• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim Silik çıktı hamilemiyim

Pandapartyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
2
0
1
20
Herkese merhaba buraya yeni üye oldum yaklaşık 1 haftadır sizlerin yorumunu okuyorum ama bana da lütfen yardımcı olun ilişkiden 12 gün sonra test yaptım en son adet 13 Şubatta oldu bugün de olmam gerekiyor ama olmadım test yaptım bu şekilde çıktı beta HCG ise 1.20 çıktı 10 gündür hiç dinmeyen alt karın ağrım var ilaç da içemiyorum gebelik varsa zarar verir diye kasık ağrılarım vardı o geçti bel ağrım da devam ediyor lütfen bana bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır sizce gebemiyimdir

Eklentiler

• IMG_5500.webp
    IMG_5500.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5496.webp
    IMG_5496.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 10
Herkese merhaba buraya yeni üye oldum yaklaşık 1 haftadır sizlerin yorumunu okuyorum ama bana da lütfen yardımcı olun ilişkiden 12 gün sonra test yaptım en son adet 13 Şubatta oldu bugün de olmam gerekiyor ama olmadım test yaptım bu şekilde çıktı beta HCG ise 1.20 çıktı 10 gündür hiç dinmeyen alt karın ağrım var ilaç da içemiyorum gebelik varsa zarar verir diye kasık ağrılarım vardı o geçti lütfen bana bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır sizce gebemiyimdir
Hcgniz 1.20 çıkmış üzmek istemem ama gebe değilsiniz 😔testinizin markasına göre yalancı pozitif gösterebiliyor Allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah🙏🏻🥰

Hcgniz 1.20 çıkmış üzmek istemem ama gebe değilsiniz 😔testinizin markasına göre yalancı pozitif gösterebiliyor Allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah🙏🏻🥰
Amin inşallah 🙏 adet olmadım daha günü bugün umarım olmam çok istiyoruz çünkü belirtilerim olduğunu söylüyor bende anlamış değilim daha önce test yaptığımda hep negatif çıktı şimdi ise Silik çıktı umarım vardır

Amin inşallah 🙏 adet olmadım daha günü bugün umarım olmam çok istiyoruz çünkü belirtilerim olduğunu söylüyor bende anlamış değilim daha önce test yaptığımda hep negatif çıktı şimdi ise Silik çıktı umarım vardır
Beklemek insana gerçekten çok zor geliyor bende aynı durumdayım 😔 bir an evvel inşallah çift çizgiyi görürsünüz🥰💐🙏🏻

Back
X