Gebelikte son haftalar

Canım kaşık kısmında da hissediyormusun bebeği bazen. Ayakları göbek ve üstü civarı bide alt tarafta hafif bi oynama. Napıyor anlamıyorum valla :)) hele bıçak sağlanır gibi batmalar

Canım kaşık kısmında da hissediyormusun bebeği bazen. Ayakları göbek ve üstü civarı bide alt tarafta hafif bi oynama. Napıyor anlamıyorum valla :)) hele bıçak sağlanır gibi batmalar

Tabiki bazen kasıklarımda hissediyorum cnm , heralde ellerini oynatıyor yavrucuk
Herzmn degil ama oluyor bazen cok hareketlenince. Ayaklar da üst tarafta ben onu anlıyorum da benim bi turlu anlayamadıgım sey bu kasılma sertleşme dedikleri olay
Benim bebek karnımı sert yapıyor ama sanki biyerini dayamış gibi oluyor , bolgesel bi şişlik sertlik .
Kasılma tüm karında oluyomuş.. off yakında dogurucam ama hala anlamış degilim bu işi ....
Doktora gitmemekle iyi mi yapıyorum kotu mi bilemedim ....

Bebeğin olduğu kısım şişiyor diğer yerlerde gergin oluyor canım

Benimde karnım yine taş gibi oldu. Ay bi doğursakta rahatlasak

Benimde karnım yine taş gibi oldu. Ay bi doğursakta rahatlasak

Benim karnım nerdeyse hep öyle, bugun dr gittim , nst de sancı cıktı ama dr.duzensiz yalancı kasılma dedi
Biraz rahatsız edici oluyo artık 3cü kasılmalı günüm , ve tüm gün oluyor...uffff

Anladım canım sakin ol geçer. Ben stres yaptıkça bebiş gelmiyor bak :)
) iyi düşün iyi olsun

a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…