Gebeliğe Hazırlık Gebeyken ovulasyon testimi paylasiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kirpik olayini senden duydum canim. Eger belirti ise benim birbirine yapismisti hatta bir sabah kalktigimda sol gözümu zor acmistim
Belirti diyorlar kirpikler karisirmis birbine. Demek ki senin de oyleyse yaygin bir belirti olabilir
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin inşallah. Tahminime göre bugün yumurtlamanın 12.günü. Gebelik testinde 2 saat sonra bir çizgi belirdi sanki ama kuruma çizgisi olabilir. Yumurtlama testi yapıyorum 1 haftadır. Bugün çizgi biraz koyuydu. Bak atıyorum gebeliğe işaret olablir mi? Senin gebeliğe yakın nasıldı yorumlarsan çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200629_181522.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
Benim adet günü senin bugünkünden az koyuydu. Amin inşallah teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. Bana bir ay da da böyle olmuştu onda hamile değildim ama . Pik olması lazım sanırım guvenebilmek için ama o da bende adet gecikince oldu.insallah hayırlısıyla hamilesindir diye dua edelim

Cevabın için teşekkür ederim canım bakalım bikaç güne netleşir inşallah mart anneleri grubunda buluşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…