• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte şeker yüklemesi yaptım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba. Benim 50 mg şeker taramasi yuksek cikti. 50 mg yuksek cikip da 100mg lik yuklemede değerler iyi cikablr mi? Yoksa 100 mg yapılmasının nedeni zaten her halukarda yuksek de diyetle mi ilacla mi devam edelm sorusunu cvplamak icn mi? Bilgisi olan varsa yardmci olablr mi?

Merhaba. Benim 50 mg şeker taramasi yuksek cikti. 50 mg yuksek cikip da 100mg lik yuklemede değerler iyi cikablr mi? Yoksa 100 mg yapılmasının nedeni zaten her halukarda yuksek de diyetle mi ilacla mi devam edelm sorusunu cvplamak icn mi? Bilgisi olan varsa yardmci olablr mi?
Merhaba
İlk gebeliğimde öyle olmuştu 100lük normal çıktı diyet filan verilmedi

Ama başka arkadaşın Dr u 100 lük yaptırmadan diyetisyene yönlendirdi onu

Bende perşembe yaptırdım 50 lik 159 çıktı
Yarın gel 100 lük te 3 saat açlığa bakıcam dedi gitmedim yarın gidicem bütün gün başım ağırdı hep yattım

Bende perşembe yaptırdım 50 lik 159 çıktı
Yarın gel 100 lük te 3 saat açlığa bakıcam dedi gitmedim yarın gidicem bütün gün başım ağırdı hep yattım
Benm 100luk norml cikti sukur. Bana da yarn gel dedi bn de bi gun ara verip oyle gttm cok karn agrm olmstu. Szn de norml ckar insallah..10dk ya yayarak icmye calsn. Ben 50ligi biraz hizli icmstm. Onun da etksi oldu mu blmyorum

Benm 100luk norml cikti sukur. Bana da yarn gel dedi bn de bi gun ara verip oyle gttm cok karn agrm olmstu. Szn de norml ckar insallah..10dk ya yayarak icmye calsn. Ben 50ligi biraz hizli icmstm. Onun da etksi oldu mu blmyorum
93 cihazla baktı
1.saat-165
2.saat-182
3.saat-127 çıktı doktorumla Pazartesi görüşeceğim bakalım ne dicek

1.saat sınırı 180
2.saat sınırı 155 olması gerekiyordu evet sınırda çıkmış
Benim 2. saat sınırı 145'ti. Hemşire bana da şekerin sınırda tüm şeker alımını tamamen kesmen gerekiyor dedi.
Şekersiz çikolatalar var onlardan yesem dedim(çikolataya aşırı düşkünüm), onlar da olmaz tatlandırıcı vardır dedi.
Ama çok kötü hissediyorum kendimi, birden bire tatlı krizlerim tutuyor nasıl aşacağımı bilmiyorum.

Bana 75 mg'ı 4 dakikada bitir çabuk ol dedi, apar topar içtim valla.

Back
X