• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tansiyon düşüklüğü olanlar

Zeyyyneppppce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
55
13
28
Arkadaşlar gebeliğinde tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmı aranızda varsa nekadar devam etti ben progestan kullanıyorum ondan olabilir mi oda zaten halsizlik yapıo sürekli yatmak zorundayım neyse tansiyonum düştüğü için tuzlu seyler yiyorum tuzda zararlı çok kullanmayın deniyor bilmiyorum çok zor ne yapmalıyım

Arkadaşlar gebeliğinde tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmı aranızda varsa nekadar devam etti ben progestan kullanıyorum ondan olabilir mi oda zaten halsizlik yapıo sürekli yatmak zorundayım neyse tansiyonum düştüğü için tuzlu seyler yiyorum tuzda zararlı çok kullanmayın deniyor bilmiyorum çok zor ne yapmalıyım
Canım benim hamile kaldığımdan beridir sürekli düşük bugün gittim sağlık ocağına yine düşük cıktı cokta yorgunum sürekli uyumak istiyorumki normalde cok uyuyan biri değildim. Bende elevit ve gynoferon kullanıyorum.

Tesekkürederim arkadasım ama kısa süreli oluo etkisi 2-3saat sonra yine aynıı tansiyon yerlerde napcan bunada şükür dicez
Canım meleklerimiz icin mecburen tansiyonda bizde yatıcaz. Hayırla saglıkla kucagımıza gelsinlerde ztn bol bol hareket edip uykusuz kalcaz. Bugünlerin tadını cıkaralım;-)

Canım meleklerimiz icin mecburen tansiyonda bizde yatıcaz. Hayırla saglıkla kucagımıza gelsinlerde ztn bol bol hareket edip uykusuz kalcaz. Bugünlerin tadını cıkaralım;-)
Aynen canım hersey onlar için zaten dediğin gibi sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım daa gerisi önemli değil napalıım geçecek bugünlerde:) senin az kalmış negüzel maşallah Allah yardımcın olsun Allah'a emanet olun:)

Aynen canım hersey onlar için zaten dediğin gibi sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım daa gerisi önemli değil napalıım geçecek bugünlerde:) senin az kalmış negüzel maşallah Allah yardımcın olsun Allah'a emanet olun:)
amin amin tesekkür ederim canım ama günler sanki hic gecmiyo gibi geliyo bana :-) Allah a emanet olun.

Arkadaşlar Merhaba.. Ben 9 haftalık hamileyim.. son birkaç gündür aşırı derecede düşük tansiyon yaşıyorum.. 8-4 ve 9-5 civarlarında seyrediyor.. gözlerim kararıyor, kulaklarımın arkası ve altı zonkluyor.. tuzlu ayran içiyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.. sizce normal midir? Bebeğim zarar görür diye çok korkuyorum :( Lütfen cevap verin...

Arkadaşlar Merhaba.. Ben 9 haftalık hamileyim.. son birkaç gündür aşırı derecede düşük tansiyon yaşıyorum.. 8-4 ve 9-5 civarlarında seyrediyor.. gözlerim kararıyor, kulaklarımın arkası ve altı zonkluyor.. tuzlu ayran içiyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.. sizce normal midir? Bebeğim zarar görür diye çok korkuyorum :KK43: Lütfen cevap verin...[/QUOTE
Canim hayirli olsun. Rabbin saglik sihhatle kucagina almayida nasip etsin. Benim tansiyonum hamileligim boyunca hep dusuktu. cok sukur oglumda gayet saglikli dogdu. Bol sivi tuketmeye devam tuzlu ayranda guzel. Gunde 3 4 tane zeytinde yiyebilirsin.

Back