Gebelik testinde silik çizgi

hazal02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
3
0
1
28
Kızlar dün sağdaki testi yaptım silik çikti. Bugunde soldakini yaptim tekrar silik cikti adetime 1-2 gun kaldi. Daha once bi kere dusuk yasadim. Bulundugum yerde ozel hastane yok saglik ocaklarida kapali kan verip bakamiyorum. Kafam cok karisik bu durumla karsilasan oldumu daha once
IMG_5315.webp

Kızlar dün sağdaki testi yaptım silik çikti. Bugunde soldakini yaptim tekrar silik cikti adetime 1-2 gun kaldi. Daha once bi kere dusuk yasadim. Bulundugum yerde ozel hastane yok saglik ocaklarida kapali kan verip bakamiyorum. Kafam cok karisik bu durumla karsilasan oldumu daha once Eki Görüntüle 3569058
Var gibi canım ama kesin konuşamayız ki çünkü bu testlerin yalancı pozitif çıkarabildiğini duymuşsundur.

Kızlar dün sağdaki testi yaptım silik çikti. Bugunde soldakini yaptim tekrar silik cikti adetime 1-2 gun kaldi. Daha once bi kere dusuk yasadim. Bulundugum yerde ozel hastane yok saglik ocaklarida kapali kan verip bakamiyorum. Kafam cok karisik bu durumla karsilasan oldumu daha once Eki Görüntüle 3569058
Bence var gözüküyor 🙏

Bi tanesinin days doctor digerinin artımed
Geçen ay aynı bu şekilde iki markadanda 4 test yaptım aynı böyle çıktı ve adet oldum bu markalara güvenmeyin lütfen çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende ama awox veya laboquick güvenilir isterseniz eczanede yok trendyola bakabilirsiniz

Geçen ay aynı bu şekilde iki markadanda 4 test yaptım aynı böyle çıktı ve adet oldum bu markalara güvenmeyin lütfen çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende ama awox veya laboquick güvenilir isterseniz eczanede yok trendyola bakabilirsiniz
Yaaa. Ben baska testlerde yapiyim en iyisi 😢

Back
X