Gebelikte mide bulantısı

Ben günde 3 kere kusuyodum nerdeyse cnm. Şuan 16 haftalık azaldı ama hala tamamen geçmiş deil. En azından artık çıkarmıyorum yediklerimi. Tamamen normale dönemedim ve sanırım da dönemem. Hamilelik işte

Ben günde 3 kere kusuyodum nerdeyse cnm. Şuan 16 haftalık azaldı ama hala tamamen geçmiş deil. En azından artık çıkarmıyorum yediklerimi. Tamamen normale dönemedim ve sanırım da dönemem. Hamilelik işte

O midede yumru gibi duran kötü his sanırım geçmeyecek..Zaten sonlara doğru tekrardan mide yanması geçse bile tekrar çoğalabiliyormuş..Buna şükür diyelim ya Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah zor ama güzel bir süreçten geçiyoruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet tabiki de çok şükür aminnnnn

16 veya 17. Haftaya kadar devam etmisti benim..sonra birden bitti bulantilarim..

Ben 5 ay kusmuştum zaten 1 gun yemek yiyordum diğer günler istesemde yiyemiyordum ve komada gibi yatıyordum sadece kusmaya uyaniyordum ay ne gunlerdi be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…