• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Omega 3 kullandınız mı

eylulgs

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
40
6
6
33
Öncelikle herkes için sağlıklı bir süreç diliyorum. 20 haftalık olduk çok şükür. Yalnız ben hala ne kırmızı et ne beyaz et balık dahil yiyebiliyorum.. herhangi bir Omega 3 de almıyorum. Doktorum bana bıraktı. Sizin doktorlar herhangi bir şey önerdi mi? Siz kullanıyor musunuz ? Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşar 🙏

Öncelikle herkes için sağlıklı bir süreç diliyorum. 20 haftalık olduk çok şükür. Yalnız ben hala ne kırmızı et ne beyaz et balık dahil yiyebiliyorum.. herhangi bir Omega 3 de almıyorum. Doktorum bana bıraktı. Sizin doktorlar herhangi bir şey önerdi mi? Siz kullanıyor musunuz ? Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşar 🙏
evet bende yemiyorum et ve balık dr banada verdi omega 3 ben kullandım kokusu rahatsız etti beni nefes almadan yutmaya çalışıyordum
Sende kullanmalısın bebeğin için 🌸

benim doktorum 25.haftadan sonra başladı. bana da sormadı 😂😂 kan değerlerim güzel çıkmıştı, omega3 baslayalım doğuma kadar dedi. elanatal2 kullanıyorum. 35+4 olduk bugün 🥰

evet bende yemiyorum et ve balık dr banada verdi omega 3 ben kullandım kokusu rahatsız etti beni nefes almadan yutmaya çalışıyordum
Sende kullanmalısın bebeğin için 🌸
Hangisi kullandınız acaba ? Ben de bugün bir kaç Omega 3 vitamin adı aldım ama karar veremedim

Back