• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE ÜRÜN SEÇİMİ

umaylilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
60
40
3
Arkadaşlar nelere dikkat ettiniz. Sampuan,dis macunu, nemlendirici, ev temizlik ürünleri ,vücut temizliği gibi gibi liste uzar bu konularda temiz icerik seçiminiz nelerden yana oldu? Ya da böyle bir değişime gittiniz mi ? Gidenler marka bilgisi verebilir mi acaba.

Arkadaşlar nelere dikkat ettiniz. Sampuan,dis macunu, nemlendirici, ev temizlik ürünleri ,vücut temizliği gibi gibi liste uzar bu konularda temiz icerik seçiminiz nelerden yana oldu? Ya da böyle bir değişime gittiniz mi ? Gidenler marka bilgisi verebilir mi acaba.
Ben pek öyle bir değişime gitmedim )

sadece banyo temizliğini artık esim yaptı ağır kimyasallar kullandığımız için.
kedinin kumunu da esim değiştirdi 😂

onun dısında zaten belli başlı seyler var işte retinol kullanmadım mesela.
şampuan falan değiştirmedim, tüylerimi iki kez ağdayda aldırdım (normalde lazere gittim tüylenmem yoktu ama gebelikte seytek de olsa tüylenmem oldu) doğal içerikli bir markanın deodorantını ve vğcut nemlendiricisini kullandım

sadece banyo temizliğini artık esim yaptı ağır kimyasallar kullandığımız için.
kedinin kumunu da esim değiştirdi 😂

onun dısında zaten belli başlı seyler var işte retinol kullanmadım mesela.
şampuan falan değiştirmedim, tüylerimi iki kez ağdayda aldırdım (normalde lazere gittim tüylenmem yoktu ama gebelikte seytek de olsa tüylenmem oldu) doğal içerikli bir markanın deodorantını ve vğcut nemlendiricisini kullandım
Kuma ben de yaklaşıyorum uzunnnn zamandır. Kimyasallar normalde beni rahatsız ederdi zaten zar zor kullanirdim.simdi psikolojik olarak da tiksinme geldi doğal bir şeyler arıyorum ben de 🌸

Kuma ben de yaklaşıyorum uzunnnn zamandır. Kimyasallar normalde beni rahatsız ederdi zaten zar zor kullanirdim.simdi psikolojik olarak da tiksinme geldi doğal bir şeyler arıyorum ben de 🌸
çamaşır suyu kullanılmadan temixlenen banyo-tuvalet bana temiz gelmiyor 😂 o yüzden direkt esim devraldı o görevi bizde. zararlı da zaten siz yanaşmayın hiç kimyasallara.

Ben sadece koltuk altı roll-onunu doğal içerikli kullanıyorum. Markası Si...o malum alışveriş sitelerinde çıkar zaten.
Saçımdaki beyazlara kapatıcı sprey sıkıyorum hatta.
İlk zamanlar her şeyden huylanıyordum şampuan, krem, sabun vs. Sonra paranoyaklaşmamak adına normal hayatıma devam ettim.

Zaten gebelik planlarken bazı şeylere başlamıştım. Paketli gıda tüketmiyordum. Çamaşır suyu vb. Kullanacağım zaman eldiven takıyordum. Kedilerin kumunu eşim temizliyordu. Gebelikten sonra saç boyatmayı bıraktım. Kaşlarımın rengini açıyordum onu da bıraktım. Roll on olarak s ile başlayan markayı kullanmaya başladım. Onun haricinde çok fazla cilt için serum tonik vb kullanıyordum hepsini kestim. Nemlendirici kremlerimi zaten eczaneden alıyordum onlara devam ediyorum. Karın çevresi için yağlar aldım onları doğal tercih ettim. Şampuan duj jeli vs. Değiştirmemiştim aslında abartmaya gerek yok diye ama aşırı kaşıntı durumuyla baş başayım. Kan değerlerim normal çıktı ama niye kaşınıyorum anlamadık o yüzden şampuan ve duş jeli için bir arayıştayım

Zaten gebelik planlarken bazı şeylere başlamıştım. Paketli gıda tüketmiyordum. Çamaşır suyu vb. Kullanacağım zaman eldiven takıyordum. Kedilerin kumunu eşim temizliyordu. Gebelikten sonra saç boyatmayı bıraktım. Kaşlarımın rengini açıyordum onu da bıraktım. Roll on olarak s ile başlayan markayı kullanmaya başladım. Onun haricinde çok fazla cilt için serum tonik vb kullanıyordum hepsini kestim. Nemlendirici kremlerimi zaten eczaneden alıyordum onlara devam ediyorum. Karın çevresi için yağlar aldım onları doğal tercih ettim. Şampuan duj jeli vs. Değiştirmemiştim aslında abartmaya gerek yok diye ama aşırı kaşıntı durumuyla baş başayım. Kan değerlerim normal çıktı ama niye kaşınıyorum anlamadık o yüzden şampuan ve duş jeli için bir arayıştayım
Acaba bebekler için üretilen temiz sampuan ve duş jellerini kullansak olur mu ki? Ben de her şeyi kestim. Nemlendirici arıyorum vucut için. Doğal yağların etkisi nasıl olur ki. Tatlı badem yağı shea vs.

Ben şampuan konusunda kerastase ve yves rocher dışında kullanamıyorum saçım aşırı kabarık kıvırcık ve uzun. Çok temiz içerikli değil sülfat var. Cildime de retinoidi bıraktım hamile kalmadan önce. Leke olmasın diye vichy c vitamini kullanıyorum güneş kremi çıkıyorsam dışarı fiziksel filtreli cyrene onu kullanıyorum çıkmıyorsam kullanmıyorum nemlendirici clinique moisture surge başka ürün kullanmıyorum temizleyici de bepanthol. Vücuduma lierac ve mamaaura elasticity krem kakao shea yağı. Temizlik için bu sözde doğal içerikli olan bulaşık deterjanı aldım green clean ama çok memnun değilim. Çamaşır suyu kullanmıyorum buhar makinesi var klozette de vikings temizleyici var bir de sirkeli temizleyici. Çok memnun muyum bilmiyorum.

Acaba bebekler için üretilen temiz sampuan ve duş jellerini kullansak olur mu ki? Ben de her şeyi kestim. Nemlendirici arıyorum vucut için. Doğal yağların etkisi nasıl olur ki. Tatlı badem yağı shea vs.
Duş jeli olarak bebişler için üretilenden alacağım. Şampuan olarak da atopik ciltler için eczane ürünleri var onlardan bitini tercih edeceğim galiba. Bebekler için olan duş jelleri köpürmüyormış ama sorun değil bence 😀

Çamaşır suyu ,kireç çözücü gibi kimyasal temizlik maddelerini kullanmadım.Eşim yaptı o süreçte .Şampuana duş jeline diş macununa felan devam ettim.Yüz temizleme jeli tonik ve güneş kremimi değiştirdim.Deodarant roll on kullanmaktan korktum .O yüzden sık sık duş alıyordum.Parfümümü de midem bulandığı için değiştifrim .Lazere gittiğim için tüy sorunum yok gibi bi şeydi .Olanları eldivenle hallettim.Çok takılmayın bunlara aslında .Biraz relax olun .Ama yoğun kimyasallardan uzak durun

Doğal yağlar çok iyi özellikle shea kakao yağı. Ben çatlamamak için kullanıyorum. Bebek şampuanı saça iyi gelmiyor bence otama kırkpınar badecanların vs bir sürü ürünü var temiz içerikli

Back