- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
İçini ferah tut meryem suresi oku 41 tane dagıtabilirsen dagıtKan da cuma vericem en dusuj 200 olmasi lasim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut meryem suresi oku 41 tane dagıtabilirsen dagıtKan da cuma vericem en dusuj 200 olmasi lasim
Bakalim hairlisi supriz olduİçini ferah tut meryem suresi oku 41 tane dagıtabilirsen dagıt
Bence geç döllenme seninki adetine yakın hamile kalmışınboyle ciktiu
Ben zaten hep gec dolenneme oluyor pazartsi bakinca hic cizgi yoktu sindi yaptm var bu iki kati artiyr ku demekBence geç döllenme seninki adetine yakın hamile kalmışın
İçini ferah tut kardes olucak benceBen zaten hep gec dolenneme oluyor pazartsi bakinca hic cizgi yoktu sindi yaptm var bu iki kati artiyr ku demek
Saol cnm tekrar kurtaj olmk istemyrum cok yipraticiİçini ferah tut kardes olucak bence![]()
Olmazsın inş ben bir kere oldum oluşmamış can için kaç aydır canım yanıyor rabbim şehit annelerine nasıl bir sabır veriyorSaol cnm tekrar kurtaj olmk istemyrum cok yipratici
Bugün test yaptırdım değerim 446 ya yükselmiş çok sukur haftaya kontrole gidecegimBu konuyada yazdim ben adet gecikmemin 10.gunu 7.23 gibi bi degerle ogrendim gec dollenme oldugu icin bu deger dusuk degil doktorlar tedbirli davranmak icin oyle soyluyolar bence
Bugün test yaptırdım değerim 446 ya yükselmiş çok sukur haftaya kontrole gidecegim![]()
7 iken 400 kac gun snra cikt hayrli olsn bu aradaCok sevindim canim Allah hayirli saglikli evlat etsin kolayca kucagina almayi nasip etsin![]()
7 iken 400 kac gun snra cikt hayrli olsn bu arada
Rica etsem degeri yazabilirmisin benimde dusuk kalp atisi duydun mu2 gune bir kan verdim cok cok duzenli bi artisda degildi ama en son keseyi gorunce doktor hcg onemli degil benim icin dedi
Rica etsem degeri yazabilirmisin benimde dusuk kalp atisi duydun mu
Yok 7 değildi. 171 'di. Doktor düşük bulmuştu değeri ama iki gün sonra 446 ya yükseldi.7 iken 400 kac gun snra cikt hayrli olsn bu arada
Suanda 3gubluj gecikem var yumartama tarihi 21. Gun dun kan verdim 144 cikti pazartesi 25 tiKaç günlük gecikmen var canım? Ve yumurtlama tarihini biliyor musun?
4 gün geçmiş ilk ölçümün üzerinden normalde 2 günde bir 2 katına çıkması lazımdı diye biliyorum benSuanda 3gubluj gecikem var yumartama tarihi 21. Gun dun kan verdim 144 cikti pazartesi 25 ti