Gebeliğe Hazırlık Gebeyken ovulasyon testimi paylasiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adete üç gün kala karnım biraz agriynca ağladım olmadı diye baya kötüydm meğer varmış , dua ederek beklemek lazım aslında işte ne umut ne umutsuzluk
Benim şuan ağrıyor bide belim canım sıkkın işte benimde ben hep her saniye dua ediyorum inan o kadar çok istyrm ki ağlayıp içimi dokesm var

Benim şuan ağrıyor bide belim canım sıkkın işte benimde ben hep her saniye dua ediyorum inan o kadar çok istyrm ki ağlayıp içimi dokesm var
Sizi çok iyi anlıyorum kafana takma olacaginda olur diyenlere çok sinirleniyorum tabi ki takacagiz. Bu da sınav işte . Kiminin hemen sağlıkla olur kıymetini bilmez bizim de böyle değerini bilelim diye demekki

Sizi çok iyi anlıyorum kafana takma olacaginda olur diyenlere çok sinirleniyorum tabi ki takacagiz. Bu da sınav işte . Kiminin hemen sağlıkla olur kıymetini bilmez bizim de böyle değerini bilelim diye demekki
İnşallah canım kafaya insan ister istemez takıyor elimde değil ki adet gunm yaklaştıkça takıyorum eltim ikinciye hamile 10 günü kaldı dogurmasina masallah insan imreniyor ister istemez

İnşallah canım kafaya insan ister istemez takıyor elimde değil ki adet gunm yaklaştıkça takıyorum eltim ikinciye hamile 10 günü kaldı dogurmasina masallah insan imreniyor ister istemez
Öyle maalesef . Bı de ben stres yapiyorm ondan olmuyor diye daha da stres yapıyordum. Stresten falan değilmiş hayırlısı inşallah buymuş. İnşallah sizden de güzel haber gelir de on gün sonra bunları tekrar okuruz gulumseyerek

İnşallah canım stres mitres değil ya bu Allah'ın bilecgi birşey

Ben bir sey daha merak ederim hep kirpiklerin birbine karisik mi

Ben sabah 8 de kalkip ilk idrari yaptiktan sonra en fazla 1 kupa su veya çay icip saat 11 de yapiyordum.

Buda benim ovu testim gecikmenin 4.günü denemek icin yaptim. Ama regli günümden 1 gün sonrada pik di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…