Sağa yatmak sola yakmak fark etmez. Kendinizi sol diye zorlamayın. Ben hem sağıma hem soluma yattım. Sadece sırt üstü yatmamak önemli olan30 haftalık olduk. Fakat her sabah sol kolum ve bacağım uyuşuk uyanıyorum. Çoğu zaman gece uyuyamıyorum hatta uyuşukluktan. Herkes soluna mı yatıyor ? Arada sağ tarafa da yatsak çok mu sıkıntıhamile yastığı sipariş ettim belki o biraz rahatlatır. Ya da önerilerileriniz de varsa açığım.
Doktor da en don sola yat demişti. Ölüm gibi resmen çürüdü sol tarafım.Sağa yatmak sola yakmak fark etmez. Kendinizi sol diye zorlamayın. Ben hem sağıma hem soluma yattım. Sadece sırt üstü yatmamak önemli olan
Ben yari oturur pozisyonda rahat ederim 30.haftalardan sonra deneyebilirsiniz. Hep sola yat derler bebege kan akisi acisindan ama bende sola hic yatamam sağ yatişi severim o yuzden riske atmayip oturur pozisyonda yatiyordum ha birde hamile yastigiDoktor da en don sola yat demişti. Ölüm gibi resmen çürüdü sol tarafım.
Ay oturur pozisyonda nasıl uyuyordunuzBen yari oturur pozisyonda rahat ederim 30.haftalardan sonra deneyebilirsiniz. Hep sola yat derler bebege kan akisi acisindan ama bende sola hic yatamam sağ yatişi severim o yuzden riske atmayip oturur pozisyonda yatiyordum ha birde hamile yastigiben, bebek doğunca da cok ise yariyor.
Magnezyum kullanıyorum zaten. Sanırım gece boyu hiç pozisyon değiştirmememden kaynaklanıyor. Zaten sabah uyanınca oluyor sadece gün içinde açılıyor.Uyuşukluk geçmez doğuma kadar artar artık çok kotuysen soyle doktora birşeyler verir, magnezyum takviyesi falan, magnezyum orani yüksek soda da icebilirsin doktora gidene kadar
Ben dediğim gibi sağıma da yattım soluma da . O kadar zorunlu bir şey değil bence. Doktorum bana hiç sadece soluna yat dememişti bilemedim şimdiSağa yatmak sola yakmak fark etmez. Kendinizi sol diye zorlamayın. Ben hem sağıma hem soluma yattım. Sadece sırt üstü yatmamak önemli olan
Nefes alamayinca iste baska sansi kalmiyor ki insanin arkama yumus yumus yastıklardan bir yigin, sis ayaklarimi dolma bacaklarimi uzatip oyle bayılırcasına yatıyordum.Ay oturur pozisyonda nasıl uyuyordunuz
Uykuya dalabiliyorsanız en güzeli deneyeceğimNefes alamayinca iste baska sansi kalmiyor ki insanin arkama yumus yumus yastıklardan bir yigin, sis ayaklarimi dolma bacaklarimi uzatip oyle bayılırcasına yatıyordum.
Saglicakla dogurun, kolaylikla dogurun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsinUykuya dalabiliyorsanız en güzeli deneyeceğim
Ben sürekli sağıma yatıyorum öyle rahat ediyorum ama uyuduktan sonra farkında olmadan sırt üstü yatıyorum30 haftalık olduk. Fakat her sabah sol kolum ve bacağım uyuşuk uyanıyorum. Çoğu zaman gece uyuyamıyorum hatta uyuşukluktan. Herkes soluna mı yatıyor ? Arada sağ tarafa da yatsak çok mu sıkıntıhamile yastığı sipariş ettim belki o biraz rahatlatır. Ya da önerilerileriniz de varsa açığım.
Sırt üstü yatmanın ne gibi zararları var? Ben uyuduktan sonra farkında olmadan hep sırtüstü pozisyona geçiyorum uyanınca fark ediyorumSağa yatmak sola yakmak fark etmez. Kendinizi sol diye zorlamayın. Ben hem sağıma hem soluma yattım. Sadece sırt üstü yatmamak önemli olan
uyurken nereye dondugumuzu bılmıyoruz ki:) sırt ustu rahatsız edıyordu bi yoksa saga sola döne done yatardım :) dr da oyle dedı.30 haftalık olduk. Fakat her sabah sol kolum ve bacağım uyuşuk uyanıyorum. Çoğu zaman gece uyuyamıyorum hatta uyuşukluktan. Herkes soluna mı yatıyor ? Arada sağ tarafa da yatsak çok mu sıkıntıhamile yastığı sipariş ettim belki o biraz rahatlatır. Ya da önerilerileriniz de varsa açığım.
Ben hep sola yatmak zorunda kaldım. Bebeğim sağa yatınca rahatsız oluyordu çok tepişiyordu. Sol yanlarım batıyordu sabaha kadar. Yastık da çare etmiyor fazla ümit bağlamayın. Bir avazda gelsin kuzunuz...30 haftalık olduk. Fakat her sabah sol kolum ve bacağım uyuşuk uyanıyorum. Çoğu zaman gece uyuyamıyorum hatta uyuşukluktan. Herkes soluna mı yatıyor ? Arada sağ tarafa da yatsak çok mu sıkıntıhamile yastığı sipariş ettim belki o biraz rahatlatır. Ya da önerilerileriniz de varsa açığım.
Bizi besleyen önemli damarlar sırtımızda bulunuyormuş. Ağırlıktan dolayı kan akışını zayıflatabilir diye öyle söylüyorlar. Ama endişe etmeyin bende bazen uyandığımda sırtüstü olarak buluyordum. Zaten hamileliğin son üç ayında sırtüstü yatmak imkansızdı benim için. Hemen nefesin kesiliyordu o yüzden öyle yattığım an uyanıyordumSırt üstü yatmanın ne gibi zararları var? Ben uyuduktan sonra farkında olmadan hep sırtüstü pozisyona geçiyorum uyanınca fark ediyorum
Amin, Allah razı olsunSaglicakla dogurun, kolaylikla dogurun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Bazen ben de dönebiliyorum sırt üstüBen sürekli sağıma yatıyorum öyle rahat ediyorum ama uyuduktan sonra farkında olmadan sırt üstü yatıyorum