Adetim 10 gün geçti adet belirtisi de yokİnşallah hamilesindir canım adetin gecikmiş miydi?
Hadi hayirlisi. Güzel haberlerini bekliyoruz canımAdetim 10 gün geçti adet belirtisi de yok
Günün geçmeden yapma test bende 2 kere aşılama ysptrdm tutmadı günün geçmeden yaptım test silik çizgi çıktı meğerse ilaçtan ve kullandım iğneler hormon değerini yükselttiği için test silik çıkıp yaniltabilitirmus erken yapip uzulme diye dedim arkafasm belki ins vardr bebegin ama adet gununde yap testiMeraba kızlar klomen kullandım çatlama ignesı oldum acaba hamılemıyım adetime üç gün kaldı
Inşallah cnm insallah dua edermsnz banada 5 yildr bekliyrm bugun evlilik yil donunumuz 6.yila girdik ınş iyi gelir bize güzel haber allah razı olsun dileklerini icinHadi hayirlisi. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
İşallah hamileyızdir canim allahim isteyen herkese versinHasta degilim gayet iyiyim ilaçta uzun süredir kullanmadım o yüzden garip geldi durup dururken neden böyle dil rengim ve tatsizlik
benimde 27sıne evlılık yıl donumumuz canim işallah bebişler hedıe olurInşallah cnm insallah dua edermsnz banada 5 yildr bekliyrm bugun evlilik yil donunumuz 6.yila girdik ınş iyi gelir bize güzel haber allah razı olsun dileklerini icin
11 kasim oldum canim ignemiMerhaba canim ne zaman oldun çatlama iğneni? Ama ben klomen le ilgili pek iyi şeyler okumadım burda. Kist falan oluşturabiliyormus. Femara daha iyi bir ilac ben de o ilaçla hamile kaldım
Inş cnm hedimiz olsun yarın kan sonucunu alicam uyuyamiyrum ya allahım sevincimiz arttrsn insBenimde 27sine evlili
benimde 27sıne evlılık yıl donumumuz canim işallah bebişler hedıe olur
Canım sonucun nedirInş cnm hedimiz olsun yarın kan sonucunu alicam uyuyamiyrum ya allahım sevincimiz arttrsn ins
Sonuç negatif cnm o silik çizgiye o kadar umutlanmstim ki cook üzüldüm negatif duyunca silik cizgileredr guvenmiyrm artıkCanım sonucun nedir
Yanliz brlimde siddetli agri var özellikle ilişki sonrası belime ağrı vuruyor eğilip kalkamiyrmbu neden oluyor acaba insan yine de acaba mi diye düşünüyor umut çok güzel bişey negatif olmasıds yanlış olabilir mı diye düşündürüyor insana haurlsi artık eşimle tekrar tedaviye başlamaya karar verdik dok.konusunda kararszm Bursa içinde iyi bir doktr arastryrumSonuç negatif cnm o silik çizgiye o kadar umutlanmstim ki cook üzüldüm negatif duyunca silik cizgileredr guvenmiyrm artık
Allah yardımcın olsun canım benim. Ama lütfen bu ay sadece kendine ayır ve bebek fikrini düşünme. Başka şeylere odaklan hiç araştırma yapma. Bide incir kürü tavsiye ediyorum ama senin problemin var mi hormonlarında falan onu sorayım önceYanliz brlimde siddetli agri var özellikle ilişki sonrası belime ağrı vuruyor eğilip kalkamiyrmbu neden oluyor acaba insan yine de acaba mi diye düşünüyor umut çok güzel bişey negatif olmasıds yanlış olabilir mı diye düşündürüyor insana haurlsi artık eşimle tekrar tedaviye başlamaya karar verdik dok.konusunda kararszm Bursa içinde iyi bir doktr arastryrum
Bende troid var gebelik için engel olabilir demişti doktor bide yumurta gelişimi sıkıntısı var adet duzensizli düzensiz yumurtlamaya sebep oluyor sıkıntı bu yani cnmAllah yardımcın olsun canım benim. Ama lütfen bu ay sadece kendine ayır ve bebek fikrini düşünme. Başka şeylere odaklan hiç araştırma yapma. Bide incir kürü tavsiye ediyorum ama senin problemin var mi hormonlarında falan onu sorayım önce
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Tüm yazılanları okudum.ben daha önce dış gebelik geçirmiş bir kişi olarak bir cesaretle 2 aydır bebek istiyoruz.bişey sorucam benim de adetim 4_5 gün kaldı. Dün sağ kaşığım çok ağrıdı. Sabah uyandığımda sonra geçti.bugün de sol tarafım biraz ağrıdı geçti. Böyle adet olucak gibi ama goguslerim normalde 10 gün önce şişer hiç ağrımıyo ya kendim mi psikolojik yapıyorum bilmiyorum.bi taraftan korkuyorum dış gebelik olursa diye.sen de yazmışsın kaşıklarim ağrıdı diye acaba bende test yapsam mı senin vücudunda nasıl değişiklik olmuştu yazar mısın.Tedavini ol içini rahat tut canım Allah en kısa zamanda nasip etsin
Var canim kan testi yaptir istersenKızlar kesin hamilelik var değil mi çok silik değil adetim 3 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?