• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 25.94 KIMYASAL MI GEC DOLLENME MI ?

Değeriniz çok güzel yükselmiş. Tebrik ederim, hamilesiniz ♥️ büyük ihtimalle geç döllenme yaşadınız

Insallah ya doktorda gebesin dedi ama insan kese gormeden kalp atisi sesi duymadan cok endise ediyir
🤭 Tekrar tebrik ederim, çünkü artık bir annesiniz. Bu korkular hep bizimle olacak. Önce kese, sonra kalp, sonra ilk hareket, derken sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah ♥️ darısı isteyen herkesin başına ❤️

🤭 Tekrar tebrik ederim, çünkü artık bir annesiniz. Bu korkular hep bizimle olacak. Önce kese, sonra kalp, sonra ilk hareket, derken sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah ♥ darısı isteyen herkesin başına ❤
Rabbim kimseyi bu duygularfan mahrum birakmasin ❤ cok tesekkur ederim sizede yorumunuzu fikrinizi paylastiniz

Doktorum en sagliklisi yuzde 70 ve uzeri artis olmasi gerektigini soyledi o yuzden icim rahat ❤ keseyide gorsek insallah
Biraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamilelikten🤭 değerlerin gayet güzel masaallah sakın kafaya takma. Ne zaman keseyi görmeye çağırdı doktorun?

Biraz sert çıktım sanırım duygu geçişleri yasıyorum hamilelikten🤭 değerlerin gayet güzel masaallah sakın kafaya takma. Ne zaman keseyi görmeye çağırdı doktorun?
Persembe gunu cagirdi ama gec dollenme yasiyorum belki gec gosterebilir kendini dedi. Hersey Allahtan 💓 insallah sorun cikmaz. Sert cikisinida anliyorum insan o kadar hassas oluyoki birisi negatif bisey yazssin istemiyo. Guzel seyler duymak istiyo bebek hakkinda 😊😊 senin ne kadarlik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh aminn

Persembe gunu cagirdi ama gec dollenme yasiyorum belki gec gosterebilir kendini dedi. Hersey Allahtan 💓 insallah sorun cikmaz. Sert cikisinida anliyorum insan o kadar hassas oluyoki birisi negatif bisey yazssin istemiyo. Guzel seyler duymak istiyo bebek hakkinda 😊😊 senin ne kadarlik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh aminn
Öyle valla canım. Ben adetime 5 gün kala ögrendim 21 küsürdü değerim geçen hafta ptesi. 2 gün sonra 87 cıktı gectigimiz cuma 220 cıktı daha da ölctürmedim🤭 idrar testimde koyulasti epey cok sukur. Kac haftalik oluyor bilmiyorum pek. Son adet tarihime göre 4 hafta 4 gün diyor internette. Adetim 3 gün gecikti

Öyle valla canım. Ben adetime 5 gün kala ögrendim 21 küsürdü değerim geçen hafta ptesi. 2 gün sonra 87 cıktı gectigimiz cuma 220 cıktı daha da ölctürmedim🤭 idrar testimde koyulasti epey cok sukur. Kac haftalik oluyor bilmiyorum pek. Son adet tarihime göre 4 hafta 4 gün diyor internette. Adetim 3 gün gecikti
Hemen hemen degerler ayni bende ilk ogrendigimde 24 kusurdu. Sonra 84 oldu 3 gun sonrada 480. Cok guzel ilerliyo seninki iki katindan fazla masallah nazar degmesin. Insalllah keseyi sonra kalp atisini gorursun. Bebegini guzelce hayirlisi ile kucagina alirsin 💓

Hemen hemen degerler ayni bende ilk ogrendigimde 24 kusurdu. Sonra 84 oldu 3 gun sonrada 480. Cok guzel ilerliyo seninki iki katindan fazla masallah nazar degmesin. Insalllah keseyi sonra kalp atisini gorursun. Bebegini guzelce hayirlisi ile kucagina alirsin 💓
Amin insallah canim tüm bebek bekleyenler sağlıkla kavussunlar bebeklerine insallah🤲😇 sen de ben de icinde💃

Back