ya arkadaşlar 6 haftalık hamileyim sigara kullanan biri olarak hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım. bıraktım ama nasıl ama bıraktım.. eşimin her içişinde bi kaç kez çekmek istiyorum içim istiyor benim gibi olanlar varmı aranızda
Bende ikinci hamileligimi yasiyorum ilk hamileligimde 5-10 arasi iciyordum cok sükür saglikli ve normal kiloda bir kiz cocugum oldu simdi 10 yasinda bu yasa kadar doktor yüzü görmedi diyebilirim. Su an ikinci bebegime hamileyim 8 haftalik ama bunda biraz daha fazla iciyorum vicdan yapiyorum doktorum hipnozdan bahsetti bu hafta onu deniycem umarim ise yarar.
Not: Daha önce burada böyle bir topic acilmisti ve sigara icmeyenler icenleri hakarete varana kadar elestirmisti topic kapandi dogal olarak, yorum yazarken yazdiklarimiza dikkat edelim arkadaslar sonucta hepimiz hassasiz...
Böyle bir konunun altına cevap yazmaya bile utanıyorum, hatta dumanın kokusunu her duyduğumda kendimden bile utanıyorum ama napayım bırakamıyoruummmm
Gerçi ben günde yaklaşık 1 paket sigara içerdim, hamile kaldığımı öğrendiğim gün 7 taneye düşürdüm, şu anda ise 3,5 aylık hamileyim günde 2-3 tane içiyorum. Doktoruma günde 7 tane içiyorum dediğimde en azından 3'e düşürmemi istemişti ve bana imkansız gelmişti ama ben düşürdüm ve bu yüzden de mutluyum. Kendime güveniyorum bırakacağım...
bende aynen günde 1 paket içen biriyim
4 gün önce hamile olduğumu öğrendim
o gün yarıya indim
bir gün sonra 4 tane içtim birgün sonra 2tane içtim
dün sadece 1 tane bide eşimden birkaç nefes
bugünde
biraz önce içtim ama çok kötü oldum
inş. bende tiksinerek bırakacam
Hayatımda hiç sigara içmedim, içmenin ne demek olduğunu da nasıl bir alışkanlık olduğunu da bilmiyorum.Bırakmak kolay olmasa gerek.Ama irade meselesi olduğunu ve bunu başarabileceğinize inanıyorum.Ben de hamileyim şuan.Canım öyle kola çekiyor ki, 2 yudum içsem bile vizdan azabı hissediyorum.
İnşallah bırakabilirsiniz....
Yazmadan önce belirttigim gibi hakarete gerek yok. Cok agir konusurum demissiniz size bu hakki kimse vermiyor, heleki sigara icmemis biri olarak yorum yapmaniz bile gereksiz!dr larınız nasıl izin veriyor ben onu anlamıyorum..ben ömrümde içmedim ve buarayı okuduktan sonra merak edip druma sordum..sarfettiği cümleleri burda yazmak istemiyorum çok ağır konuştu valla..
bazıları çok sağlıklı çocuk doğurdum bu demek değildir ki çocukların hiçbirine bişey olmayacak hepsi sağlıklı doğacak..Allah korusun ama kanserin 1 numaralı dostu sigara bunu herkes biliyor..sigara içenlerin hayata bu yönden 1-0 yenik başladığını düşünüyorum..dıştan sağlıklı görünseler bile diğer insanlara göre ilerleyen yaşlarda dönüşü olmayan hastalıklara daha çok açık olabilirler..
yapmayın nolur..yazık bebklere yaaa...kendinizi düşünmüyorsunuz onları düşünün bari..