Niye ki tadı elmalı gazoz gibiydi benim içtiğiminBen yükleme yaptırdım ama istifra ettim bu tam kesin sonuç vermez dedi Dr. Evde ölçüm yapıp not almamı söyledi.
Bende yediklerime dikkat ettim .
Açlık 80-90 arası değişiyor.
Tokluk 120-140 arası değişiyor.
O yüzden sordum açlık mı daha önemli olur tokluk mu diye
Bende çok erken belli oldu şeker.
Yüklemeyi 8.hafta da yaptırdım .
Benimki çilekli idi çok severek içtim ama bence aşırı çıkarıyor şekeriNiye ki tadı elmalı gazoz gibiydi benim içtiğiminaman ihmal etme gerçekten önemli.
Benimki çilekli idi çok severek içtim ama bence aşırı çıkarı
Benimki elmaliydi gayet güzeldi tadıBenimki çilekli idi çok severek içtim ama bence aşırı çıkarıyor şekeri
Onu yazalı oldu biraz evet gidip yaptırmaya karar verdim sonradanMerhaba, lütfen internetteki bilgileri bir kenara bırakıp en düşük doz olan 50 gramlık dahi olsa yaptırın, hamilelik şekerinin açlık tokluk şekeriyle kıyaslaması yapılamaz, sonradan bir pişmanlık olmaması için lütfen yaptırın. Topiğinizi görünce yazmadan edemedim, hepinize sağlıklı doğumlar dilerim, nolur ihmal etmeyin
1.saat sınırı 180Merhaba bende 24+4 haftalık hamileyim
Şeker yüklemesi sonucum
75 gram yükleme sonucu
ogtt 0. Saat 76
Ogtt 1. Saat 189
Ogtt 2. Saat 152
Sağlık ocağinda yapıldı doktor sınırın biraz uzeri dedi kendi doktoruma en yakın zamanda gidicem sonuclar nasıl anlayan var mı ? İnşallah sağ salim kavusalim evlatlarımıza
Acaba diyet mi verir bana da doktorum . Son zaman tatlıyı ve makarna pilav bunları biraz astım sınırını . İki gündür beyaz ekmek yemiyorum ve makarna pilav da yemiyorum . Hergun muz yiyordum iki gündür onu da yemiyorum inşallah dengelenir tavsiyeleriniz varsa eğer bana da söyleyin lütfen1.saat sınırı 180
2.saat sınırı 155 olması gerekiyordu evet sınırda çıkmış
Bence o dediklerinize devam edin birde yürüyüş yapın iyi gelir. Bol su için bideAcaba diyet mi verir bana da doktorum . Son zaman tatlıyı ve makarna pilav bunları biraz astım sınırını . İki gündür beyaz ekmek yemiyorum ve makarna pilav da yemiyorum . Hergun muz yiyordum iki gündür onu da yemiyorum inşallah dengelenir tavsiyeleriniz varsa eğer bana da söyleyin lütfen
Tamam teşekkür ederimBence o dediklerinize devam edin birde yürüyüş yapın iyi gelir. Bol su için bide
Hayırlı olsun öncelikleKızlar ben 12 haftalık hamıleyım daha oncede insulin direncim oldugu için basından beri diyet yapıyorum ama diyetlerı bılıyorsunuz kilo alamıyorum hic zaten zayıfım.Hamilelikte kilo almak gerekiyor sonucta .Siz ne durumdasınız kilo alabılıyor musunuz?
Geçmiş olsun kustuysaniz doğru sonuç vermez kiBen çok zorlanmıştım. Sabah aç karnına gittik hastaneye. Bana biraz zaman verilseydi bende zorlanmazdım aslında ama ilk kan aldılar sıkıntı yok bana hemen 5 dk sonra idrar testi verip gelmen lazım yoksa haftaya sarkar gibi bişey söylediler. Bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yalan. Neyse koştur koştur gittik geldik bana hemen 75 gr olan şekerli suyu içmemi söyledi. Sürekli dik kafana dik dik dedi durdu. O kadar kötü oldum kii sonda dayanamadım biraz kustum falan 1 saat sonra tekrar kan verdim. Neyse ki çıkmadı şeker çok şükür
Evet kustugunuz için sonuç doğru çıkmazBen çok zorlanmıştım. Sabah aç karnına gittik hastaneye. Bana biraz zaman verilseydi bende zorlanmazdım aslında ama ilk kan aldılar sıkıntı yok bana hemen 5 dk sonra idrar testi verip gelmen lazım yoksa haftaya sarkar gibi bişey söylediler. Bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yalan. Neyse koştur koştur gittik geldik bana hemen 75 gr olan şekerli suyu içmemi söyledi. Sürekli dik kafana dik dik dedi durdu. O kadar kötü oldum kii sonda dayanamadım biraz kustum falan 1 saat sonra tekrar kan verdim. Neyse ki çıkmadı şeker çok şükür
Sınırda evet istemez heralde siz yinede biraz dikkat edin tatlıya hamur işine filanBenim 50 gramlık yüklemem 1 saat sonra 143 çıktı doktor tekrar istedi sınır 140 imiş.doğrusu nedir acaba
İstedi tekrar ama yaptırmadım . Ama ben hiç dikkat etmiyorum. 15 kilo aldım 7 ayda tutamıyorum iştahımıSınırda evet istemez heralde siz yinede biraz dikkat edin tatlıya hamur işine filan
Dikkat edin lütfenİstedi tekrar ama yaptırmadım . Ama ben hiç dikkat etmiyorum. 15 kilo aldım 7 ayda tutamıyorum iştahımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?