum adet olucam diye
Kasıklarım ve gögüslerim hala adet olacakmışım gibi ağrıyor canım :)
Kizlar az once test yaptim yine negatif ya galiba hamile degilim benBenimde gec döllenme olmustu. Kasiklarimda sizlama gibi bi agri oluyordu. Arada da elektrik carpmasi gibi. Hafif kanamalarim da oldu ara ara. Üçüncü aydan sonra geçti ancak. Ihtimal var. Olmazsa da hayirlisi olsun uzulmeyin...
Kizlar az once test yaptim yine negatif ya galiba hamile degilim ben
Layhacim sen gecikmenin kacinci gunu ogrenmistin hamileligini tebrikler bu arada Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin
Evet dogumuna da cok az kalmis rabbim yardimcin olsun canim bir an once kucagina alabilmeyi nasip etsinAmin Allah isteyen herkese versin hayirli zamanda. Adetlerim düzensiz oldugu icin tam bilemiyorum gecikmenin yedi veya dokuzuncu gunu test yapmistim varla yok arasi bi cizgiydi. Dedigim gibi olmazsa üzülmek yok kesinlikle zamani var demekki diye düşünün. Bende uzuluyordum negatif oldukca ama bak simdi dogum icin gun sayiyoruz ve üzülerek gecirdigim gunlerime yaniyorum..
Yokmuş gebelik Hayırlısı inşallahCanim 2 gun onceki yasadigin eger ustune gormeyse kanda cikar insallah ama biraz dusuk cikar gibi geliyo cok dusuk deyip korkma bebis daha yeni yerlestigi icin dusuktur insalah Allah hepimize hayirli saglikli uzun omurlu bebisler nasip etsin haber ver sonuclari aldiginda
Kasıklarım ve gögüslerim hala adet olacakmışım gibi ağrıyor canım :)
kızlar bugun öğlen lekelenmem oldu karnım ağrıdı bıraz adet oluyorum sandım ama bıttı sizce yerleşme kanaması olabilir mi adet günleri hamile kaldıysam tahminen 10,12. Gün oldu ihtimal var mıAmin Allah isteyen herkese versin hayirli zamanda. Adetlerim düzensiz oldugu icin tam bilemiyorum gecikmenin yedi veya dokuzuncu gunu test yapmistim varla yok arasi bi cizgiydi. Dedigim gibi olmazsa üzülmek yok kesinlikle zamani var demekki diye düşünün. Bende uzuluyordum negatif oldukca ama bak simdi dogum icin gun sayiyoruz ve üzülerek gecirdigim gunlerime yaniyorum..
Bir kan testi yaptır canım olabilirde olmayabilirde böyle biz bilemeyizki içinde kalmaz hem kan testi yaptır bencekızlar bugun öğlen lekelenmem oldu karnım ağrıdı bıraz adet oluyorum sandım ama bıttı sizce yerleşme kanaması olabilir mi adet günleri hamile kaldıysam tahminen 10,12. Gün oldu ihtimal var mı
Yeni yerlestiyse kandada cikmaz ki gerci adet olacakmis gibi agrilarim var sanki her an gelicek gibi ama olmazsam cumartesiye kadar beklicem esim 7zinliyken birlikte gideriz artik doktora bu ne ya kac gundur ne tam umut veriyo ne olduruyo surunduruyo resmenBir kan testi yaptır canım olabilirde olmayabilirde böyle biz bilemeyizki içinde kalmaz hem kan testi yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?