Geç Boşalma Sorun mu ?

Ben o kadar dayanamam durma desem gider büyük ihtimal o da,kayganlaştırıcı olmasa ben kuruyorum 15dk ya, siz de kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı

Ben o kadar dayanamam durma desem gider büyük ihtimal o da,kayganlaştırıcı olmasa ben kuruyorum 15dk ya, siz de kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı

Kullandığınız şey kayganlaştırıcı değil, o kadar hızlı kuruyor olmanız yanlış ürün kullanımından dolayı vajinal yapınız bozulduğu için zaten.

Zaman zaman su bazlı kayganlaştırıcılar kullanıyoruz ama benim kuruluk sorunum yok pek.

Evet bu vajinada kuruluğa ve enfeksiyona yol açıyor. Eğer kuruyorsanız elle devam edin. Okudum ben, hamile bırakma korkusu veya hipotiroidi, düşük testosteron vs sebebi bulmak lazımmış, önden sıcak su tutmak veya makata masaj yapmak faydalıymış. Stresten de olabilir sanırım. Avantaj demeyin hanımlar fazla geç olması da sorun oluyor.

Vaay seks machine diyorsunuz yani:))) bana fantazinizi anlatıyorsunuz gibi geldi tek ilişkide 3-5 orgazm he? Hayatı boyunca tek orgazm yaşayamayan kadınlar var çünkü çok komplike bir olay bence yarın gidin literatüre girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…