- Emoji Skoru
- 291
- Puanlar
- 688
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
canım eşinin adı ne belki tanıyorumdur ki kesin tanıyorumdur sen kaç yılında mezun oldum tatlım belki tanışıyoruzdur :)merhaba hanımlar bende15 yıldır gebzede yaşıyorum 2 yıllık evliyim çayırovada oturuyorum.severekmi derseniz hayır geldiğim ilk günden beri burdan nefret ediyorum..nisacım bende çayırova ticaretten mezunum hatta eşimde oranın eski öğretmenlerinden :)))dilerim tanışma fırsatımız olur opuyorumnanaktan
valla canım bende burda cuma pazarına gidiyorum aradığımıda buluyorum burda ve şimdi bi mağza keşfettim süper yani tam benlik şeyler satıyo vede uygun geçen bayramda ordan kıyafet aldık ve eğer markalı bişiler istiyosan cotonda var ykm de var ama onlarada para çok gidiyo ama marka delisi olanlar acımıyo valla:hulya:benım sözlümde darıca da oturuyor.gelıp gıttığim oldu oralar ama yaz olduğu ıcın sanslıydım sanırım denız kenarına ınıp gezmıstık.marketleride çok ama tabıı ama çok çeşitli bi hiper marketi yok.kıyafet kısmına gırmıyorum bıle bı kere kaprim yolda kenarından baya yırtılmıstı da bıyerlerden bı pantolon yada ne bılım alt bısey bulmaya calıştık ama yoook:))çok komıktıı ınanamadım yaa en son da tedı marketınden bı kapri bulmustum ve hıc verılmeyecek parayı vermıstm mecburen:)allahtan orda yaşamıyorum ve evlenınce de yaşamayacağız.size tavsıyem alışverıs ıcın en ıyısı cumartesı pendık pazarı.hem trenle yakın hemde aradığınızı bulursunuz.
canım eşimin adı selim ak....t :)) ben 2006 mezunuyum çok eski değil yanicanım eşinin adı ne belki tanıyorumdur ki kesin tanıyorumdur sen kaç yılında mezun oldum tatlım belki tanışıyoruzdur :)
bende 2006 mezunuyum az kaldı çıkartıcaz birbirimizi sabahçımıydın canım akşamcımı adın ne sınıfın hangi sınıftı çokmu soru sordum ne kaydirigubbakcemile3selim hocayıda tanırım bizim dersimize girmezdi ama tanıırmcanım eşimin adı selim ak....t :)) ben 2006 mezunuyum çok eski değil yani
aaa ne güzel :))) ben akşamcıydım lise sonda canım pazartesi salı okuldaydım 11-B 'ydi sınıfım..adımda esrabende 2006 mezunuyum az kaldı çıkartıcaz birbirimizi sabahçımıydın canım akşamcımı adın ne sınıfın hangi sınıftı çokmu soru sordum ne kaydirigubbakcemile3selim hocayıda tanırım bizim dersimize girmezdi ama tanıırm
Merhaba arkadaşlar bende gebzede oturuyorum.23 yıllık gebzelde oturuyorum..Yani doğduğumgünden beri.Evlenince yine gebzede oturdum.Gebzeye her gelen sevmez.Dediğiniz gib çok sosyallik yok.Burada işsahası çok olduğundan genelde işçi kesimi çok var.Bende çok sevmem gebzeyi ama başka bir yere gidince gebzeyi özlüyorum belkide alıştığımdan.Burada arkadaşlar şöyle bi tabir vardır.Gebzenin suyunun içen kolay kolay gidemez.Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler.Evet arkadaşlar hep birlikte buluşalım.Gebze de çarşıda ellade cafe var orda da buluşabiliriz....Tanışalım kaynaşalım.İnsan arkadaş arıyor kendine....Kendinize iyi bakın
evet canım doğru valla bizde içtik o sudan işte gidemiyoruz buralardan inşallah yakın zamanda buluşmak dileğiyle görüşürüz
Çok düşünerek kendinizi çok üzmeyin.Boşverin güzel yönleri çok olmasa da tadını çıkarmaya bakın...
bizde öyle yapmaya çalışıyoruz canım naoalım ALLAH daha büyük sıkıntı vermesin sen gebzenin nersindensin arkadaşım...kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar bende gebzede oturuyorum.23 yıllık gebzelde oturuyorum..Yani doğduğumgünden beri.Evlenince yine gebzede oturdum.Gebzeye her gelen sevmez.Dediğiniz gib çok sosyallik yok.Burada işsahası çok olduğundan genelde işçi kesimi çok var.Bende çok sevmem gebzeyi ama başka bir yere gidince gebzeyi özlüyorum belkide alıştığımdan.Burada arkadaşlar şöyle bi tabir vardır.Gebzenin suyunun içen kolay kolay gidemez.Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler.Evet arkadaşlar hep birlikte buluşalım.Gebze de çarşıda ellade cafe var orda da buluşabiliriz....Tanışalım kaynaşalım.İnsan arkadaş arıyor kendine....Kendinize iyi bakın
merhabalar
bende 11 yıldır gebzede oturuyorum
benı de aranıza alırmısınız?
merhabalar
bende 11 yıldır gebzede oturuyorum
benı de aranıza alırmısınız?
epey gebzeli varmış da haberimiz yokmuş... su ile ilgili ben çarşıdaki tarihi çeşmeden içince ayrılınamıyormuş diye duymuştum ki ben de maalesef içtim o sudan. Bu söze de çok inanıyorum artık.. Tüm ayrılma çabalarım sonuçsuz kaldı çünkü... Üniversiteye gittim dönmiycem İzmit'te çalışcam dedim tıpış tıpış döndüm. Sonra İngiltere'ye gittim bi daha dönmem Gebze'ye dedim yine geldim tıpış tıpış... Karşıda iş buldum ev aramaya başlamıştım artık orda yaşamak için (ki hep hayalimdi) ama Gebze'den çok çok daha iyi bir iş teklifi aldım ve yine geri geldim. Artık tek şansım evlenince kurtulmak dedim ama eşim de Gebzeliydi ve işyerlerimiz burdaydı o yüzden çok uzağa gitme şansımız de yoktu maalesef. Evlenince Darıca'ya taşındık çok uzak olmasa da yine Gebze dışıydı ama bebek olunca ve işe dönünce tekrar Gebze'ye ailelerimizin yakınına geldik. Dolayısıyla o sözün gerçekliğine çook inanıyorum.. Gerçi hala o çeşmeden su içiliyor mu onu bilmiyorum..
bende akşamcıydım sonra son sınıfta 11 b ye verildim staj yüzünden ama fazla kalmadım o sınıfta eski sınıfıma geri döndüm 11 L ye ilk dönem o sınıftaydım o yüzden hatırlayamıyorum seni belki görsem çıkartırım canım onur barış soydan felan vardı o sınıftaydı yanlış hatırlamıyorsam kızlardan arzu ayşe rabia felan vardı tanırsın onları ben ortada ön sırada oturuyodum yanımdada manyak bi kız vardı sen uzun boylu esmer bi kızmıydınaaa ne güzel :))) ben akşamcıydım lise sonda canım pazartesi salı okuldaydım 11-B 'ydi sınıfım..adımda esra
hosbulduk kızlar
evet kısmetse 2 3 gunum kaldı
hayırlısıyla bı dogurayım
bulusmalara ancak yazın katılabılırım
malum bebek kucuk şimdi....
hosbulduk kızlar
evet kısmetse 2 3 gunum kaldı
hayırlısıyla bı dogurayım
bulusmalara ancak yazın katılabılırım
malum bebek kucuk şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?