- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
-
- Konu Sahibi Krmizibalon
Aynen ya. Düşünmeyim diyorum bu sefer de hiç belirti olmayınca belki mi diyorumBendede yok gelen giden gecen ay 28 gunde olmustum suan 31 gundeyimbeklemekte zor
Yemeklerimi de yaptım adet olursam ağrıdan yapamam diyeBnm dun aksam cok karnimda sislik gaz sancim oldu 1 2 saate gecti olacammi acaba die dusundum yok hala ama beyaz akintim var kabizligimda var
Valla hakkimizda hayirlisi olsunkac aydir istiyorsunYemeklerimi de yaptım adet olursam ağrıdan yapamam diyebir ıslaklık hissettim oldum herhalde dedim ama akıntıymış.
Ben istemiyordum aslında bir oğlum var daha küçük diye bir anda korunmamış olduk tek ilişki, sonrasında da düşüncesi güzel geldi geçen aydan beri korunmuyoruz. Bir tarafım olsun diyor kardeş iyidir bir tarafım da yapamazsam iki çocukla diye korkuyorum.Valla hakkimizda hayirlisi olsunkac aydir istiyorsun
Ben baya ara verdim 10 yasinda oglum var esim yurtdisi baglantili calistigi icin hic dusunmedim cunku oglumun butun sorumlulugu uzerimdeydi dur biraz kendimizi toplayalim yok ev araba alinsin derken baya zaman gecti hayirlisi olsun ama cocugunuz cok kucukse bekleyin iki kucuk cocuk cok zorluyor insani gene kendin bilirsin amaBen istemiyordum aslında bir oğlum var daha küçük diye bir anda korunmamış olduk tek ilişki, sonrasında da düşüncesi güzel geldi geçen aydan beri korunmuyoruz. Bir tarafım olsun diyor kardeş iyidir bir tarafım da yapamazsam iki çocukla diye korkuyorum.
Sen baya ara vermişsin o kadarı fazlaBen baya ara verdim 10 yasinda oglum var esim yurtdisi baglantili calistigi icin hic dusunmedim cunku oglumun butun sorumlulugu uzerimdeydi dur biraz kendimizi toplayalim yok ev araba alinsin derken baya zaman gecti hayirlisi olsun ama cocugunuz cok kucukse bekleyin iki kucuk cocuk cok zorluyor insani gene kendin bilirsin ama
Benim pandemiden once bi dusugum oldu korunurken hamile kaldim sonra dusunelimmi derken pandemi oldu ablam vefat etti psikolojik olafak coktum derken olay buralara geldiSen baya ara vermişsin o kadarı fazlainsan bildiğini unutur zorlanır tabi ama oğlunda küçük değil iiyi kötü yardımı olur sana. Bizim yaş geçmeden olsun istiyoruz, enerjimiz de varken. İlla ki büyüyorlar 1 sene daha zorlanırız en fazla oğlum 6 aylık olunca rahata ermiştim uykuları filan düzene girmişti, yine aynı döngü olursa sıkıntım olmaz. Allah nasip ederse 3 çocuk istiyorum ama sezeryanla doğum yaptığım içinde endişe oluyor işte bakalım.
Her cocukta bir olmuyo iste benim bi komsum vardi ilk cocukta birlikte yatip kalktilar o derece zordu ikinci oldu kadin sinir hastasi oldu aylarca uyumadi tam.buyudu derken yaramazliklari basladi o arkadasta 5 tane cocuk istiyordu ikincisi illallah ettirdi kadina Allah olmayanlara versin dio simdiSen baya ara vermişsin o kadarı fazlainsan bildiğini unutur zorlanır tabi ama oğlunda küçük değil iiyi kötü yardımı olur sana. Bizim yaş geçmeden olsun istiyoruz, enerjimiz de varken. İlla ki büyüyorlar 1 sene daha zorlanırız en fazla oğlum 6 aylık olunca rahata ermiştim uykuları filan düzene girmişti, yine aynı döngü olursa sıkıntım olmaz. Allah nasip ederse 3 çocuk istiyorum ama sezeryanla doğum yaptığım içinde endişe oluyor işte bakalım.
Maddi gücümüz var çok şükür, ilk 6 ayı atlatabilmek önemli benim için sonrasını halledebiliyorumBenim pandemiden once bi dusugum oldu korunurken hamile kaldim sonra dusunelimmi derken pandemi oldu ablam vefat etti psikolojik olafak coktum derken olay buralara geldievet olursa benim icin sil bastan olmus olacak valla canim bnm bu devirde 3 cocukta cok fazla sanki hem maddi hem manevi olarak
Insallah Allah gonlumuze gore versin insallahMaddi gücümüz var çok şükür, ilk 6 ayı atlatabilmek önemli benim için sonrasını halledebiliyorum
Valla komşun ilk çocuğunun zorluğunu bile bile yapmışHer cocukta bir olmuyo iste benim bi komsum vardi ilk cocukta birlikte yatip kalktilar o derece zordu ikinci oldu kadin sinir hastasi oldu aylarca uyumadi tam.buyudu derken yaramazliklari basladi o arkadasta 5 tane cocuk istiyordu ikincisi illallah ettirdi kadina Allah olmayanlara versin dio simdi
İnşallahInsallah Allah gonlumuze gore versin insallah
Ilk cocuk cok uysaldi kiz ilk cocugu gorunce 5 tane yapmaya karar verdi ikinci dunyaya geldikten sonra sinir krizi gecirdi resmenValla komşun ilk çocuğunun zorluğunu bile bile yapmışkendi kaşınmış resmen. Çocuktan ziyade anne babanın sabrı önemli yani her çocuk yaramaz olur zaten uslu uslu duran nadirdir. Ben hep diyorum bakabilecek anne baba olsun diye çocukları da kendimİzi de yıpratıp delirdikten sonra kime neye faydamız olacak. Mesela benim arkadaşım asla çocuk bakamaz kendi de asla istemiyor umarım da olmaz. İnsan kendini bilince neye ne kadar katlanabilir öngörüyor aslında.
Genelde öyle oluyorIlk cocuk cok uysaldi kiz ilk cocugu gorunce 5 tane yapmaya karar verdi ikinci dunyaya geldikten sonra sinir krizi gecirdi resmen
Bu testlerden hiç anlamıyorum malesef. Ama kıpkırmızı olunca pik oluyormuş sanırım. Bir de yumurtlama gününüz zaten geç oluyorsa normal olarak geç döllenir.Kizlar ben adet ocağın 21 akşamı oldum bugün döngünüm 20 günü en üst 18 günü 1.2 yazan aynı gün en altaki bugünün şimdi olurda hamile kalırsam geç dolleme mi olacak
Teşekkürler bende anlamıyorum baya kuladim ama polikistik olduğu için pik görmedim ilk defa gördüm ama geçBu testlerden hiç anlamıyorum malesef. Ama kıpkırmızı olunca pik oluyormuş sanırım. Bir de yumurtlama gününüz zaten geç oluyorsa normal olarak geç döllenir.
İnternetteki videolara bak. Videodan izlemek, görmek daha iyi olur. Umarım olur.Teşekkürler bende anlamıyorum baya kuladim ama polikistik olduğu için pik görmedim ilk defa gördüm ama geç
evet gec dollenme oluyo yumurtlama gordugun gune 14 gun ekmeyeceksin mesela ben ilk gebeligimde 30.gun yumurtlama oldu 45.gun testim pozitifti normalde adet gununden hesaplamdinda 5 6 haftalik gozukuyordu fakat gec yumurtlama oldugu icin kese 3 haftalikti o zaman adet tarihimi guncellemisti doktorKizlar ben adet ocağın 21 akşamı oldum bugün döngünüm 20 günü en üst 18 günü 1.2 yazan aynı gün en altaki bugünün şimdi olurda hamile kalırsam geç dolleme mi olacak
Anladım canım hayırlısi olsun benim nerdeyse bütün tedavilerin geç cevap veriyor bu da normalevet gec dollenme oluyo yumurtlama gordugun gune 14 gun ekmeyeceksin mesela ben ilk gebeligimde 30.gun yumurtlama oldu 45.gun testim pozitifti normalde adet gununden hesaplamdinda 5 6 haftalik gozukuyordu fakat gec yumurtlama oldugu icin kese 3 haftalikti o zaman adet tarihimi guncellemisti doktor