- 15 Mart 2021
- 205
- 73
- 35
- Konu Sahibi Krmizibalon
Bat ne zamanTeşekkür ederim geçen ay hiç gecikme yaşamadan adetimi oldum. Bu ay da bakalım test yapmayı bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zamanTeşekkür ederim geçen ay hiç gecikme yaşamadan adetimi oldum. Bu ay da bakalım test yapmayı bekliyorum.
Acildeyim şu an ve test yapmadılar şaka gibi Tükiye’nin her yerinde acilde yapılan test düzcede yapılmıyormuşBelirtiler devam ediyorsa gitmeni tavsiye ederim. Yani ben uzun süre ağrı çekmeye dayanamadım acile gittim.
Peki adet oldunmubende buna benzer bi durum yaşadım, tüm belirtiler vardı mide yanması mide gazı mide bulantısı nabız yüksekliği adete 15 gün kala pembe lekelenme sonra adetten 2 gün önce kahve lekelenme sonra baktım adete döndü tekrar doktora gitmeden nasılsa adet oldum diye
şansına. Gerçi bende kendi isteğimle test yaptırmadım doktor kendisi yaptı.Acildeyim şu an ve test yapmadılar şaka gibi Tükiye’nin her yerinde acilde yapılan test düzcede yapılmıyormuş
4-5 günüm varBat ne zaman
Hayirli olsun insallah benimde cuma gunu bat beklemedeyim bende4-5 günüm var
Adet olmadım bugün tam 20 gün geçti bütün belirtiler bende var çok sık idrara cikiyom mide bulantısı koku hassasiyet vsPeki adet oldunmu
Ben bu sabah test yaptım yani çok derinlerden çizgi görsem(görmek istesem) de net olmadığı için negatif. 2 güne de adet günüm zaten bakalım bekliyorumHayirli olsun insallah benimde cuma gunu bat beklemedeyim bende
Bnmde yarin adet gunum gecen ay 28 gunde olmustum bugun 29 gundeyim hic bir belirtim yok test yapmak icin umudumda yok sadece yumurtlamadan sonra acayip derece akintim oldu krem gibi suan hafif akintim var sadecé o kadar insallah hakkimizda hayirlisi olurBen bu sabah test yaptım yani çok derinlerden çizgi görsem(görmek istesem) de net olmadığı için negatif. 2 güne de adet günüm zaten bakalım bekliyorum
Benimde öyle belirgin bi belirtim yok adete 2 günüm kaldı artık olmazsam tekrar denerim testi. En güzel zamanda olsun inşallahBnmde yarin adet gunum gecen ay 28 gunde olmustum bugun 29 gundeyim hic bir belirtim yok test yapmak icin umudumda yok sadece yumurtlamadan sonra acayip derece akintim oldu krem gibi suan hafif akintim var sadecé o kadar insallah hakkimizda hayirlisi olur
Insallah cnm hayirli haberlerini bekliyorumBenimde öyle belirgin bi belirtim yok adete 2 günüm kaldı artık olmazsam tekrar denerim testi. En güzel zamanda olsun inşallah
Bende dun aksam dayanamadan yaptim test yememe icmeme dikkat etmedim negatif cikti bugun normalde olmam gerekiyor gelen gidende yok beklemedeyim gercekten negatifmi yoksa gec yumurtlamami cunku ben oglumda adet gecikmemin 15 gunu ogrenmistim beklemekte insani yoruyorBenimde öyle belirgin bi belirtim yok adete 2 günüm kaldı artık olmazsam tekrar denerim testi. En güzel zamanda olsun inşallah
Geç döllenmeyi hiç yaşamadım, yaşayan da görmedim bilgim yok o yüzden hayırlısıyla gelsin. Bakalım bende yarını bekliyorum ama olurum gibi de geliyor. Bende ilk hamileliğimi 2 gün kala öğrenmiştim o yüzden ümidim yok.Bende dun aksam dayanamadan yaptim test yememe icmeme dikkat etmedim negatif cikti bugun normalde olmam gerekiyor gelen gidende yok beklemedeyim gercekten negatifmi yoksa gec yumurtlamami cunku ben oglumda adet gecikmemin 15 gunu ogrenmistim beklemekte insani yoruyor
Valla bekleyip gorecegiz bakalim bende merakli bi halde bekliyorum hic adet olacak belirtimde yok hissizlestim sankiGeç döllenmeyi hiç yaşamadım, yaşayan da görmedim bilgim yok o yüzden hayırlısıyla gelsin. Bakalım bende yarını bekliyorum ama olurum gibi de geliyor. Bende ilk hamileliğimi 2 gün kala öğrenmiştim o yüzden ümidim yok.
Aynen bende de bir hissiyat yok. Ağrılı geçen bir adetim var ve bir gün önce illa ki bir belirtim olurdu hala şaşkınımValla bekleyip gorecegiz bakalim bende merakli bi halde bekliyorum hic adet olacak belirtimde yok hissizlestim sanki
Valla bacim bendede yok duruma gore haber edersinAynen bende de bir hissiyat yok. Ağrılı geçen bir adetim var ve bir gün önce illa ki bir belirtim olurdu hala şaşkınım
TamamdırValla bacim bendede yok duruma gore haber edersin
Şu saat oldu hala kanamam gelmedi, beyaz akıntım devam ediyor. Ağrım sızımda yok yarında olmazsam ben yine test yaparım gibiValla bacim bendede yok duruma gore haber edersin
Bendede yok gelen giden gecen ay 28 gunde olmustum suan 31 gundeyim beklemekte zorŞu saat oldu hala kanamam gelmedi, beyaz akıntım devam ediyor. Ağrım sızımda yok yarında olmazsam ben yine test yaparım gibi
Bnm dun aksam cok karnimda sislik gaz sancim oldu 1 2 saate gecti olacammi acaba die dusundum yok hala ama beyaz akintim var kabizligimda varŞu saat oldu hala kanamam gelmedi, beyaz akıntım devam ediyor. Ağrım sızımda yok yarında olmazsam ben yine test yaparım gibi