Gebelikte Sancı..

pkohrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
115
42
73
Kızlar merhaba. Tam 7 aylık hamileyim. Dün akşamdan beri ara ara kasıklarımda sancı var (ön tarafta). İdrar yolu enfeksiyonum yok. Çünkü daha geçen günlerde bakteri yoktu ancak çok ama çok az bir enfeksiyon vardı ve enfeksiyon olduğunu ben anladım sancı nedeniyle. Şimdiye kadar doktorum erken doğum ihtimali ile ilgili bir şey söylemedi. Konusu geçmedi. Sanırım riskli bir durum görse söylerdi. Kendisine güvenim tam. Kendimi yoracak bir şey de yapmadım. Sancı oldukça sol tarafıma yatıyorum. Ancak sancı devam edeceği kadar ediyor da sonra bitiyor gibi. Yatmayla geçen bir şey değil gibi ya da ben bilemedim. Büyüme sancısı mı hiç bilmiyorum. Şimdi sormak istediğim, daha önce gebeliğinde bu dönemlerde böyle sancı yaşamış biri var mı? En azından doktoruyla bu konuda görüşmüş biri?

En son ne zaman nst çektirdin arkadaşım ?

Hiç nst çekilmedi şimdiye kadar. Mesela bir süredir sancım yok. Çözemedim :/
O zaman bir an evvel doktora git, kasılmalarım var dersen nst çektirir doktor sancı mı başka bişey mi o zaman anlaşılır zaten.

O zaman bir an evvel doktora git, kasılmalarım var dersen nst çektirir doktor sancı mı başka bişey mi o zaman anlaşılır zaten.
Şimdi hastanrye geldik. Doktor sezaryendeymiş. Çıkınca bakalım ne dicek. Tavsiye için çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…