Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek öyle bir değişime gitmedim )Arkadaşlar nelere dikkat ettiniz. Sampuan,dis macunu, nemlendirici, ev temizlik ürünleri ,vücut temizliği gibi gibi liste uzar bu konularda temiz icerik seçiminiz nelerden yana oldu? Ya da böyle bir değişime gittiniz mi ? Gidenler marka bilgisi verebilir mi acaba.
Kuma ben de yaklaşıyorum uzunnnn zamandır. Kimyasallar normalde beni rahatsız ederdi zaten zar zor kullanirdim.simdi psikolojik olarak da tiksinme geldi doğal bir şeyler arıyorum ben desadece banyo temizliğini artık esim yaptı ağır kimyasallar kullandığımız için.
kedinin kumunu da esim değiştirdi
onun dısında zaten belli başlı seyler var işte retinol kullanmadım mesela.
şampuan falan değiştirmedim, tüylerimi iki kez ağdayda aldırdım (normalde lazere gittim tüylenmem yoktu ama gebelikte seytek de olsa tüylenmem oldu) doğal içerikli bir markanın deodorantını ve vğcut nemlendiricisini kullandım
çamaşır suyu kullanılmadan temixlenen banyo-tuvalet bana temiz gelmiyorKuma ben de yaklaşıyorum uzunnnn zamandır. Kimyasallar normalde beni rahatsız ederdi zaten zar zor kullanirdim.simdi psikolojik olarak da tiksinme geldi doğal bir şeyler arıyorum ben de![]()
Iteleyim o işi de koca beye o zamançamaşır suyu kullanılmadan temixlenen banyo-tuvalet bana temiz gelmiyoro yüzden direkt esim devraldı o görevi bizde. zararlı da zaten siz yanaşmayın hiç kimyasallara.
Zaten gebelik planlarken bazı şeylere başlamıştım. Paketli gıda tüketmiyordum. Çamaşır suyu vb. Kullanacağım zaman eldiven takıyordum. Kedilerin kumunu eşim temizliyordu. Gebelikten sonra saç boyatmayı bıraktım. Kaşlarımın rengini açıyordum onu da bıraktım. Roll on olarak s ile başlayan markayı kullanmaya başladım. Onun haricinde çok fazla cilt için serum tonik vb kullanıyordum hepsini kestim. Nemlendirici kremlerimi zaten eczaneden alıyordum onlara devam ediyorum. Karın çevresi için yağlar aldım onları doğal tercih ettim. Şampuan duj jeli vs. Değiştirmemiştim aslında abartmaya gerek yok diye ama aşırı kaşıntı durumuyla baş başayım. Kan değerlerim normal çıktı ama niye kaşınıyorum anlamadık o yüzden şampuan ve duş jeli için bir arayıştayımArkadaşlar nelere dikkat ettiniz. Sampuan,dis macunu, nemlendirici, ev temizlik ürünleri ,vücut temizliği gibi gibi liste uzar bu konularda temiz icerik seçiminiz nelerden yana oldu? Ya da böyle bir değişime gittiniz mi ? Gidenler marka bilgisi verebilir mi acaba.
Acaba bebekler için üretilen temiz sampuan ve duş jellerini kullansak olur mu ki? Ben de her şeyi kestim. Nemlendirici arıyorum vucut için. Doğal yağların etkisi nasıl olur ki. Tatlı badem yağı shea vs.Zaten gebelik planlarken bazı şeylere başlamıştım. Paketli gıda tüketmiyordum. Çamaşır suyu vb. Kullanacağım zaman eldiven takıyordum. Kedilerin kumunu eşim temizliyordu. Gebelikten sonra saç boyatmayı bıraktım. Kaşlarımın rengini açıyordum onu da bıraktım. Roll on olarak s ile başlayan markayı kullanmaya başladım. Onun haricinde çok fazla cilt için serum tonik vb kullanıyordum hepsini kestim. Nemlendirici kremlerimi zaten eczaneden alıyordum onlara devam ediyorum. Karın çevresi için yağlar aldım onları doğal tercih ettim. Şampuan duj jeli vs. Değiştirmemiştim aslında abartmaya gerek yok diye ama aşırı kaşıntı durumuyla baş başayım. Kan değerlerim normal çıktı ama niye kaşınıyorum anlamadık o yüzden şampuan ve duş jeli için bir arayıştayım
Duş jeli olarak bebişler için üretilenden alacağım. Şampuan olarak da atopik ciltler için eczane ürünleri var onlardan bitini tercih edeceğim galiba. Bebekler için olan duş jelleri köpürmüyormış ama sorun değil benceAcaba bebekler için üretilen temiz sampuan ve duş jellerini kullansak olur mu ki? Ben de her şeyi kestim. Nemlendirici arıyorum vucut için. Doğal yağların etkisi nasıl olur ki. Tatlı badem yağı shea vs.
Çamaşır suyu ,kireç çözücü gibi kimyasal temizlik maddelerini kullanmadım.Eşim yaptı o süreçte .Şampuana duş jeline diş macununa felan devam ettim.Yüz temizleme jeli tonik ve güneş kremimi değiştirdim.Deodarant roll on kullanmaktan korktum .O yüzden sık sık duş alıyordum.Parfümümü de midem bulandığı için değiştifrim .Lazere gittiğim için tüy sorunum yok gibi bi şeydi .Olanları eldivenle hallettim.Çok takılmayın bunlara aslında .Biraz relax olun .Ama yoğun kimyasallardan uzak durunArkadaşlar nelere dikkat ettiniz. Sampuan,dis macunu, nemlendirici, ev temizlik ürünleri ,vücut temizliği gibi gibi liste uzar bu konularda temiz icerik seçiminiz nelerden yana oldu? Ya da böyle bir değişime gittiniz mi ? Gidenler marka bilgisi verebilir mi acaba.
Doğal yağlar çok iyi özellikle shea kakao yağı. Ben çatlamamak için kullanıyorum. Bebek şampuanı saça iyi gelmiyor bence otama kırkpınar badecanların vs bir sürü ürünü var temiz içerikliAcaba bebekler için üretilen temiz sampuan ve duş jellerini kullansak olur mu ki? Ben de her şeyi kestim. Nemlendirici arıyorum vucut için. Doğal yağların etkisi nasıl olur ki. Tatlı badem yağı shea vs.