Gebelikte uyku pozisyonu

bugün doktora sordum daha bebek küçük bişey olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo sola yatmaya devam :))))

şimdi solda yatamıorum sağda ve sırt üstü yatınca rahat ediyorum.

ben de aynı şekilde sola ve sağa yatıyorum sabaha kadar dönüyorum.arada sırt üstü 5 dakka yatıyorum gene sola dönük yatıyorum.kan akşı soldan olduğu için bebek beslenmesiz kalmıyormuş.allahım hepimize sağlıklı doğumlar versin.

ayyyyynen kızlar, ben de dön dön mahvoluyorum geceleri, kaç kere uyanıyorum sayısını bilmiyorum. solda yatınca kalbim çok hızlı atıyo, sağa yatınca rahat edemiyorum, sırt üstü de basınç yapıyor... e haliye 10 dakkada bir dönüyorum. kızlar acaba bu kaar çok dönmenin bebeğe olumsuz bir ekisi var mıdır.. ne bileyim işte aklıma ilk gelen kordonuna dolanması gibi....

merhaba hamişler ben 7 haftalık hamileyim. yüzüstü yatmaya alışkınım şimdi yatamıyorum batıyo. ama bazen yüzüstü yatmış olrak uyanıyorum. sırt üstü düz yatarsanız bebek beslenemez falan diyolar

bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile2

dilek ben daha uygun bir pozisyon bulamadım..sabaha kadar deli gibi biir oyana bir bu yana dönüp duruyorum..bi de bebişim ayaklarıyla itio..bu sefer onu rahat ettirmeye çalışıyorum...uyku şimdiden haram oldu.32.haftadayız.....doktorum bana yüzüstü yatmada nasıl yatarsan yat dedi.....tabiki önerilen sola yatmak...

25. haftaya girdim sola yatamıyorum. sol tarafa yatınca patlayacak gibi oluyorum .

ben de yüzüstü yatmayı cokk severdimm ama hamilee olduğumu öğrendikten sonraa yüzüstü yatamadın sanki bebeğimin üstünde yatıyomusumm o orda sıkışıyomuss gibi hissettimm sora dan da zaten göbeğim büyüdü kocaman oldu sırtüstü yatamıyorum yan yatmak zorunda kalıyorumm sol taraf daha iyiymişş hamilelikte sol tarafa yatmaya çalışıyorumm 35 haftalık hamileyimm azz kaldııı gönlümmcee yatıııcamm ben de :)

sag tarafima yatinca benimki durmadan tekmeliyor...doktoruma sordum aceba rahatsizmi oluyor diye oda hayir sadece hereketini daha cok hissediyorsun dedi...en cok sirt üstü yatmayi seviyorum bende 28. haftamdayimm

36 haftalık hamişim asıl sorun son donemde baslıyor bır turlu rahat edemıyorsun suan için bır gece uyuyorum ıkıncı gece uykusuz gecıyor ucuncu gece yıne uyuroyum yanı bır gece uyuyor ıkıncı gece uyuyamıyorum neler neler denedım ama olmadı bır turlu rahat edemedım artık son 30 gunum 4subatta sezeryan olacam bırde mıde yanmalrı var tabı allah hepımızın yardımcısı olsun

bende 7 aylık hamileyim 1 haftadır doğru dürüst uyuyamıyorum ne sağda ne solda.sırt üstü yattığımda rahat ediyorum.yan döndüğümde karnım çok ağrıyo sanki göbeğim kopacak gibi.bide yan yattığım zaman çok hareket ediyo bebişim.rahatsız oluyo gibime geliyo napıcamı şaşırdım

valla ben 3 haftadır uyku nedir diye unuttum böle gece yarısı hala buralarda oturuyorum ya midem yanıyor ya rahat dönemediğim için sürekli uyanıyorum ha bide wc var. bu gün kalçamda berbat bi ağrı başladı ne zamanadır da uykudayken sağ bacağıma giren şiddetli bi ağrı ile uyanıyordum. şu an 38+1 günlüğüm ve uyku nasıldı unuttum bebişim şimdiden alıştırıyo beni anlaşılan. gündüz veya akşam üstü de hiç olmıcak saatte uykum geliyo.

39+2 olduk aksam sagdan sola gecmek olum gıbı geldı.Bır de bırkac gundur uyku sorunum var onu da anladımkı varıs baslangıcı var sanırım. Bacaklarımı 1 saat fılan dıkıyorum yatmadan once bu sefer de ayaklarımı dıkerken sırtustu yattıgım ıcın nefes alamıyorum. Bacak agrılarım olmasın dıye dızlerımı kırıp sırtustu ya da sola dogru yatıyorum. :2:

bu konuyu guncellemek istedimm bnde 7 haftalik hamileyim ama yan yatinca batma oluyor normalmi anlamadim bu durum

Back
X