Gebelikte Omega 3 kullandınız mı

eylulgs

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
41
6
6
33
Öncelikle herkes için sağlıklı bir süreç diliyorum. 20 haftalık olduk çok şükür. Yalnız ben hala ne kırmızı et ne beyaz et balık dahil yiyebiliyorum.. herhangi bir Omega 3 de almıyorum. Doktorum bana bıraktı. Sizin doktorlar herhangi bir şey önerdi mi? Siz kullanıyor musunuz ? Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşar

evet bende yemiyorum et ve balık dr banada verdi omega 3 ben kullandım kokusu rahatsız etti beni nefes almadan yutmaya çalışıyordum
Sende kullanmalısın bebeğin için

benim doktorum 25.haftadan sonra başladı. bana da sormadı kan değerlerim güzel çıkmıştı, omega3 baslayalım doğuma kadar dedi. elanatal2 kullanıyorum. 35+4 olduk bugün

evet bende yemiyorum et ve balık dr banada verdi omega 3 ben kullandım kokusu rahatsız etti beni nefes almadan yutmaya çalışıyordum
Sende kullanmalısın bebeğin için
Hangisi kullandınız acaba ? Ben de bugün bir kaç Omega 3 vitamin adı aldım ama karar veremedim

Bende balık pek tuketemiyorum. Dr um mutlaka omega 3 balık yağı kullanmalısın dedi. 3 aydan itibaren Sürekli söylüyordu al diye. Ama ben doğal beslenmeyi tercih etmiştim. Dün yine kontrole gittim ve kan değerlerim bi tık düşük gelmiş yine balik yağı onerdi.Gebyfoll omega 3 dha bu kez aldim.Buarada 26+4 um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…