- Emoji Skoru
- 291
- Puanlar
- 688
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
slm kızlar bende cayırovadayım 4 yıldır.. bulusalım bı ara.... tanısalım olmazmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla ne güzel olur kısmetse bi ara buluşalım valla sende buralarda bayağı eskiymişsin çayırovada ne tarafta oturuyorsun biraz biliyorum oraları şekerpınar tarafında organize sanayi bölgesinde eşim çalışıyo opuyorumnanaktan
cnm ben ademyavuz mahallesınde oturuyorum. sekerpınarda taysad organıze sanayıde calısıyorum bende
İnanmıyorum yaa olamazz erkek arkadaşımın anlattığından çok farklı yazmışsınız sizler bende Rabbim nasip kısmet ederse oraya gelin geleceğim ve istanbulda oturuyoum tamam gezmeyi belki çok bilmiyorum ama bu kadar sıkıcı helede hiç bilmediğim bir yerde nasıl yaşayacağım Aklım karıştı şimdiden yaa
sahi o kadar iç karartıcı mı durum yaa 1defa geldim gebzeye otobüs durağına gidiyodum hiçbişi anlamadım aman yarabbi tek tesellim 5 sene sonra sevdiğime kavuşmam olacak sanırım gülü seven mecbur dikenlerede alışıcak deyimini birebir yaşayacağım demek :1shok:
slm kızlar bende cayırovadayım 4 yıldır.. bulusalım bı ara.... tanısalım olmazmı
İnanmıyorum yaa olamazz erkek arkadaşımın anlattığından çok farklı yazmışsınız sizler bende Rabbim nasip kısmet ederse oraya gelin geleceğim ve istanbulda oturuyoum tamam gezmeyi belki çok bilmiyorum ama bu kadar sıkıcı helede hiç bilmediğim bir yerde nasıl yaşayacağım Aklım karıştı şimdiden yaa
sahi o kadar iç karartıcı mı durum yaa 1defa geldim gebzeye otobüs durağına gidiyodum hiçbişi anlamadım aman yarabbi tek tesellim 5 sene sonra sevdiğime kavuşmam olacak sanırım gülü seven mecbur dikenlerede alışıcak deyimini birebir yaşayacağım demek :1shok:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet bence de bence de buluşalııııııııım.. kaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın canım.. ne tatlıdır o şimdi.. evet bu ara soğuk.. ama ne zaman müsait olursak ozaman görüşürüz bizdehavalar biraz soğuk gidiyo benimde 2 yaşında kızım var ama kapalı bi yerde buluşursak olabilir valla...
meraba kızlar ben kendımı bıldım bılelı gebzede yasıyorum darıcada oturuyorum mevlana marketın yakınlarında evet haklısınız gebze sosyallesme bakımımdan sıfır bıyer tabı sızın bebeklerınızde kucuk yapacak bırsey bulunmuyor benımkı allahtan artık buyudu ve buralarda anca yasına gore gıtcek yerler bulduk ama oda kısıtlı artık zorda olsa bır tıyatroya yada buz patenıne gidebılıyoruz kızımla umarım alısırsınız tanıstıgıma mennun oldum
ben avcılarda oturduğum için buradan büyük olduğunu daha güzel ve imkanları biraz daha bol dedi ama o yerler neresi ise artık o zaman göreceğim!!! alışveriş yerleri daha bol dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum tabii ki yine. Sevdiceğim uğruna buna da bir şekilde katlanacağım sanırım.
bol bol yemek yapıp o yapılanları yiyip kilo almalarıda cabası olacak gibi kafamçokkarıştı[/QUvalla alışveriş yerleri daha bol derken neyi kastetti bilmem belkide istanbulu fazla gezip bilmediğinden öyle demiştir çünkü ben 2 yıldır buralardayım hiç öyle yerler bulamadım darıcada gebzede dön dolaş aynı bizde eşimin fabrika taşındığından buralardayız insan mecbur kalınca alışıyor canım napıcan sende alışırsın kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar çok yakınız birbirimize gebze center benim oturduğum yere yakın bol bol gidicem ayrıca o kadarda sıkıcı değil be çok sıkıldınmı izmit yakın gidersin gezersin çayırovada ben oludum çayırova ticaret meslek lisesi şimdi anadolu oldu ademyavuzda ne gezdim okurken darıcayada çok kaçardık seviyorum ben yaşadığım yeri hani istanbul kadar olamaz ama iş imkanı çok fazla ve sıkıldığında gebze dışınada çıkabilirsin istanbulda yakın öyle vahim bi durum yok ortada ve gebze çok gelişiyo gelişecekde baya şeyler yapılıyo canım sen 5 seneye kadar çok şey yapılır kültür sanat müzemizde açıldı gelişiyo sıkılmıcaz artık
canım oda gelcek kültür merkezin sinema havuz vs. gibi aktivitelerde gelecek çarşıda zaten kocaa bi alışveriş merkezi yapılıyo gebze çok gelişiyo gelişicekde eskiden hiçbişi yoktu gerçekten küçük bi çarşıydı ama şimdi alışveriş yönündende gelişti ben 22 senedir gebzedeyim