Geç Döllenme Hakkında Bilgi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnm dun aksam cok karnimda sislik gaz sancim oldu 1 2 saate gecti olacammi acaba die dusundum yok hala ama beyaz akintim var kabizligimda var
Yemeklerimi de yaptım adet olursam ağrıdan yapamam diye bir ıslaklık hissettim oldum herhalde dedim ama akıntıymış.

Valla hakkimizda hayirlisi olsunkac aydir istiyorsun
Ben istemiyordum aslında bir oğlum var daha küçük diye bir anda korunmamış olduk tek ilişki, sonrasında da düşüncesi güzel geldi geçen aydan beri korunmuyoruz. Bir tarafım olsun diyor kardeş iyidir bir tarafım da yapamazsam iki çocukla diye korkuyorum.

Ben baya ara verdim 10 yasinda oglum var esim yurtdisi baglantili calistigi icin hic dusunmedim cunku oglumun butun sorumlulugu uzerimdeydi dur biraz kendimizi toplayalim yok ev araba alinsin derken baya zaman gecti hayirlisi olsun ama cocugunuz cok kucukse bekleyin iki kucuk cocuk cok zorluyor insani gene kendin bilirsin ama

Sen baya ara vermişsin o kadarı fazla insan bildiğini unutur zorlanır tabi ama oğlunda küçük değil iiyi kötü yardımı olur sana. Bizim yaş geçmeden olsun istiyoruz, enerjimiz de varken. İlla ki büyüyorlar 1 sene daha zorlanırız en fazla oğlum 6 aylık olunca rahata ermiştim uykuları filan düzene girmişti, yine aynı döngü olursa sıkıntım olmaz. Allah nasip ederse 3 çocuk istiyorum ama sezeryanla doğum yaptığım içinde endişe oluyor işte bakalım.

Benim pandemiden once bi dusugum oldu korunurken hamile kaldim sonra dusunelimmi derken pandemi oldu ablam vefat etti psikolojik olafak coktum derken olay buralara geldi evet olursa benim icin sil bastan olmus olacak valla canim bnm bu devirde 3 cocukta cok fazla sanki hem maddi hem manevi olarak

Her cocukta bir olmuyo iste benim bi komsum vardi ilk cocukta birlikte yatip kalktilar o derece zordu ikinci oldu kadin sinir hastasi oldu aylarca uyumadi tam.buyudu derken yaramazliklari basladi o arkadasta 5 tane cocuk istiyordu ikincisi illallah ettirdi kadina Allah olmayanlara versin dio simdi

Maddi gücümüz var çok şükür, ilk 6 ayı atlatabilmek önemli benim için sonrasını halledebiliyorum

Valla komşun ilk çocuğunun zorluğunu bile bile yapmış kendi kaşınmış resmen. Çocuktan ziyade anne babanın sabrı önemli yani her çocuk yaramaz olur zaten uslu uslu duran nadirdir. Ben hep diyorum bakabilecek anne baba olsun diye çocukları da kendimİzi de yıpratıp delirdikten sonra kime neye faydamız olacak. Mesela benim arkadaşım asla çocuk bakamaz kendi de asla istemiyor umarım da olmaz. İnsan kendini bilince neye ne kadar katlanabilir öngörüyor aslında.

Ilk cocuk cok uysaldi kiz ilk cocugu gorunce 5 tane yapmaya karar verdi ikinci dunyaya geldikten sonra sinir krizi gecirdi resmen

Kizlar ben adet ocağın 21 akşamı oldum bugün döngünüm 20 günü en üst 18 günü 1.2 yazan aynı gün en altaki bugünün şimdi olurda hamile kalırsam geç dolleme mi olacak

Eklentiler

• IMG_20240210_160622.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 28
Ilk cocuk cok uysaldi kiz ilk cocugu gorunce 5 tane yapmaya karar verdi ikinci dunyaya geldikten sonra sinir krizi gecirdi resmen
Genelde öyle oluyor ilkine aldanıp çok pişman olan var. Benimki Allahtan uslu değil o yüzden tam tersi olursa işime gelir

Kizlar ben adet ocağın 21 akşamı oldum bugün döngünüm 20 günü en üst 18 günü 1.2 yazan aynı gün en altaki bugünün şimdi olurda hamile kalırsam geç dolleme mi olacak
Bu testlerden hiç anlamıyorum malesef. Ama kıpkırmızı olunca pik oluyormuş sanırım. Bir de yumurtlama gününüz zaten geç oluyorsa normal olarak geç döllenir.

Bu testlerden hiç anlamıyorum malesef. Ama kıpkırmızı olunca pik oluyormuş sanırım. Bir de yumurtlama gününüz zaten geç oluyorsa normal olarak geç döllenir.
Teşekkürler bende anlamıyorum baya kuladim ama polikistik olduğu için pik görmedim ilk defa gördüm ama geç

evet gec dollenme oluyo yumurtlama gordugun gune 14 gun ekmeyeceksin mesela ben ilk gebeligimde 30.gun yumurtlama oldu 45.gun testim pozitifti normalde adet gununden hesaplamdinda 5 6 haftalik gozukuyordu fakat gec yumurtlama oldugu icin kese 3 haftalikti o zaman adet tarihimi guncellemisti doktor

Anladım canım hayırlısi olsun benim nerdeyse bütün tedavilerin geç cevap veriyor bu da normal inşallah nasip olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…