• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi

Ben vermiş olabilirim valla 😂 yani nebiliyim bişgilendirilmemiz gerek bunca insan neden geciksin gebelikte yoksa demekki var geciktirici özelliği hani söyleseler bizde umutlanmasak çünkü en umutlandığımız en net gebelik belirtisi adet gecikmesidir tamam ürünler doğal ondan yana problem yok ama bunca insana profesyonelce bir açıklama yapılması şart diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir ne diyim 🤷‍♀️

Söktürücü kullanmayın demeleri normal ama geç döllenme ise 15 güne falan çıkıyormuş diyorlar ondandır
15 günlük bir gecikmede mi belli oluyor geç döllenme benim adetin 11 güne gecikti de

benim 7. gün gecikmede 3.90 çıkmıştı yani çok yeniydi negatif dediler ama ben kendimi tanıyordum bişeyler olduğunun farkınaydım kii sonradan yükseldi değerim hamileyim inş sizde hamişsinizdir :)
Merhabalar adetinin 6. Günü gecikmesinde kan testi vermistim 0.2 idi adetin 9 güno gecikmesinde Bir daha verdim 2.30 du ve suan 11 güne gecikemem var gebelik ihtimali var midir

Merhabalar adetinin 6. Günü gecikmesinde kan testi vermistim 0.2 idi adetin 9 güno gecikmesinde Bir daha verdim 2.30 du ve suan 11 güne gecikemem var gebelik ihtimali var midir
Benim 6. Gün 3.90 8. Gün gecikmede 37 olmuştu değerim iki kat iki kat yükseldi sonradan sizin daha geç döllenmiş olabilir herkesin adet döngüsü farklı ama sizde yok gibi görünüyor allahım en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah

Benim 6. Gün 3.90 8. Gün gecikmede 37 olmuştu değerim iki kat iki kat yükseldi sonradan sizin daha geç döllenmiş olabilir herkesin adet döngüsü farklı ama sizde yok gibi görünüyor allahım en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah
Hayırlısı canim rabbim isteyen herkese versin insallah

Kızlar benimde 10.gün kan tahlili verdim negatif tahlnden önce doktor ultrason baktı rahim kalınlığı 17 mm dedi hamile olma ihtimali var dedi test verdim negatif çıktı ama hiç adet belirtim yok

Kızlar benimde 10.gün kan tahlili verdim negatif tahlnden önce doktor ultrason baktı rahim kalınlığı 17 mm dedi hamile olma ihtimali var dedi test verdim negatif çıktı ama hiç adet belirtim yok
Banada 20 mm demişti ben anlamıştım hamile olduğumu kii gerçekten sonradan değerlerim yükseldi bekleyin derim söktürücü kullanmayın

Back