gebelikte sigara

Ayni durumdayim dogumdan sonra bana lutfen ozellikle mesaj at cocukta sorun varmi diye

Cnm maddi durumun varsa hamile psikolojisinde uzmanlaşmış bir psikiyatra gitmeni tavsiye ederim hem bebişinin sağlığı hem de senin için en azından bir süreliğine bırakabilirsin

Ilk 4ay cok onemli demisti drum ilk 4ay sadece 3tane ictim odaa 0.1mg nikotin olankardan 10uazalt biraz sigaranuda en hafif olandan al

Olsun ole deme ama azcik azakt canim ya aslina bakarsan be olacagi belli olmuo kendine 4 4luk baksanda allah korusun cocuga olan yine oluo bicok tanidigim paket paket sigara icti hic bise olmadi ama garantisi yok vicdan azabi oldurur insani yinedee sık disini canim dayanmaya calis

Ayni durumdayim dogumdan sonra bana lutfen ozellikle mesaj at cocukta sorun varmi diye

Çocuğun zarar görmemesi diye bir ihtimal yok. Kimi çocukta bebeklik astımı gibi (çok daha korkunç sendromlar var sigaraya bağlı ama ayrıntılandırmasak daha iyi) hastalıklar olabiliyorken, kimileri erken doğuyor. Kimi çocuk düşük kilolu doğuyor. Kimisi çok sağlıklı ve canlı görünüyor ama hayatta karşısına çıkabilecek hastalıklara karşı dirençsiz, savunması zayıf... Bebeğin sağlam görünmesi, sigaradan zarar görmediği anlamına gelmez.

Mevzu "rakı içen ölüyor da su içen ölmüyor mu"ya dönmemeli. Örneğin kanser hep sigara ile ilişkilendirilir. Sigara içmeyen insanlar da kanser hastası olabilir. Ancak (sigara içmediği halde hasta olan) bu insan sigara içseydi hastalığı daha erken ortaya çıkabilir, daha hızlı ilerleyebilir, iyileşmesi daha güç olabilirdi. Böyle bakmak lazım, gerçeklik bu yönde.

canım ben 15 haftalık oldum bende aynı senın gıbı sitresli gecırıyorum bide esimle aynı yerde calısıorum evde işte sürekli etrafımda bu da fazlasıyla etken ister istemez bende bırakamadım ama son zamanlarda eşim içerken bir kac kez cekıyorum öyle öyle azalttım baya sende bi dene istersen allah yardımcımız olsunn

Cok haklisin da iste bizim irademizin zayifligindan cocugumuz zarar goruyor.halbuki azicik agir bisiy kaldirsam ya bsiy olursa
Cok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…