Bende sadece õgurunce benim böyle olacak demekki diye düşünüyordum kusmadanah be gülüm senin daha çok yeni bu haftadan sonra artık kusmalar peşini bırakmıyor ben ölüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sadece õgurunce benim böyle olacak demekki diye düşünüyordum kusmadanah be gülüm senin daha çok yeni bu haftadan sonra artık kusmalar peşini bırakmıyor ben ölüyorum![]()
Teşekkür ederim yok belirtim yoktu adet günü başladı bende o zaman test yaptmAdetin gecikince mi ogrendn yoksa daha önceki Belirtn varmiydi
Adet günü ilk gün yaptın yani adet olmycna masallah çıkmış hayırlı olsun canımTeşekkür ederim yok belirtim yoktu adet günü başladı bende o zaman test yaptm![]()
Evet teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder Allah isteyen herkese hayırla sagliklanasip etsin inşallahAdet günü ilk gün yaptın yani adet olmycna masallah çıkmış hayırlı olsun canım
İnşallah canımEvet teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder Allah isteyen herkese hayırla sagliklanasip etsin inşallah
Bende beklyrm adetime 9 gün var umutlanmak istemyrmİnşallah canım
Ben adete üç gün kala karnım biraz agriynca ağladım olmadı diye baya kötüydm meğer varmış , dua ederek beklemek lazım aslında işte ne umut ne umutsuzlukBende beklyrm adetime 9 gün var umutlanmak istemyrmhic
Yok vala canım 5 haftadan sonra artık başlıyorBende sadece õgurunce benim böyle olacak demekki diye düşünüyordum kusmadan![]()
Sağlıkla devam etsin de hepsi seve seve basım üstüneYok vala canım 5 haftadan sonra artık başlıyor![]()
Benim şuan ağrıyor bide belim canım sıkkın işte benimde ben hep her saniye dua ediyorum inan o kadar çok istyrm ki ağlayıp içimi dokesm varBen adete üç gün kala karnım biraz agriynca ağladım olmadı diye baya kötüydm meğer varmış , dua ederek beklemek lazım aslında işte ne umut ne umutsuzluk
Sizi çok iyi anlıyorum kafana takma olacaginda olur diyenlere çok sinirleniyorum tabi ki takacagiz. Bu da sınav işte . Kiminin hemen sağlıkla olur kıymetini bilmez bizim de böyle değerini bilelim diye demekkiBenim şuan ağrıyor bide belim canım sıkkın işte benimde ben hep her saniye dua ediyorum inan o kadar çok istyrm ki ağlayıp içimi dokesm var
İnşallah canım kafaya insan ister istemez takıyor elimde değil ki adet gunm yaklaştıkça takıyorum eltim ikinciye hamile 10 günü kaldı dogurmasina masallah insan imreniyor ister istemezSizi çok iyi anlıyorum kafana takma olacaginda olur diyenlere çok sinirleniyorum tabi ki takacagiz. Bu da sınav işte . Kiminin hemen sağlıkla olur kıymetini bilmez bizim de böyle değerini bilelim diye demekki
Öyle maalesef . Bı de ben stres yapiyorm ondan olmuyor diye daha da stres yapıyordum. Stresten falan değilmiş hayırlısı inşallah buymuş. İnşallah sizden de güzel haber gelir de on gün sonra bunları tekrar okuruz gulumseyerekİnşallah canım kafaya insan ister istemez takıyor elimde değil ki adet gunm yaklaştıkça takıyorum eltim ikinciye hamile 10 günü kaldı dogurmasina masallah insan imreniyor ister istemez
İnşallah canım stres mitres değil ya bu Allah'ın bilecgi birşeyÖyle maalesef . Bı de ben stres yapiyorm ondan olmuyor diye daha da stres yapıyordum. Stresten falan değilmiş hayırlısı inşallah buymuş. İnşallah sizden de güzel haber gelir de on gün sonra bunları tekrar okuruz gulumseyerek
Ben bir sey daha merak ederim hep kirpiklerin birbine karisik miÖnceden çok aklım karışirdi. Lh testi adete yakın silik olunca yine hamilelik yok diye üzülürdüm . Şu an üç gün geçti adetin ustunden bugunden testimipaylaşıyorum. Ama adet günü silikti ,bir gün sonra bhcg 53.7 çıktığı halde . Lütfen bununla moralinizi benim gibi bozmayin.
İnşallah sağlıcakla kucğnza alırsınız bende 3.aydr ovülasyon yapıyorum çoğu kişiye de yardım ediyorum fakat aklıma takılan birşey var son iki saat sıvı almyorm saat dörtte yapıyorum mesela en son 11 yada 12 de gidiyorum sonra gitmiyorum dörde kadar siz son idrardan öncemi tuvalete gidip 2 saat sıvı almşsnz yoksa sadece iki saatöncesndemi sıvıyı kestnz ben her halükarda en son idrardan sonra çok az sıvı alyorm mecbur olmadıkça son iki saat hiç almamaya çalşyoem
Ben bir sey daha merak ederim hep kirpiklerin birbine karisik mi![]()
Bence gebelik ihtimali çok fazla inşallah gebesinizdirBuda benim ovu testim gecikmenin 4.günü denemek icin yaptim. Ama regli günümden 1 gün sonrada pik di
Eki Görüntüle 2655224
Bende böyle bişey duydum kirpikler birbne yapışırmış göz bebeği hafif büyütmüş diyeKirpik olayini senden duydum canim. Eger belirti ise benim birbirine yapismisti hatta bir sabah kalktigimda sol gözümu zor acmistim