• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme ve hamilelik :)

Stres yapma tutunmaya çalışıyor olabilir. Yeni gebelik. 9 ekimde gittim 1,20 idi, 18 ekimde 31,15 olmuş. Geç döllenme olabilir. Ben kan testinde görmeden önce idrarda çok silik bir çizgi gördüm de gittim. Benim adetim 9 gün gecikmişti. İşte ol deyince olduran Yaradan...

Acele etme 2 günde değil de 1 hafta bekle öyle git hastaneye tahlile ama kafana takarak stresle değil, o stresle Allah korusun tutunmaya çalışan bebeğine zarar verir düşürürsün, belli ki kendine yer arıyor şuan kanama anlattığın şekilde ise görünürde durum o, beta testleri 2 günde en az %60 artış varsa normal kabul ediliyor. Senin de daha başta 1,5 hafta falan gibi... Acele etme o yüzden, benim şuan 57,8 idi bugün test verdim kaç oldu bilmiyorum ama 3 haftalık olmasına rağmen idrar testi hala silik şekilde ama önceki testten biraz daha koyulaştı, sakin ol sakinlik önemli dua et Rabbimizden alacağın emanet için...
Tesekkur ederim verdiginiz destek icin bilgi icin bende ayni sizin hibi dusunuyorum ama bu aksam yaptgm gebelik testinde dger 4 testin aksine hic bir cizgi cikmafi zaten cok cok plansiz oldu hic istedigim bir durum degil suan bu ne maadi.ne manevi yonden hic hazir degiliz :(

Tesekkur ederim verdiginiz destek icin bilgi icin bende ayni sizin hibi dusunuyorum ama bu aksam yaptgm gebelik testinde dger 4 testin aksine hic bir cizgi cikmafi zaten cok cok plansiz oldu hic istedigim bir durum degil suan bu ne maadi.ne manevi yonden hic hazir degiliz :KK43:
Çocuk gelecekse bereketiyle gelir merak etme, onu sana nasip eden rızkını da veriyor merak etme... Kimyasal düşük yapıyor olabilirsin inişli çıkışlı bi değerin varsa o zaman

Örnek olsun diye yazıyorum. Adetimin 10. Gün gecikmesi içindeyken doktora gidiyorum kan değerimde beta normal zamanlarda 0,100 çıkarken 1,20 çıkıyor 5 altı olduğu için doktor negatif diyor, ultrasonda da kist falan görünmüyor hormonlar normal. Adet söktürüci Tarlusal veriyor. 4 gün 12 tableti kullanıyorum bitiyor. Bana ilacı bitirdikten sonra 10 gün içinde gelecek bekle diyor. Ben göğüs uçlarımın adet dönemindeki göğüs ağrılarından farklı olması üzerine evde test yapıyorum silik çizgi ile pozitif çıkıyor. Doktora gidiyorum ultrason (karın) yine birşey yok, kan veriyorum 1,20'den 31,15'e yğkselmiş, 2 gün sonra verdim 57,85 olmuş, bugün de vereceğim bakalım yğkselmiş mi çok değişik bir durum olduğundan endişe ediyorum kaç haftalık bilmiyorum ne Zaman ultrasonda görürüm ? :/

18 Ekim: 31,15
20 Ekim: 57,85
22 Ekim: 98,59
24 Ekim: 148,40
26 Ekim: 323,64

Doktorlar 2 katı artışı değil 1,5'dan itibaren sağlıklı kabul ederiz Dedi bu arada. Umarım sağlıklı sıhhatli sağ salim bebeğimi de kesesini de görürüm

5. Haftamda düsük yaptım. Sağlıklı degildi antibiyotik agri kesici igne yapıldı bilmeden, yetmedi Tarlusal adet sokturucu de kullanmıstım kanda gorunmemisti cunku ilk...

arkadasım merhaba 5 haftalik dusuk yapmissin su anda hamilesin Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah dusukten sonra regli oldunmu acaba kacinci gununde benim 33 gunum hala tik yok gebelik testimde negatif malesef
Evet 1 adet zamani geçirdim. 2yi olmadim hamile kaldım. Adetin geldi mi senin? Görüp geçirdin mi ? Dusukten sonra daha sağlam tutunuyor diyorlar doğru galiba.

Evet 1 adet zamani geçirdim. 2yi olmadim hamile kaldım. Adetin geldi mi senin? Görüp geçirdin mi ? Dusukten sonra daha sağlam tutunuyor diyorlar doğru galiba.
MERHABA yazıları okudum. Benimde gebeliğim oldu ekim ayında. Ama düşük oldu 6. Haftada :(
Birşey danışacaktım. İkinci gebeliğinde mi geç döllenme oldu?

Kızlar ben klomen kullandım çatlatma iğnesinin 14. Günü betahcg 5.94 çıktı 18. Günü 19.8 adetim 4 gün gecikti çatlama iğnesiylr geç döllenme olur mu ? Gebeyim diyebilirmiyim ??

Sizlere fikir olsun diye yazıyorum benim adetimin 7. Günü beta HCG 24 çıktı doktor geç döllenme dedi 1 hafta geriden geliyor adetime göre bazıları kendi haftasini yakalar diyor ne kadar doğru bilmiyorum onu 12. Haftadayim hâlâ geriden gelişiyor

Merhaba Kizlar
Sizlere fikir olsun diye actim bu konuyu.
Benim satim 14 eylul ve duzenlidir. 26 yada 28. gunde adet olurum.
batim 10 -12 ekimdi. adet olmadim. idrar testlerim negatif cikti. 15 ekimde kan testi verdim
olsa cikar dedim zaten en az 3 gun gecmisti ve degerim 5 cikti.
yani hicbir anlami yok artarsa gebelik artmazsa degilsin dedi Dr.
Suphlerle 2. kan testi icin bekledim. c.tesi kan testi yapalim dedi.
bende bugun sabah bir daha idrar testi yaptim ve 2. cizgiyi gayet guzel gordum :)
Dr kostum iki gun once yaptigim testle bugunku testi gosterdim
kan taliline gerek yok hamilesin dedi 2 gun onceki daha silikti.
persembe bebegi gorelim dedi. haftaya gidicem
Kizlar demem o ki ben adet gunu yada 2 gun gectiginde yapsaydim kan testini muhtemelen 1 yada 2 cikardi
deger yani negatif.
kesinlikle adetiniz geciktiyse hemen sokturucu kullanmayin.
bekleyin 10 yada 12 gun sonrada kan yaptirin.
benim adetim duzenli oldugu halde adete 3-4 gun kala yumurtam catlamis ki bu nadirmis. Normalde adetten 14 gun once olmasi lazim gelen bir olay. Simdi hamileyim cok mutluyum bebegim sat a gore gitmiyor
ama onemli olan saglikli olmasi ins persembe gunu muayenede saglikli oldugunu goruruz.
ALlah isteyen herkese nasip etsin. :nazar: :emir_bebek: :nazar: :KK8:
canım durumun nasıl benımde adetımlerım duzenlıydı ve ne hıkmmetse kasımda 3 gun adet oldum normalde 5 gun suruyodu sonra bı kesıldı adetım daha gelmedı bnde test yapmıstım hep sılık cıkmıstı kanımda 20 aralıkta 0.100 cıkmıstı sonra 5 ocakta kan sonucum 248 cıktı galıba gec dollenme oldu dıye dusunuyorum ben bncede umudunuzu hıc bır zaman kesmemek lazımmıs :)

Back
X