- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Gece uykusuna da veda etmemize az kaldı bi yandan Onuda düşünmüyor değilim hani :))ah bu yaramazlarr anneleriyle oynuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uykusuna da veda etmemize az kaldı bi yandan Onuda düşünmüyor değilim hani :))ah bu yaramazlarr anneleriyle oynuyor
Gece uykusuna da veda etmemize az kaldı bi yandan Onuda düşünmüyor değilim hani :))
Kontrole gitsen nst bakar bebeğin suyuna kalp atımına bakar ve alttan muane eder açılma ne durumda diye. Bende yarın randevu aldım. Bakalım ne diyecek Dr. Aslında hiç gitmek istemiyorum ama bebeğim ne durumda ihmal etmek istemiyorum . Hafta sonunu atlattık çöl şükür .
Canım zaten artık yalancı sancılar dönemi korkmana gerek yokGitmedim ..heralde bugun gitmem ,zaten pazar bugun dr um yok orda. Mormlde perşmbe kontrlm var ama bu gece de agrı kasılma fln olursa herlde yarın dr uma giderim diye duşunuyorummm inş hersey yolundadır
Canım zaten artık yalancı sancılar dönemi korkmana gerek yok
Öyle olmasa ben çoktan doğurmuştum valla . 35 ten beri ağrım sancım var :))İnş.öyledir tatlım
Öyle olmasa ben çoktan doğurmuştum valla . 35 ten beri ağrım sancım var :))
Bencede canım zaten ara sancılar herkeste oluyormuş. Bayrama kesin doğar diyorum Ama nasip :))Seninki bayram şekeri olmak istiyoooor..kucuk prenseees...
ben agrım olunca bikaç güne gelir benimki zannediyorum ki okdr şiddetli agrım da yok hani
Herkezde degişik olur bence ...
Bencede canım zaten ara sancılar herkeste oluyormuş. Bayrama kesin doğar diyorum Ama nasip :))
Bu gecede aynı kasılma ile bel ağrım var bebişimde çok hareket ediyor acaba ondan mı ağrım oluyor kiHayırlısı artık , kızlar nezaman gelmk isterse ozmn gelir .. nasip kısmet -dedigin gibi tatlım..
Bu gece nasılsın ? Sancı,agrı,kasılma var mı?
Bu gecede aynı kasılma ile bel ağrım var bebişimde çok hareket ediyor acaba ondan mı ağrım oluyor ki
Kızlar bende de bazen toparlanıyor bebiş.
Karnımdan çıkacak gibi.
Bir de son haftalarda bana daralmalar geliyor bazen. Ayaklarım şiş bir yandan çok seviniyor bebeğimin gelmesine yaklaştık diye bir yandan da endişe oluyor. Sizden de var mı bu durum
35 haftadayız biz
Bizde 37 haftadayız, daralıyorum bende , benimde bebiş bir yere toplanıyor, cok hafif te olsa ayaklarım şiş ama olucak okdr artık son haftalardayız havalar da sıcak
Dinlenin bol su için, bu belirtiler nerdeyse cogumuzda var , r ahat olalım ....hersey geciceek az kaldı minniklerimize kavuşucaz
İnşallah ya. Aslında çok şikayet eden biri değilim hep olumlu ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Seviyorum karnımı bebeğimi kucağına alacağım günü düşünüyorum mutlu oluyorum ama bazen aşırı daralıyorum şeytan vesvese veriyor sanırım
Bazen olur oyle daralmalar , bizimkide kolay degill ... 9 ay boyunca vicut nelerden geciyor,...
En onemlisi hayırlısıyla problemsiz bebeklerimizi kucagımıza almk.
Oyle tabi. Hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah
Aynen.birebir anlattığının aynısı oluyo karnım. Bildiğin yamuk duruyo ve ağrı oluyo eşimden karnımı ve belimi ovalamasını istiyorum sağolsun ovalıyo iyi. GeliyoPeki o sırada bebegin hareketlerinde bir degişiklik var mı? Mesela benimki bir yere toplanıyor geceden beri, top gibi oluyor bi tarafı karnımın.. normalmidir, sizdede oluyor mu?
Amin canım hepimiziMaşallah rabbim tek nefeste kurtarsın canım
Canım bendede oluyordu korkma İnşaAllah vücut doğuma hazırlanıyor eğer içimde kalır diyorsan doktora bi görün canım :)
maşaAllah canım İnşaAllah bebiş gününde gelir. Bende bir sancı başlıyor işte bu sefergeliyordiyorum kandırıyor artık oluruna bıraktım ne zaman gelirse gelsin