Öncelikle böyle durumlarda su içmek doğru değil daha yoğun ve katı kıvamlı biseyler yemelisiniz ilk aşamada. Ayrıca kabızlık ,diyare, böbrek sorunları da mide bulantisina neden olabilir aklıma ilk gelen hamilelikte eğer şuan kabızlık yaşıyorsanız o da tetiklemis olabilir.Merhaba hanımlar... 15. Haftadan beri mide bulantısı yok olmuştu. Ama 45 dakika önce yoğun bulantı ve susuzluk ile uyandım. Bir bardak su içtim iki dakika geçmeden afedersiniz biraz mide bulandırıcı olabilir ama resmen banyoya zor yetiştim. Fışkırma şeklinde çıkardım suyu.. şu an susadım ama 3. Oldu şu içiyorum ve geri çıkıyor. Şu içmeye korkuyorum. Buna benzer yaşayan var mı?
İnşallah cnm bende 16.haftayı bekliorum herkes öle diyorya bakalım inşallah geçer tamamen. Azaldı ama hala bitmiş te deil. Yemek yiyemiyorum hala kuru gıdalar işteAyyy kıyamam yaa gerçekten çok zordu, ben depresyona giricem nerdeyse. Hiç bitmeyecek sandım ama 14.haftadan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı (14.hafta da benim de bi geçer gibi oluyordu, bi tekrar bulanıyordu) ama tamamen geçmesi 16.haftadan sonra oldu. İnşallah senin de geçer artık
Ay insalllllllah.. bende iki üç haftadır tamamen yoktum hala devam ediyorBen de de durum söyle benim bir gün iyi oluyor bir gün aşırı bulantılı ve kusmalı geciyor . Çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda geçer
Evet, bağırsaklar resmen durmuş gibi iki gündür. Ama afedersiniz şu an circirmisim gibi karnım dönüyor WC ye gidiyorum tık yok..hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederimÖncelikle böyle durumlarda su içmek doğru değil daha yoğun ve katı kıvamlı biseyler yemelisiniz ilk aşamada. Ayrıca kabızlık ,diyare, böbrek sorunları da mide bulantisina neden olabilir aklıma ilk gelen hamilelikte eğer şuan kabızlık yaşıyorsanız o da tetiklemis olabilir.
Sıvı tuketimini sakın kismayin kıvamı yoğun katı şeyler yiyip mutlaka su için
Evet hayatı felç ediyor bu durumAy insalllllllah.. bende iki üç haftadır tamamen yoktum hala devam ediyoramin canım ya insallah geçer sende d komple geçer. Daha rahat oluyor
Ay sormaEvet hayatı felç ediyor bu duruminsallah canım valla bazen sanki hiç geçmicek gibi geliyor bazen
Kaçıncı haftada başladı bulantılarınAy sormagerçekten yaşayana Allah sabır versin.. annemin kıymetini anlıyorum iyice bu süreçte.boyle olduğu aklımın ucundan geçmezdi
4. Haftada öğrendim ve midem bulaniyordu bir haftadir.. 15-16 ya kadar bulandı.. geçmişti ama dünden beri yine varKaçıncı haftada başladı bulantıların
Benimde 6 haftada başladı hastanede yattım kan kustugumu biliyorum4. Haftada öğrendim ve midem bulaniyordu bir haftadir.. 15-16 ya kadar bulandı.. geçmişti ama dünden beri yine var
Çok geçmiş olsun. Ağır geçiyormuş baya. Ama bu haftalarda hafiflemesi gerektiği söylenir. İnsally sizde de öyle olurBenimde 6 haftada başladı hastanede yattım kan kustugumu biliyorumŞükür ozamanlara göre iyi ama tamamen geçmiyor iştahım var ama yediğim herseyi çıkarıyorum o yüzden yemiyorum .
Benim de 6 da başladı ama 7 den sonra çıkarmalara başladımm aaahh gece 2 de bile çıkardıgım oldu günde 3 kez bazen. Et yiyemedim hiçbişe yiyemedim en sevdigim şeyleri bile. Azaldı ama hala tam geçmiş deil. Umutla bekliyorumbenim de dün başladı bulantılarım. 6+2deyim. kıyma kokusuna dayanamadım ki bayılırım yani yemek harcına falan. ara ara öğürtü geliyor. çok fena olanlar varmış. şimdilik iyi gene benim durumum. hepimize geçmiş olsun şimdiden.
Benim de 6 da başladı ama 7 den sonra çıkarmalara başladımm aaahh gece 2 de bile çıkardıgım oldu günde 3 kez bazen. Et yiyemedim hiçbişe yiyemedim en sevdigim şeyleri bile. Azaldı ama hala tam geçmiş deil. Umutla bekliyorum
valla besıncı aydan snra gecıyor ama kızımda suan balık kokusuna kofte kızartması kokusuna gelemıyorum az kaldı ama kuyruk sokumu agrısı olmaya basladı smdıde aklınızda olsun dıslerınızde sorun varsa ucuncu aydn snra yptırın arada dolgu sızlamasıda cekıyorum valla annenın hakkı odenmez gerckden
Bnde 5 haftalık yeni öğrendim kızlar karin sancim cok war doktura daha gitmedim sizdede oluyormu gazdan mi acaba ilk defa hamileyim belimde cok agrrriyoBenimde 6. Haftada başladı ama azaldı diorum yine başlıyor
normal karın agrısı bel agrısı yerlesme sancılarıdır ama cok olursa kontrole gıt bı kontrol ol cnmBnde 5 haftalık yeni öğrendim kızlar karin sancim cok war doktura daha gitmedim sizdede oluyormu gazdan mi acaba ilk defa hamileyim belimde cok agrrriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?