- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
arkadaşlar bu sene tayinciyiz ...doğu eziyetinden sonra gittiğimiz yerde 5 yıl kalıcaz nasipse...tercihlerimizden biride Gebze Darıca...orayla ilgili hiçbir bilgimiz yok her yerin kültürü yapısı ayrı tabi...nasıl bi yer? halkı nasıl?tutucu mu? yani bayan olarak rahat giyinip gezebiliyomusunuz?kiralar nekadar?yaşamak pahalımı? lütfen bilenler en kısa sürede cevap verebilir mi? ona göre değişiklik yapabiliriz de şimdiden teşekkürler :)
arkadaşlar bu sene tayinciyiz ...doğu eziyetinden sonra gittiğimiz yerde 5 yıl kalıcaz nasipse...tercihlerimizden biride Gebze Darıca...orayla ilgili hiçbir bilgimiz yok her yerin kültürü yapısı ayrı tabi...nasıl bi yer? halkı nasıl?tutucu mu? yani bayan olarak rahat giyinip gezebiliyomusunuz?kiralar nekadar?yaşamak pahalımı? lütfen bilenler en kısa sürede cevap verebilir mi? ona göre değişiklik yapabiliriz de şimdiden teşekkürler :)
Canımcım Ben kendimi bildim bileli Darıcadayım ben Darıcayı çok seviyorum Gebze için aynı şeyi söyleyemem ama Darıcada yaşanılır hem daha sakin küçük ve güzel bi yer. Rahat edersin eminim tabi ilk zamanlar bocalarsın ama zamanla seversin burayı gecenin istediğin vakti rahatça dolaşabilecceğin bir yer burası.zengin yeri derler darıca için accık pahalı kiraları falan ama güzel bi yer.
Ne zaman buluşacaz kızlar ses verin hele
qusel sen gelme hergün hergün senimi görcem kızım ben ya lülülülülülü hihoyyyt
Nası yakalandın ama müdüre qusel hanım :roflol: naniknanik
Buluşma falan yapılmıcak galiba yavru ceylanım :uhm:
Organizasyon sahibesi arkadaş gün belirleyelim hadi :dance:
valla bizim canımız sıkılınca hemen bi izmit sahil bi pendik kadıköy valla trenle daha çabuk gidiliyo ve en son pendiğe gitmiştim hamileyken öylede kötü değil be gebze yani yerden yere vurmayın aslında küçük bi yer değil eskihisarı var darıcası var çayırovası var bayramoğlu var yani eskihisarda balık restorantları var kalesi var yazın orda açık sinema yapılıyo osman hamdi bey sahnesindede tiyatromuz var öle çok küçük bi yer değil sadece bi çarşıdan ibaret değil yani
Nası yakalandın ama müdüre qusel hanım :roflol: naniknanik
Buluşma falan yapılmıcak galiba yavru ceylanım :uhm:
Organizasyon sahibesi arkadaş gün belirleyelim hadi :dance:
teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek ... :) vazgeçtik eşimle sildik tercih listemizden kiralarda pahalımış zaten herşeyin hayırlısı diyorum bakalım :)
merhaba kızlar çok yakınız birbirimize gebze center benim oturduğum yere yakın bol bol gidicem ayrıca o kadarda sıkıcı değil be çok sıkıldınmı izmit yakın gidersin gezersin çayırovada ben oludum çayırova ticaret meslek lisesi şimdi anadolu oldu ademyavuzda ne gezdim okurken darıcayada çok kaçardık seviyorum ben yaşadığım yeri hani istanbul kadar olamaz ama iş imkanı çok fazla ve sıkıldığında gebze dışınada çıkabilirsin istanbulda yakın öyle vahim bi durum yok ortada ve gebze çok gelişiyo gelişecekde baya şeyler yapılıyo canım sen 5 seneye kadar çok şey yapılır kültür sanat müzemizde açıldı gelişiyo sıkılmıcaz artık
yok yokkk var bu gebze de bir hoşnutsuzluk bu kadar insan pek memnun değilse ki yazılanlar biraz öyle amann yaaa içim karardı valla aşkumuu nasıl kandırsam yoldan çıkarsam ama böyle bir ihtimalde yok doğma büyüme gebzeli o da herşeyi herkesleri orda.nesse artık "rabbim hayırlı geçim bereket huzur versin evimize gerisi hallolur" dicem sevdiğimin uğruna
buluşalııım ama neredeee
canımcım buluşalımda nerde buluşucaz havalar soğuk küçük bebelerimiz kapalı bi yer olması lazım buralarda bildiğin öyle yerler varmı canım bende darıcada cumhuriyet meydanına yakın oturuyom sen neredesin kaydirigubbakcemile5
evet canım.. maalesf ki gebze geçmişinin cezasını çekiyor. sevilmemesinin sebeplerindne biri de çok dağınık olması.. ama gerçekten gebze değişiyor. 17 senedir gebzede oturuyorum, son 5 senede daha hızlı olmak üzere gebzede çok şey değişti. bu hızla giderse bikaç seneye kalmadan gebze yi tanıyamazsın bile.. ama bikere biz soğumuşuzya.. ama yeni nesil daha şanslı. Gebzenin güzel yüzünü görecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?