Bence geç döllenmedir 2 katından fazla artmış 1 hafta sonra kese görünürBAT 16 Haziran'dı. 8 günlük gecikmeden sonra hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim düşük çıktı. Sizce 2 günde bir artış iyi mi? Geç döllenme olduğu için mi bu kadar düşük?
24 Haz: 23
26 Haz: 54
28 Haz: 103
Biraz bekle bence içini karartma hemencikkızlar lutfen yardım bgun adet gunumdu olmadım kan verdım 25.5 cıktı cok dusuk kımyaal gebelık mı bu
Merhabalar. Benim SAT 5 haziran. 5 temmuz cuma Regl olmadım. Dün kan testi yaptırdım 171 hcg. Bugün dr a gittiğimde düşük bi deger olduğunu soyledi. Yarın yine kan testi istedi. Ilk hamileliğim bu yuzden oldukça üzüldüm
2400'lere kadar düzenli yükseldi ama maalesef dış gebelikmis. Bugün iğne ile gebelik sonlandırma tedavisi yapıldıBence geç döllenmedir 2 katından fazla artmış 1 hafta sonra kese görünür
Insallah öyledir insallahBu konuyada yazdim ben adet gecikmemin 10.gunu 7.23 gibi bi degerle ogrendim gec dollenme oldugu icin bu deger dusuk degil doktorlar tedbirli davranmak icin oyle soyluyolar bence
Merhabalar. Benim SAT 5 haziran. 5 temmuz cuma Regl olmadım. Dün kan testi yaptırdım 171 hcg. Bugün dr a gittiğimde düşük bi deger olduğunu soyledi. Yarın yine kan testi istedi. Ilk hamileliğim bu yuzden oldukça üzüldüm
Onemli olan ikigunde 1 artmasi iki tai olmasi lazimBebim degerim 25 ama genede var demek 7 olan bile varmis suan 34 haftalık hamile
Dis gebelik pldgu usb ile belli oluyor mu2400'lere kadar düzenli yükseldi ama maalesef dış gebelikmis. Bugün iğne ile gebelik sonlandırma tedavisi yapıldı
Geçmiş olsun canım eskilerin bir lafı var bizim o tarafta bebeğin bacağı içinde kalırmış ilk duyunca çok garip gelmişti daha çabuk hamile kalınırmış inş seninde öyle olur2400'lere kadar düzenli yükseldi ama maalesef dış gebelikmis. Bugün iğne ile gebelik sonlandırma tedavisi yapıldı
Doktor ultrasyonla bakınca belli oluyor demişti bana kese oluşmuyor tüpün üzerinde oluşuyırmuşDis gebelik pldgu usb ile belli oluyor mu
Bende boş gebelik geçirmiştim doktor 10.haftaya kadar bekletti biraz daha beklesek keseyi doğurcaktım şimdi düşünüyorumda ne güzel en son ana kadar bekledi acaba umut olur mu diye o zamanlar ömrümden ömür gitmiştiDoktor bu degere ne tepki vrrdi en cok bunu meral.ettm insani mafediyolarda hemenn
Bazilari anliyor insan halinden benim tup bebekndoktorumda oyle ama normal kontrole gttigmdr baska poliklinge icrrden zombi gb cikiyorum sinirdenBende boş gebelik geçirmiştim doktor 10.haftaya kadar bekletti biraz daha beklesek keseyi doğurcaktım şimdi düşünüyorumda ne güzel en son ana kadar bekledi acaba umut olur mu diye o zamanlar ömrümden ömür gitmişti
Mesleğini seven insan seninle üzüntünü mutluluğunu paylaşıyor resmenBazilari anliyor insan halinden benim tup bebekndoktorumda oyle ama normal kontrole gttigmdr baska poliklinge icrrden zombi gb cikiyorum sinirden
Daha önce düşük kürtaj vs oldu mu tüp bebek asamasına nasıl geldiniz özel değilse anlatır musınızMesleğini seven insan seninle üzüntünü mutluluğunu paylaşıyor resmen
Senin iki kati mi artii hepDoktor ultrasyonla bakınca belli oluyor demişti bana kese oluşmuyor tüpün üzerinde oluşuyırmuş
Benim kese oluşmuştu iki katı arttı embriyo oluşmadı psikolojim alt üst olmuştu ocakta kürtaj oldum arkadasım 1 ay sonra hamile kaldı ben korkuyorum şu an çok bağlanmıştım eşim çok kızıyordu allahtan gelen diyeSenin iki kati mi artii hep
Ilk bebegim kimyasal gebelik oldu ikinci bebegm erken dogsu sukur yasoyr 3 yasinda sonra 14 haftalik bebegm kalbi durdu suan dun kan verdim degerim 25 cikti bende normal bi gebelik oldgunu sanmiyrum ama yrin gebelik testi evde deniycem cunku dun yaptigimda cizgi yoktu simdi silikte olsa olmasi lazimBenim kese oluşmuştu iki katı arttı embriyo oluşmadı psikolojim alt üst olmuştu ocakta kürtaj oldum arkadasım 1 ay sonra hamile kaldı ben korkuyorum şu an çok bağlanmıştım eşim çok kızıyordu allahtan gelen diye
Ben haftaya kadar bekle en güzel kan testinde çıkar bide domtorum saglık ocagında kan çok bekliyor değerler farklı çıkabilir demiştiIlk bebegim kimyasal gebelik oldu ikinci bebegm erken dogsu sukur yasoyr 3 yasinda sonra 14 haftalik bebegm kalbi durdu suan dun kan verdim degerim 25 cikti bende normal bi gebelik oldgunu sanmiyrum ama yrin gebelik testi evde deniycem cunku dun yaptigimda cizgi yoktu simdi silikte olsa olmasi lazim
Ben haftaya kadar bekle en güzel kan testinde çıkar bide domtorum saglık ocagında kan çok bekliyor değerler farklı çıkabilir demişti
[/QUOTE
Çok acılar yasamışsın ama bir evladın var benim o bile yok eşimle aramız kötü başka meselelerden şu ara hem içim gidiyor en yakın arkadaşım hamile hemde güven duyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?