Dikkat edin lütfen
MerhabaMerhaba. Benim 50 mg şeker taramasi yuksek cikti. 50 mg yuksek cikip da 100mg lik yuklemede değerler iyi cikablr mi? Yoksa 100 mg yapılmasının nedeni zaten her halukarda yuksek de diyetle mi ilacla mi devam edelm sorusunu cvplamak icn mi? Bilgisi olan varsa yardmci olablr mi?
Merhaba. Benim 50 mg şeker taramasi yuksek cikti. 50 mg yuksek cikip da 100mg lik yuklemede değerler iyi cikablr mi? Yoksa 100 mg yapılmasının nedeni zaten her halukarda yuksek de diyetle mi ilacla mi devam edelm sorusunu cvplamak icn mi? Bilgisi olan varsa yardmci olablr mi?
Peki 50 lik yuksek cikarkn bir gun sonra 100luk nasl norml cikablyor? Sze 1 gun sonra mi yapildi?Merhaba
İlk gebeliğimde öyle olmuştu 100lük normal çıktı diyet filan verilmedi
Şimdi net hatırlamıyorum ama arada birkaç gün varmış geçenlerde bakmıştım eski raporlarımaPeki 50 lik yuksek cikarkn bir gun sonra 100luk nasl norml cikablyor? Sze 1 gun sonra mi yapildi?
Şimdi tekrar baktım 4 gün var aradaPeki 50 lik yuksek cikarkn bir gun sonra 100luk nasl norml cikablyor? Sze 1 gun sonra mi yapildi?
Tesekkur ederim ugrastrdm gece gece. Sagolun..Şimdi tekrar baktım 4 gün var arada
Tesekkur ederim ugrastrdm gece gece. Sagolun..
Bna hemn ertesi gun yaptryo dr..yine yuksek cikck kesin
Benm 100luk norml cikti sukur. Bana da yarn gel dedi bn de bi gun ara verip oyle gttm cok karn agrm olmstu. Szn de norml ckar insallah..10dk ya yayarak icmye calsn. Ben 50ligi biraz hizli icmstm. Onun da etksi oldu mu blmyorumBende perşembe yaptırdım 50 lik 159 çıktı
Yarın gel 100 lük te 3 saat açlığa bakıcam dedi gitmedim yarın gidicem bütün gün başım ağırdı hep yattım
93 cihazla baktıBenm 100luk norml cikti sukur. Bana da yarn gel dedi bn de bi gun ara verip oyle gttm cok karn agrm olmstu. Szn de norml ckar insallah..10dk ya yayarak icmye calsn. Ben 50ligi biraz hizli icmstm. Onun da etksi oldu mu blmyorum
Gayet iyi gozkuyor bnce.93 cihazla baktı
1.saat-165
2.saat-182
3.saat-127 çıktı doktorumla Pazartesi görüşeceğim bakalım ne dicek
Gayet iyi gozkuyor bnce.
Aa pardon..2. Saat biraz yuksek sanrm degl mi? Ama 2 deger iyi olmdgnda sorun oluyo sanrm szn sadece 1 degerde skntı var gibi..biraz dikkat etsenz yeterli olcktr sanrm93 cihazla baktı
1.saat-165
2.saat-182
3.saat-127 çıktı doktorumla Pazartesi görüşeceğim bakalım ne dicek
Değrler kaç olması gerekiyor bilmiyom inş doktorumda güzel şeyler söylerGayet iyi gozkuyor bnce.
2. Saat disinda sorun yok gbi..insallah guzel seyler soyler doktrnz da..saglikla ilerler insallahDeğrler kaç olması gerekiyor bilmiyom inş doktorumda güzel şeyler söyler
Benim 2. saat sınırı 145'ti. Hemşire bana da şekerin sınırda tüm şeker alımını tamamen kesmen gerekiyor dedi.1.saat sınırı 180
2.saat sınırı 155 olması gerekiyordu evet sınırda çıkmış
Bana 75 mg'ı 4 dakikada bitir çabuk ol dedi, apar topar içtim valla.Benm 100luk norml cikti sukur. Bana da yarn gel dedi bn de bi gun ara verip oyle gttm cok karn agrm olmstu. Szn de norml ckar insallah..10dk ya yayarak icmye calsn. Ben 50ligi biraz hizli icmstm. Onun da etksi oldu mu blmyorum
Ne zoru varms yaBana 75 mg'ı 4 dakikada bitir çabuk ol dedi, apar topar içtim valla.
Hiç bilmiyorum ama birden beynime fena zonkladı, 10 dakikada içsem belki bir anda ayakta duramayacak gibi olmazdım.Ne zoru varms ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?