Korkma canım o saydımların bende de çok oluyo hele dün gece ölüyorum sandım bazen karın ağrısı oluyo aha doğuruyorum galiba diyorum ama yokBizde 37 olduk ve şu an 1 cm açıklık varmııış..
Bayramı atlatıp ta dogursam diyorum da bebiş birazcık daha gelişse ,acele etmese ama degişik belirtiler var bu gece , korkutuyor beni ,bir iki gun içinde olur diye
Maşallah rabbim tek nefeste kurtarsın canımBeennn varım 37+1 11 gün sonra doğum yapıcam :)
Canım bendede oluyordu korkma İnşaAllah vücut doğuma hazırlanıyor eğer içimde kalır diyorsan doktora bi görün canım :)Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
maşaAllah canım İnşaAllah bebiş gününde gelir. Bende bir sancı başlıyor işte bu sefergeliyordiyorum kandırıyorBizde 37 olduk ve şu an 1 cm açıklık varmııış..
Bayramı atlatıp ta dogursam diyorum da bebiş birazcık daha gelişse ,acele etmese ama degişik belirtiler var bu gece , korkutuyor beni ,bir iki gun içinde olur diye
Korkma canım o saydımların bende de çok oluyo hele dün gece ölüyorum sandım bazen karın ağrısı oluyo aha doğuruyorum galiba diyorum ama yoksakin ol korkma
Peki o sırada bebegin hareketlerinde bir degişiklik var mı? Mesela benimki bir yere toplanıyor geceden beri, top gibi oluyor bi tarafı karnımın.. normalmidir, sizdede oluyor mu?
Evet canım. Bebek kendini topluyor ya ondan öyle. Bnmde öyle oluyor birde yee değiştirirken nefesim kesilirdi. Allahtan şimdi alta indi karnım nefeste sıkıntım yok
37+2 hafif ağrılar la bekliyoruz kızım gelip gelmeme konusunda çok kararsız ne sancım geçiyor ne artıyor :)
Kasılmalarım başlamış seninde. Benimde akşamları çok artıyor ağrılarım kasılmalarım. Açılma mı oluyor ne oluyor anlamadımCanııııımmm... benimde başladı agrılarım hele gece...dün gece hafiften kasık,bel,karnım agrdı
Bugun bebiş toplanıyor karnımın bi koşesine sertleşiyor ... agrı yok şimdilik
Cimcimeler biraz daha beklesin 1 haftacık
Kasılmalarım başlamış seninde. Benimde akşamları çok artıyor ağrılarım kasılmalarım. Açılma mı oluyor ne oluyor anlamadım
Evet kasılmada karnın taş gibi oluyor sana sıkışıklık hissi veriyor gerilmiş te karnından çıkacak gibi. Benim kasılmayla birlikte belim kasıklarım ağrıyırKasılma mı bu acaba.. ?Ben dr sormuştum ,anlattım boyle oluyo diye bana kasılma o degil dedi , kasılmada taş gibi oluyomuş karnın . Benim yaslanıyor gibi, bebek gerilio gibi oluyo ,yamuk yumuk duruo karnım kolunu bacagını poposunu fln cıkario. Kasılmada agrı olur mu tatlım?
Evet kasılmada karnın taş gibi oluyor sana sıkışıklık hissi veriyor gerilmiş te karnından çıkacak gibi. Benim kasılmayla birlikte belim kasıklarım ağrıyır
Kontrole gitsen nst bakar bebeğin suyuna kalp atımına bakar ve alttan muane eder açılma ne durumda diye. Bende yarın randevu aldım. Bakalım ne diyecek Dr. Aslında hiç gitmek istemiyorum ama bebeğim ne durumda ihmal etmek istemiyorum . Hafta sonunu atlattık çöl şükür .Eee şimdi kontrole gitme geregi var mı ? Gitsem mi nst ye baglasınlar , acılmam devam mı ediyor acaba, of bilemedim ki naapıcamı beennnn
Evet canımHm demek karnımın sertleşip yamulması norml
Benim bebiş nerdeyse hiç yukarı cıkmadı okdr fazla, cok nefes darlıgı çekmedim diyebilirimm..
Ama son bir haftada kanala girmiş artık ve daha da asagrda hissediyorum. Dün çok hareketliydi ve o harekt ettikçe kasıklarım agrıodu, ama olsunherşey yolunda gitsn de , onmli olan o
Sen 40 haftadasın galba, norml mi olck senin de?
37+2 hafif ağrılar la bekliyoruz kızım gelip gelmeme konusunda çok kararsız ne sancım geçiyor ne artıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?