Hayır tabiki ona dayana bilcek kadın mı var, sadece haftanın 2 gününe musade ediyorum,üstelemiyor oda bana hak veriyorHer gün mü birlikte oluyorsunuz?
Yav bacım ufak at ya yalan atıyon sen .. o kadar da değil şimdi .. adam dakka da bir mi vuruyor da olmuyorİzlediği filmlerdeki kadınların bire bir aynı şekilde giyiniyorum ve makyaj da yapıyorum süslüyor beni resmen,tatmin ve zevk alıyor bunu hissedebiliyorum
Dolunca daha sapkın hale geliyor sanki hiç başa çıkamam diye korkuyorum, haftada iki ideal oda sessiz sakin bana bişey demiyor saygı duyuyorYani haftada 2 kere film izlemesine müsaade etmektense izlettirmeyin iyice dolsun adam
Acaba eşiniz mast yapıyor olabilir mi her gün günde 2/3 ?Hayır tabiki ona dayana bilcek kadın mı var, sadece haftanın 2 gününe musade ediyorum,üstelemiyor oda bana hak veriyor
Yok canım o kadarda abartmadım 2 3 saat filmlerde bile olmuyordur bence,eşimde doğal yoldan boşalamama hastalığı var sanırım,başına gelmeyen bilemez bu durumu, sizin ilişki süreniz nedir mesela
Valla ben de inanmazdım geçen sene olsaydı.Canım dur demesem belki geçer 1 saati ama kimse inanmaz bana tepki yağar resmen :) yarım saat gerçekten yetiyor bir kadına,onun üzeri olursa vajinan tahriş olur canın yanmaya başlar üstelik uyuşma başlıyor belli bir dk dan sonra,fazla yıpmanmasın diye vajinam, ilişkiyi olabildiğince kısa tutturuyorum
Gençliğinde çok mastürbasyon yaptıysa bu davranış yerleşebiliyor. Dediğiniz gibi ilişki içinde doğal yolla boşalamayıp elle boşalanlar oluyor. Eşiniz de öyle muhtemelen.Sorunum bu işte canım doğal yolla boşalamıyor bir saatin sonunda artık bana gına geliyor boşal artık diyorum ve penisini içimden çıkartıp eliyle mastürbasyon yaparak boşalıyor,doğal yolla hemen boşalası gelip geri çekme yöntemiyle geri çektiği andan itibaren boşalmıyor normal çıkartıyor bi 5dk mastürbasyon yaparak o şekilde kendini tatmin ediyor,olayım bu yani, ama sizin ilişkide vajinanda bir bir aşınma olmuyor mu,ben ön sevişme felan hariç içimde olduğu süreden bahsettim
İşte dolunca biraz daha erken boşalırDolunca daha sapkın hale geliyor sanki hiç başa çıkamam diye korkuyorum, haftada iki ideal oda sessiz sakin bana bişey demiyor saygı duyuyor
neden cozumunu aramiyorsunuz anlamis degilim..Benimleyken beni izleyerek mastürbasyon yapıyor , ama genelde film izlemesine izin veriyorum yoksa ben perişan oluyorum resmen
Neden inanmak bu kadar güç,ben buraya hava atmayamı geldim aa eşim çok geç boşalıyor sizlerin çoğunluğunun eşi erken boşalıyor gibisinden, bastıra bastıra söylüyorum doğal yoldan boşalamıyor ne yapmam gerekir fikir almaya geldim açtığıma pişman oldum konuyuYav bacım ufak at ya yalan atıyon sen .. o kadar da değil şimdi .. adam dakka da bir mi vuruyor da olmuyor
Buradan anlaşılıyor ki 2 saati görmüşsünuz :))Valla ben de inanmazdım geçen sene olsaydı.
Artık 2 saat deseniz inanırım :)
Gençliğinde çok mastürbasyon yaptıysa bu davranış yerleşebiliyor. Dediğiniz gibi ilişki içinde doğal yolla boşalamayıp elle boşalanlar oluyor. Eşiniz de öyle muhtemelen.
Bir çözümü varmıdırki,doktora gidip ne diyeceğiz ikimizde utangacız zaten,çevremden kimseye bahsedemediğim için burda konu açtım zaten :)neden cozumunu aramiyorsunuz anlamis degilim..
Sorunum bu işte canım doğal yolla boşalamıyor bir saatin sonunda artık bana gına geliyor boşal artık diyorum ve penisini içimden çıkartıp eliyle mastürbasyon yaparak boşalıyor,doğal yolla hemen boşalası gelip geri çekme yöntemiyle geri çektiği andan itibaren boşalmıyor normal çıkartıyor bi 5dk mastürbasyon yaparak o şekilde kendini tatmin ediyor,olayım bu yani, ama sizin ilişkide vajinanda bir bir aşınma olmuyor mu,ben ön sevişme felan hariç içimde olduğu süreden bahsettim
Evet eşimin sonuçları normal çıktı ama boşalamama sorunu var bizde ara verdik acelesi yok olur elbet birgün diye,çok istiyoruz aslında ama şuanki zamanda çocuk dünyaya getiresimiz pek yok dünya kötü bir yeremi dönüyor anlamadık virüs vs felan derken insanın canı sıkılıyor bu konulara2017 de çocuk istediginizle ilgili konu açmışsınız
O yıldan sonra tedavi oldunuz mu ?
Zevk almasa devam niye etsinki ben acıma başladığını hissettiğim anda bırakıyoruzEe sonuç olarak adam 2 saat de devam etse doğal yolla boşalamamayacak. Sen ne zaman tamam dersen o da kendi işine devam edcek her zaman ki gibi. Sonucu bi şey değiştirmiyo, eşin senin zevk aldığını düşünerek uzatıyor da olabilir!? Can hıraş, kan ter içinde kalıyorsa bu durumdan o da çok zevk almıyo olabilir. Etraflıca konuşmanız lazım bu durumu.
Canım dur demesem belki geçer 1 saati ama kimse inanmaz bana tepki yağar resmen :) yarım saat gerçekten yetiyor bir kadına,onun üzeri olursa vajinan tahriş olur canın yanmaya başlar üstelik uyuşma başlıyor belli bir dk dan sonra,fazla yıpmanmasın diye vajinam, ilişkiyi olabildiğince kısa tutturuyorum