- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
-
- Konu Sahibi Krmizibalon
Burda fotolara baktım da ben le pek kıyas yapamadım aşırı Pink onların ki ben yutubada bakarim sağolİnternetteki videolara bak. Videodan izlemek, görmek daha iyi olur. Umarım olur.
Allah gonlune gore versin bacimAnladım canım hayırlısi olsun benim nerdeyse bütün tedavilerin geç cevap veriyor bu da normalinşallah nasip olur
Napiyorsun cnm varmi gelen gidenGenelde öyle oluyorilkine aldanıp çok pişman olan var. Benimki Allahtan uslu değil o yüzden tam tersi olursa işime gelir
Amin inşallahAllah gonlune gore versin bacim
4.günüme girdim hala olmadımNapiyorsun cnm varmi gelen giden
Bende daha olmadim test yapmadim cunku negatif ciktigi icin 1 hafta icinde yapacagim sen test yaptinmi? ben birde testi internetten almistim guvenilirmi bilmiyorum4.günüme girdim hala olmadımama sancılarım geliyor gidiyor, sen naptın?
Dün sabah yaptım ilk 5 dk bişey yoktu sonra uyudum uyandım, 2 saat içinde silik bi çizgi çıktı. Bugün acile gittim sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. İnternetten hiç almadım ya ama test markalarının kendi sitesinden alırsan bişey olmaz diye düşünüyorum.Bende daha olmadim test yapmadim cunku negatif ciktigi icin 1 hafta icinde yapacagim sen test yaptinmi? ben birde testi internetten almistim guvenilirmi bilmiyorum
Elim ayağım titriyyooor ya sonucumu şimdi gmrdümDün sabah yaptım ilk 5 dk bişey yoktu sonra uyudum uyandım, 2 saat içinde silik bi çizgi çıktı. Bugün acile gittim sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. İnternetten hiç almadım ya ama test markalarının kendi sitesinden alırsan bişey olmaz diye düşünüyorum.
Daha önce 300lerde öğrenmiştim adet gecikmesiyle öğreneceğimi düşünmüyordumElim ayağım titriyyooor ya sonucumu şimdi gmrdüm138 çıkmış sonucum
Aaa cok iyimis gec yumurtlama olabilir ben daha yapmadim cumaya kadar olmazsam yapacam tekrardan 2 gunde bi tekrarlaDaha önce 300lerde öğrenmiştim adet gecikmesiyle öğreneceğimi düşünmüyordum
Bir hafta sonra dra git belki keseyi gorebilirsin cnmDaha önce 300lerde öğrenmiştim adet gecikmesiyle öğreneceğimi düşünmüyordum
İnşallahAaa cok iyimis gec yumurtlama olabilir ben daha yapmadim cumaya kadar olmazsam yapacam tekrardan 2 gunde bi tekrarla
Sacmalama kiz ne aglamasi bu cok guzel haber esine sevgililer gunu hediyesiİnşallahUmarım sende pozitifi görürsün. Ben biraz ağlamaya gidiyoruö
Hiç ummuyordum benim kistim vardı 1 cmlik adette kaybolur dedi doktor, adet olmayınca panik yaptım bir de kilo almaya başladım pantolonları kapatamadım kistin belirtisinde kilo alımı, karın şişliği de vardı. Geçen ay 3-4 kere kan testi yaptılar hepsinde de negatif bu seferde öyledir kesin kistim büyüdü diye kalbim küt küt atıyordu. Ben yine çikarsa 50lerde filan bekliyordum vallaSacmalama kiz ne aglamasi bu cok guzel haber esine sevgililer gunu hediyesiama 138 degerde erken gebelik testinde cok silik cikmasi sasirtti beni
Genelde oyle olur cnm birden arayipta hamileyim demede supriz yapHiç ummuyordum benim kistim vardı 1 cmlik adette kaybolur dedi doktor, adet olmayınca panik yaptım bir de kilo almaya başladım pantolonları kapatamadım kistin belirtisinde kilo alımı, karın şişliği de vardı. Geçen ay 3-4 kere kan testi yaptılar hepsinde de negatif bu seferde öyledir kesin kistim büyüdü diye kalbim küt küt atıyordu. Ben yine çikarsa 50lerde filan bekliyordum vallaaynen bi patik alıp kutuya koymalık bi şeyler bi daha hamile kalırsam şöyle yaparım dediğim her şeyi unuttum
Beraber gittik hastaneye Allahtan park yeri yoktu siz bekleyin ben sonucu alıp geliyim dedimGenelde oyle olur cnm birden arayipta hamileyim demede supriz yapzaten adet gecikince otomatikmen balon gibi sisiyorsun bende sislik yok suan ama bel agrim var gidiom geliyorum âma hic birsey yok
5in ustundeki deger pozitif sayiliyo neden ne var ne yok diyebilirim dediki 3 4 gun gecikme bisey degil benimki 15 gun gecikmisti pozitifi gordum ilk degerim 1000di o zaman dr banada aynisini demisti 15 gunluk degere gore az dedi sonra gec dollenme oldugu ortaya cikti sen uzulme bu mutlulugun tadini cikarBeraber gittik hastaneye Allahtan park yeri yoktu siz bekleyin ben sonucu alıp geliyim dedimDoktor ne var diyebilirim ne yok dedi 138 çokta düşük değil aslında ama gecikmem 3 4 günü bulduğu için mi acaba? Eve gelirken de patik aldım kutuya koyar öyle yaparım diye aceleye geldi biraz da bir tık hayallerimi yıktı doktor
Peki esine ne dedin benimki meraktan gelirdi valla arabayi ulu orta bi yere koyar bende gelcem derdi ben daha adetimin gectinide soyleyemedim birsey yoksa hayal kirikligina ugramasin diyeBeraber gittik hastaneye Allahtan park yeri yoktu siz bekleyin ben sonucu alıp geliyim dedimDoktor ne var diyebilirim ne yok dedi 138 çokta düşük değil aslında ama gecikmem 3 4 günü bulduğu için mi acaba? Eve gelirken de patik aldım kutuya koyar öyle yaparım diye aceleye geldi biraz da bir tık hayallerimi yıktı doktor
Bilmiyorum sanırım acil doktoru olduğu için kesin konuşmadı5in ustundeki deger pozitif sayiliyo neden ne var ne yok diyebilirim dediki 3 4 gun gecikme bisey degil benimki 15 gun gecikmisti pozitifi gordum ilk degerim 1000di o zaman dr banada aynisini demisti 15 gunluk degere gore az dedi sonra gec dollenme oldugu ortaya cikti sen uzulme bu mutlulugun tadini cikar
Oğlumda yanımızdaydı bir de yağmur atıştırıyordu. Dedim yer arama şimdi iki dk çekin bir yere ben sonucu öğrenip geliyorum dedim. Normalde ısrar ederdi ama park olmayınca bir de işten izin alıp geldi acelemiz vardı yaniPeki esine ne dedin benimki meraktan gelirdi valla arabayi ulu orta bi yere koyar bende gelcem derdi ben daha adetimin gectinide soyleyemedim birsey yoksa hayal kirikligina ugramasin diye