Mrblar ben 13 haftalık hamileyim..ilk 4 haftalıkken hamile olduğumu ultrasonda gördüğümde doktorum miyomla ilgili hiçbişey söylemedi kendiside görmemiş demekki. 7 haftalıkken kalp atışını dinlemek için başka bi hastaneye gittik kendime araştırıp doktor seçmiştim çünkü.doktorum bebekten sonra direk miyomu gördü. miyomum rahim içinde deil. ama idrar kesemin üzerinde keseye baskı yapmış şekildeydi ve boyu 5 cm di. rahim içinde olmadığı için panik yapmamamı söyledi. en son geçen hafta gittiğimizde bebekle miyom aynı boy olmuşlar. miyom hala idrar kesemin üzerinde baskı yapıyo. artı miyomun alt tarafı idrar tormasına üst tarafıda rahme baskı yapıyo artık yani bebeği alttan destekliyo.baskısıyla rahmin içinide daraltıyo.miyomun büyücek dedi doktor.nrmal doğuma engel olmayabilir her miyom derken ultrasoında miyomumun rahim ağzını kpatabilecek durumda olduğunu söyledi. sezeryanla doğum yapmamda olasıymış. aslında benim korkum erken doğum riskim.miyomun baskısı yüzünden çok fazla idrara çıkıyorum ee bebekte büyüdükçe miyom dahada baskı yapıyo idrar torbama. artı ağrıların olucak demişti doktor. gerçektende oluyo.. benim durumumda olan varmı acaba. bu yüzden erken doğum yapabilirmiyim yada ileride kanamam olurmu miyom yüzünden.. yardımcı olursanız sevinirim