Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı şeyi yaşadım. Artışın çok güzel. Benim 10 günlük gecikme sonrası ve 48 saat sonraki raporumu paylaşıyorum. Canını sıkma düşül yapıyor olsan değer yukarı değil aşağı inerdi.BAT 16 Haziran'dı. 8 günlük gecikmeden sonra hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim düşük çıktı. Sizce 2 günde bir artış iyi mi? Geç döllenme olduğu için mi bu kadar düşük?
24 Haz: 23
26 Haz: 54
28 Haz: 103
Böyle olumlu şeyler duyunca rahatlıyorum, çok teşekkür ederim. :)Canım aynı şeyi yaşadım. Artışın çok güzel. Benim 10 günlük gecikme sonrası ve 48 saat sonraki raporumu paylaşıyorum. Canını sıkma düşül yapıyor olsan değer yukarı değil aşağı inerdi.
Bi de keseyi kaç gün sonra gördünüz? değer kaça çıkmıştı?Canım aynı şeyi yaşadım. Artışın çok güzel. Benim 10 günlük gecikme sonrası ve 48 saat sonraki raporumu paylaşıyorum. Canını sıkma düşül yapıyor olsan değer yukarı değil aşağı inerdi.
Keseyi 5000 de vajinal ultrason da gördük. Karnından gözükmesi 10000 i geçince mümkün oluyor.Bi de keseyi kaç gün sonra gördünüz? değer kaça çıkmıştı?
Teşekkür ederim. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Herkes birkaç gün gecikmede keseyi görüyor neredeyse. 2 hafta gecikmede ben hala değer yükselsin diye bekliyorum. Çok zor geçiyor zaman gerçektenEvet değeriniz düşük ama ilerleme çok güzel
Biraz sabretmek gerekiyor
Sağlıkla kavuşun inşallah
Tahmin edebiliyorum benimde 4 hamileliğim 1 kızım var . Hepsini regl bitiminden 2-3 sonra kanda öğrendim değerim hep 50-60 lardaydıTeşekkür ederim. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Herkes birkaç gün gecikmede keseyi görüyor neredeyse. 2 hafta gecikmede ben hala değer yükselsin diye bekliyorum. Çok zor geçiyor zaman gerçekten
Sonra sağlıklı bir hamilelik oldu mu? Ben de bir de kahverengi akıntı var günlerdir, o yüzden çok korkuyorumBende ayni seyi yasadim canim 10 gunluk gecikme oldugu halde ilk ogrendigimde beta hcg 7.23du dusun yani![]()
Sonra sağlıklı bir hamilelik oldu mu? Ben de bir de kahverengi akıntı var günlerdir, o yüzden çok korkuyorum
Umarım benim için de her şey yolundadır. Haftaya muayeneye gideceğim. BakalımBaya bi uzun suren hastane gel gitleri dis gebelik suphesi vs sonrasi keseyi gordu doktor canim bir hafta sonrada kalp atislarini duyduk cok sukur sonra 1 hafta lekelenme tarzi kanama yasadim normal dedi doktorum yani dusuk tehlikesi de var ama ilac baslamaya gerek duymadi biseyde olmadj Allaha sukur ve artislarim cokta iyi degildi ben baya bi umudumu kesmek uzereydim ama Allahin mucizeleri coook![]()
Umarım benim için de her şey yolundadır. Haftaya muayeneye gideceğim. Bakalım
Yukseledebilir 2 gunde bir tekrarlamalisinizkızlar lutfen yardım bgun adet gunumdu olmadım kan verdım 25.5 cıktı cok dusuk kımyaal gebelık mı bu
Doktor bu degere ne tepki vrrdi en cok bunu meral.ettm insani mafediyolarda hemennBende ayni seyi yasadim canim 10 gunluk gecikme oldugu halde ilk ogrendigimde beta hcg 7.23du dusun yani![]()
Cuma gunu tekrar kan vermeyi düşünüyorum ins bakalimYukseledebilir 2 gunde bir tekrarlamalisiniz
Doktor bu degere ne tepki vrrdi en cok bunu meral.ettm insani mafediyolarda hemenn![]()
Aynen bnde oyle tahmin etmistm bi acklama yap dimi yok yapmazlar neyse bzde insallah bi gun merhametliye denk gelirzHamile degilsin dedi bende internetten degerimi gordugumu 5 in uzerinde oldugunu soyledim anca ben oyle deyince bi aciklama yapti bana onun haricinde ben degerimi bilmesem dusukte olsa bi hamilelik baslangici oldugunu falan yada olamicagini soylemiyo...