• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte son haftalar

Benim dün çok hareketliydi ve o hareket ettikçe kasık ve bel agrım olmuştu , çok asagrda oldugu için artık ve buyudugu için agrı oluyor bende ,kıpraştıkca. Sendede olabilir yani , durunca hareketleri dikkt et agrı olcak mı diye
Canım kaşık kısmında da hissediyormusun bebeği bazen. Ayakları göbek ve üstü civarı bide alt tarafta hafif bi oynama. Napıyor anlamıyorum valla :)) hele bıçak sağlanır gibi batmalar

Canım kaşık kısmında da hissediyormusun bebeği bazen. Ayakları göbek ve üstü civarı bide alt tarafta hafif bi oynama. Napıyor anlamıyorum valla :)) hele bıçak sağlanır gibi batmalar

Tabiki bazen kasıklarımda hissediyorum cnm , heralde ellerini oynatıyor yavrucuk:oops:
Herzmn degil ama oluyor bazen cok hareketlenince. Ayaklar da üst tarafta ben onu anlıyorum da benim bi turlu anlayamadıgım sey bu kasılma sertleşme dedikleri olay:KK43:
Benim bebek karnımı sert yapıyor ama sanki biyerini dayamış gibi oluyor , bolgesel bi şişlik sertlik .
Kasılma tüm karında oluyomuş.. off yakında dogurucam ama hala anlamış degilim bu işi ....o_O
Doktora gitmemekle iyi mi yapıyorum kotu mi bilemedim .... :KK34:

Tabiki bazen kasıklarımda hissediyorum cnm , heralde ellerini oynatıyor yavrucuk:oops:
Herzmn degil ama oluyor bazen cok hareketlenince. Ayaklar da üst tarafta ben onu anlıyorum da benim bi turlu anlayamadıgım sey bu kasılma sertleşme dedikleri olay:KK43:
Benim bebek karnımı sert yapıyor ama sanki biyerini dayamış gibi oluyor , bolgesel bi şişlik sertlik .
Kasılma tüm karında oluyomuş.. off yakında dogurucam ama hala anlamış degilim bu işi ....o_O
Doktora gitmemekle iyi mi yapıyorum kotu mi bilemedim .... :KK34:
Bebeğin olduğu kısım şişiyor diğer yerlerde gergin oluyor canım

Benimde karnım yine taş gibi oldu. Ay bi doğursakta rahatlasak :D

Benimde karnım yine taş gibi oldu. Ay bi doğursakta rahatlasak :KK70:

Benim karnım nerdeyse hep öyle, bugun dr gittim , nst de sancı cıktı ama dr.duzensiz yalancı kasılma dedio_O
Biraz rahatsız edici oluyo artık 3cü kasılmalı günüm , ve tüm gün oluyor...uffff:KK43::işsiz::110:

Anladım canım sakin ol geçer. Ben stres yaptıkça bebiş gelmiyor bak :)
) iyi düşün iyi olsun

a

Back