Geç Boşalma Sorun mu ?

Bence erken bosalma bir sorun gec bosalma daha mi iyi ne 🤦🏻‍♀️

Kac saat suruyor diycektim ki sureyi gordum
Gercekten de cok gec bosalma degil bu yarim saat bir saat gayette iyi
Canım dur demesem belki geçer 1 saati ama kimse inanmaz bana tepki yağar resmen :) yarım saat gerçekten yetiyor bir kadına,onun üzeri olursa vajinan tahriş olur canın yanmaya başlar üstelik uyuşma başlıyor belli bir dk dan sonra,fazla yıpmanmasın diye vajinam, ilişkiyi olabildiğince kısa tutturuyorum

Yok canım o kadarda abartmadım 2 3 saat filmlerde bile olmuyordur bence,eşimde doğal yoldan boşalamama hastalığı var sanırım,başına gelmeyen bilemez bu durumu, sizin ilişki süreniz nedir mesela
Sen filmlere aldırma o kadar gerçeği yansıtmaz her zaman.

Geç boşalıyo dediğin, 1 saat sonunda boşalıyosa, şahsen ben buna geç boşalıyo demem.

Ben senin gibi 5 kez de orgazm olmuyorum bir bilemedin 2 kez lakin bana kalsa hiç boşalmayıp sevişelim. Yarım saat bi saat bizimde ama beni hiç rahatsız etmedi bu durum.

Sen filmlere aldırma o kadar gerçeği yansıtmaz her zaman.

Geç boşalıyo dediğin, 1 saat sonunda boşalıyosa, şahsen ben buna geç boşalıyo demem.

Ben senin gibi 5 kez de orgazm olmuyorum bir bilemedin 2 kez lakin bana kalsa hiç boşalmayıp sevişelim. Yarım saat bi saat bizimde ama beni hiç rahatsız etmedi bu durum.
Sorunum bu işte canım doğal yolla boşalamıyor bir saatin sonunda artık bana gına geliyor boşal artık diyorum ve penisini içimden çıkartıp eliyle mastürbasyon yaparak boşalıyor,doğal yolla hemen boşalası gelip geri çekme yöntemiyle geri çektiği andan itibaren boşalmıyor normal çıkartıyor bi 5dk mastürbasyon yaparak o şekilde kendini tatmin ediyor,olayım bu yani, ama sizin ilişkide vajinanda bir bir aşınma olmuyor mu,ben ön sevişme felan hariç içimde olduğu süreden bahsettim

İdeal birleşme 10..15 dakika iki taraf içinde bence. Erken mi zor geç mi ? Ben çok sıkıldım mesela erkenliğinden.hazırlan ,başla ,bit banyonu et toplam 20 dakika -yarım saat için abdest almaya değmiyor..

İdeal birleşme 10..15 dakika iki taraf içinde bence. Erken mi zor geç mi ? Ben çok sıkıldım mesela erkenliğinden.hazırlan ,başla ,bit banyonu et toplam 20 dakika -yarım saat için abdest almaya değmiyor..
Haklısın canım ama diğer türlüde zevk geçtikten sonra canın yanmaya başlar

bizim toplumda iliski suresi saka konusu olmustur her zaman.. kisa surerse evet sorun belirtisidir. uzun surmesiyle ögünürler vs.. ama bana sorarsaniz da sorun.. her sey kararinda guzel.. psikolojik sebep olabilir altinda..

bizim toplumda iliski suresi saka konusu olmustur her zaman.. kisa surerse evet sorun belirtisidir. uzun surmesiyle ögünürler vs.. ama bana sorarsaniz da sorun.. her sey kararinda guzel.. psikolojik sebep olabilir altinda..
Olabilirde bunun için pisikoloğa gitmeye çekiniriz

Bence konu troll .: herkeste erken bosalma sorunu varken bilerek açılmış gibi :işsiz::işsiz::işsiz:

Tam olarak kac dakika sürüyor :KK45: :KK45: Özel soru:KK70::KK70:
Canım ben pek yarım saati geçirtmiyorum ilişkiye başlayınca vajınamdan beyaz sıvı geliyor zamanla yok oluyor kayganlaştırıcı sürüyoruz devam ediyoruz ve zamanla o bile etkisine geçiriyor yeter artık diyorum en uzun ilişkim 50dk olmuştur onda da hala boşalası yoktu yeter artık dedim, kendisi mastürbasyon yaparak boşaldı yani ilişkimiz aslında hep böyle

Canım ben pek yarım saati geçirtmiyorum ilişkiye başlayınca vajınamdan beyaz sıvı geliyor zamanla yok oluyor kayganlaştırıcı sürüyoruz devam ediyoruz ve zamanla o bile etkisine geçiriyor yeter artık diyorum en uzun ilişkim 50dk olmuştur onda da hala boşalası yoktu yeter artık dedim, kendisi mastürbasyon yaparak boşaldı yani ilişkimiz aslında hep böyle
Belinize kuvvet 😅😅😅 ama milletin yarasına tuz basma da şimdi :KK70: :KK70:

Bence konu troll .: herkeste erken bosalma sorunu varken bilerek açılmış gibi :işsiz::işsiz::işsiz:
Canım inanmak zorunda değilsin,burdaki sorun eşimin doğal yolla boşalamaması,size yaşadığım deneyimleri aktardım onlarda mı trol Allah aşkına

aslinda esiniz sizinle birlikte olmuyor.. sonuc itibariyle bir seyler izliyor veya masturbasyon yaparken bir seyler hayal ediyor.. siz rahatsiz olmuyor musunuz bu durumdan? tam bir birlesme olmamis. neden simdiye kadar cozumunu aramadiniz belki sadece urologun cozecegi basit bir sorun veya psikologun.. belki bir enfeksiyonu var..

aslinda esiniz sizinle birlikte olmuyor.. sonuc itibariyle bir seyler izliyor veya masturbasyon yaparken bir seyler hayal ediyor.. siz rahatsiz olmuyor musunuz bu durumdan? tam bir birlesme olmamis. neden simdiye kadar cozumunu aramadiniz belki sadece urologun cozecegi basit bir sorun veya psikologun.. belki bir enfeksiyonu var..
Benimleyken beni izleyerek mastürbasyon yapıyor , ama genelde film izlemesine izin veriyorum yoksa ben perişan oluyorum resmen

X