Amin canım cumlemizinkini. Sen de yeni gebesin sanırım. Keseyi kaçıncı hastada görebiliyoruz ? Ve kalp atışını ne zaman duyabiliriz
Keseyi alttan muayene ile 3.haftada görmüştüm ben.. Minik bi nokta gibiydi.Amin canım cumlemizinkini. Sen de yeni gebesin sanırım. Keseyi kaçıncı hastada görebiliyoruz ? Ve kalp atışını ne zaman duyabiliriz
Bence yarın idrar testini tekrar dene farklı bir marka al. Onda da ikinci çizgi çıkarsa kan testi yaptır benceIhtiml yok mu yani
Teşekkür ederim canım. Peki alttan muayene zararlı değil mi bebek için ? Yani keseyi görmek istememin sebebi dış gebelik var mi diye merak ediyorum Allah korusun tabiKeseyi alttan muayene ile 3.haftada görmüştüm ben.. Minik bi nokta gibiydi.
Kalp atışını da 6.haftada duydum yine alttan muayene ile..
Dış gebelik fikri bende hiç oluşmadı. Çok fazla gereksiz yorum yapan var bu konuda onların etkisinde kalmış olabilirsin. Kafana takma gayet normal bir hamilelik başlangıcındasın.Teşekkür ederim canım. Peki alttan muayene zararlı değil mi bebek için ? Yani keseyi görmek istememin sebebi dış gebelik var mi diye merak ediyorum Allah korusun tabi
Kac günde bir regl oluyorsun canım?Bnm hep geç döllenme oluyor adet gecikmesi hep olduğu için bu yüzden çok erkende böyle çıkar diye düşünmüştüm
Önceden test yaptığında da böyle silik çıkar miydi peki? Testi tekrar et ihtimal olabilir sabah birdaha yap sonrada kanda baktırırsin31 ile 36 gün arası değişiyor erken hiç olmam hep gününden geç
Hastamisin peki canim ilac ictıysende veya gırıp olcaksanda bişe yesen tad almassın öyle ?Kılar dilimin üstü beyaz hiç tat almıyorum bu Neden hamile olup böyle yaşayan var mı
Naptın canım testi tekrarladın mi ?Kılar dilimin üstü beyaz hiç tat almıyorum bu Neden hamile olup böyle yaşayan var mı
Merhaba canim ne zaman oldun çatlama iğneni? Ama ben klomen le ilgili pek iyi şeyler okumadım burda. Kist falan oluşturabiliyormus. Femara daha iyi bir ilac ben de o ilaçla hamile kaldımMeraba kızlar klomen kullandım çatlama ignesı oldum acaba hamılemıyım adetime üç gün kaldı
Canım peki benim bebeğim kaç haftalık ben yumurta takibi yaptirdim ve 1 kere ilişkim oldu sonra şehir dışına çıktım. Normalde 18 günlük oluyor ama son adet tarihinin ilk gununden saymaya başlaniyor sanırım. Yani ben bu durumda Kaç hafta sonra keseyi gorebilirimDış gebelik fikri bende hiç oluşmadı. Çok fazla gereksiz yorum yapan var bu konuda onların etkisinde kalmış olabilirsin. Kafana takma gayet normal bir hamilelik başlangıcındasın.
Alttan muayenenin de hiç bir zararı yok..
Ben her kontrolümde alttan muayene oluyorum. Rahim girişi zaten kapalı ve muayene aleti orayı zorlamıyor bile. Bebegin konumu ile alakası yok yani :)
İnşallah hamilesindir canım adetin gecikmiş miydi?Evet cnn ama ikinci öncekinden daha silik ve beyaz ışığa tutunca beyaz bu cizgi gorunuyor p.trsi kan testi sonucumu alicam ama dakikalar bile geçmiyor ya acaba hamileym demekten bi hal oldum hep arastryrm nette hayırlısı ne diyelim cnm
Hasta degilim gayet iyiyim ilaçta uzun süredir kullanmadım o yüzden garip geldi durup dururken neden böyle dil rengim ve tatsizlikHastamisin peki canim ilac ictıysende veya gırıp olcaksanda bişe yesen tad almassın öyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?