Geç Döllenme ve Düşük HCG Yardım

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
BAT 16 Haziran'dı. 8 günlük gecikmeden sonra hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim düşük çıktı. Sizce 2 günde bir artış iyi mi? Geç döllenme olduğu için mi bu kadar düşük?

24 Haz: 23
26 Haz: 54
28 Haz: 103

Canım aynı şeyi yaşadım. Artışın çok güzel. Benim 10 günlük gecikme sonrası ve 48 saat sonraki raporumu paylaşıyorum. Canını sıkma düşül yapıyor olsan değer yukarı değil aşağı inerdi.

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 769
  • image.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 644
  • image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 417
Böyle olumlu şeyler duyunca rahatlıyorum, çok teşekkür ederim. :)

Bi de keseyi kaç gün sonra gördünüz? değer kaça çıkmıştı?

Evet değeriniz düşük ama ilerleme çok güzel
Biraz sabretmek gerekiyor
Sağlıkla kavuşun inşallah

Evet değeriniz düşük ama ilerleme çok güzel
Biraz sabretmek gerekiyor
Sağlıkla kavuşun inşallah
Teşekkür ederim. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Herkes birkaç gün gecikmede keseyi görüyor neredeyse. 2 hafta gecikmede ben hala değer yükselsin diye bekliyorum. Çok zor geçiyor zaman gerçekten

Teşekkür ederim. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Herkes birkaç gün gecikmede keseyi görüyor neredeyse. 2 hafta gecikmede ben hala değer yükselsin diye bekliyorum. Çok zor geçiyor zaman gerçekten
Tahmin edebiliyorum benimde 4 hamileliğim 1 kızım var . Hepsini regl bitiminden 2-3 sonra kanda öğrendim değerim hep 50-60 lardaydı
Bazı bünyelerde de hormon değeri artmıyor hemen

Bende ayni seyi yasadim canim 10 gunluk gecikme oldugu halde ilk ogrendigimde beta hcg 7.23du dusun yani

Sonra sağlıklı bir hamilelik oldu mu? Ben de bir de kahverengi akıntı var günlerdir, o yüzden çok korkuyorum

Baya bi uzun suren hastane gel gitleri dis gebelik suphesi vs sonrasi keseyi gordu doktor canim bir hafta sonrada kalp atislarini duyduk cok sukur sonra 1 hafta lekelenme tarzi kanama yasadim normal dedi doktorum yani dusuk tehlikesi de var ama ilac baslamaya gerek duymadi biseyde olmadj Allaha sukur ve artislarim cokta iyi degildi ben baya bi umudumu kesmek uzereydim ama Allahin mucizeleri coook

Umarım benim için de her şey yolundadır. Haftaya muayeneye gideceğim. Bakalım

kızlar lutfen yardım bgun adet gunumdu olmadım kan verdım 25.5 cıktı cok dusuk kımyaal gebelık mı bu

Doktor bu degere ne tepki vrrdi en cok bunu meral.ettm insani mafediyolarda hemenn

Hamile degilsin dedi bende internetten degerimi gordugumu 5 in uzerinde oldugunu soyledim anca ben oyle deyince bi aciklama yapti bana onun haricinde ben degerimi bilmesem dusukte olsa bi hamilelik baslangici oldugunu falan yada olamicagini soylemiyo...

Aynen bnde oyle tahmin etmistm bi acklama yap dimi yok yapmazlar neyse bzde insallah bi gun merhametliye denk gelirz

Merhabalar. Benim SAT 5 haziran. 5 temmuz cuma Regl olmadım. Dün kan testi yaptırdım 171 hcg. Bugün dr a gittiğimde düşük bi deger olduğunu soyledi. Yarın yine kan testi istedi. Ilk hamileliğim bu yuzden oldukça üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…