- 1 Ocak 2008
- 96
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi telaxsxlxix
e canim yaz bari ne yiyosun..böle pek yardimci olamadin....ne yedinki??
sana katılıyorum canım o zaman anlatta bilelim günlük yemememiz gerekenler neler?
canım peki bunları kaçıncı aydan itibaren yapmaya başladın.ben 2. ayımdayım.etten ve tavuktan tiksiniyorum şu anda.genelde hafif sebzetürü şeyler yemek istiyorum.
canım hemen hemen benım de beslenme programında belırledıgım yıyecekler gercı daha hamıle degılım ınsallah,yalnız ben sabahları kahvaltıdan önce 1 bardak süt içeyim dıyorum fazla süt de kılo yapmaz mı benım kılo konusunda büyük takıntım var zaten ,sen kaç kıloyla tamamlamıstın canım
benim sadece neskafem var onuda en fazla 2 fıncan ıcerım gunde başka alışkanlığım yok çay sigara,belkı de sigara içmediğim için hamılelıkte aşırı kılo alımım olmaz dıyorum çunku içenler bırakınca o surecte ondan dolayı da bır kılo artısı olmaz mı gecen gun yazılanları okurken aklıma geldi
bir de yumurta yemesek olmaz mı ben pek sevmıyorum ya da sadece sarısını yıyebılıyorum diğer öğunlerde ona denk bırsey yesem
kepeklı ekmek yıyorum tam buğday ekmeği bulamam kı burda mahrumıyetteız
suyu çok içerim bir arkadasım hamılelıgınde çok su içmenın faydasını gordu şişlikleri olmadı son aylarda
guzel bır baslık olmus bana da çok yararı olur teşekkur ederım canım
canım çok güzel bir topik açmışsın çok bilgilendirici ama ben bunların çoğunu yiyemiyorum çünkü bende kan pıhtılaşması var et süt ve süt ürünleri yumurta yeşil yapraklı sebzeler anlayacağın kan pıhtılaşmasına sebep olan hiç birşey tüketmiyorum arada yoğurt yiyorum ama onuda ne korkuyla yediğimi bir bilsen ve ben çok üzülüyorum bebeğim tam olarak beslenemiyor diye dünden beridirde araştırıyorum yiyebileceğim şeyleri ama i bebeğime saydığım yiyecekler kadar besin veren yiyecekler yok ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın
balık yazacaktım :)
ewt arkadaşlar bende 7.haftamdayım ve en favori yiyeceğim kraker..midem çok bulanıyo hiçbişey yiyemiyorum
canım boy kısa 20 kılo alırsam ben yuvarlanır gıderım boyum 150 kılo da 42,5 larda sımdı 41 e ınersem super olacak 8-9 kılo alsam bende kotu durmaz tabıkı bu donemde de bebegı besleyen seyler yemem lazım çıkolataya hayır dıyemıyorum tek zaafım yoksa makarna pızza falan aramam yanı sebze yerım et de köfte ızgara olarak yerım ara öğunlerde süt veya yoğurt gıbı besınler tuketırsek hersey yolunda gıder gıbı gelıyor bı akslık olmazsa
ilk 6 aya kadar yenenlerın cogu bızde yağ kılo olarak kalıyormus bebeğin anneden besınlerı alması bu surecten sonra baslıyormus o yuzden o zamana kadar kontrollu gıtmek ıstıyorum ben kendı adıma ,bakalım zamanla burdada paylasırım