Geç Boşalma Sorun mu ?

Uzundan kasıt nedir bilmiyorum bizim rekorumuz 3 saat 40 dakika. En az 1-1.5 saat sürer. Ben zararını görmedim şimdiye kadar. 13 senedir de gayet düzenli bir cinsel hayatımız var.

Masturbasyona bağlanmış sanırım sebep ama benim eşim pek sevmez kendini tatmin etmeyi. Öyle gençliğinde de kendini masturbasyona vurmuş bir adam değil, partnerleri olmuş hep. Yani bu teze katılamayacağım.

Sorun yaşamanızın nedeni kullandığınız bebe yağıdır muhtemelen. Hem işe yarar bir kayganlaştırıcı görevi görmez hem uzun vadede üreme sisteminizde sorunlara yol açar. Kayganlaştırıcı olarak kullanmak için çok yanlış bir seçim.
Ben o kadar dayanamam durma desem gider büyük ihtimal o da,kayganlaştırıcı olmasa ben kuruyorum 15dk ya, siz de kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı

Ben o kadar dayanamam durma desem gider büyük ihtimal o da,kayganlaştırıcı olmasa ben kuruyorum 15dk ya, siz de kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı

Kullandığınız şey kayganlaştırıcı değil, o kadar hızlı kuruyor olmanız yanlış ürün kullanımından dolayı vajinal yapınız bozulduğu için zaten.

Zaman zaman su bazlı kayganlaştırıcılar kullanıyoruz ama benim kuruluk sorunum yok pek.

Arkadaşlar eşim çok geç boşalıyor, ilişki sırasında ben 3 veya 5 kez orgazm oluyorken o hala boşalmamış oluyor,bende zaten kuruluk olmaya başlıyor, kayganlaştırıcı sürüyoruz. Boşalacağı zaman eliyle kendini boşaltıyor, geç boşaldığı için hiç kondom kullanmadık , bu hep böylemi olacak sizde de böylemi arkadaşlar, cinsel ilişkiden soğdum resmen haftada iki kez izin veriyorum eşime, erotik film izlemesine izin veriyorum kendi o şekilde rahatlatması için , diğer türlü ben çok eziyet çekiyorum, böyle sorunlar yaşayanınız var mı arkadaşlar ne yapmam gerekir bu durumda
Evet bu vajinada kuruluğa ve enfeksiyona yol açıyor. Eğer kuruyorsanız elle devam edin. Okudum ben, hamile bırakma korkusu veya hipotiroidi, düşük testosteron vs sebebi bulmak lazımmış, önden sıcak su tutmak veya makata masaj yapmak faydalıymış. Stresten de olabilir sanırım. Avantaj demeyin hanımlar fazla geç olması da sorun oluyor.

Vaay seks machine diyorsunuz yani:))) bana fantazinizi anlatıyorsunuz gibi geldi tek ilişkide 3-5 orgazm he? Hayatı boyunca tek orgazm yaşayamayan kadınlar var çünkü çok komplike bir olay bence yarın gidin literatüre girin 😄

X