Gebelikte mide bulantısı

Öncelikle böyle durumlarda su içmek doğru değil daha yoğun ve katı kıvamlı biseyler yemelisiniz ilk aşamada. Ayrıca kabızlık ,diyare, böbrek sorunları da mide bulantisina neden olabilir aklıma ilk gelen hamilelikte eğer şuan kabızlık yaşıyorsanız o da tetiklemis olabilir.
Sıvı tuketimini sakın kismayin kıvamı yoğun katı şeyler yiyip mutlaka su için

İnşallah cnm bende 16.haftayı bekliorum herkes öle diyorya bakalım inşallah geçer tamamen. Azaldı ama hala bitmiş te deil. Yemek yiyemiyorum hala kuru gıdalar işte

Ben de de durum söyle benim bir gün iyi oluyor bir gün aşırı bulantılı ve kusmalı geciyor . Çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda geçer
Ay insalllllllah.. bende iki üç haftadır tamamen yoktum hala devam ediyor amin canım ya insallah geçer sende d komple geçer. Daha rahat oluyor

Evet, bağırsaklar resmen durmuş gibi iki gündür. Ama afedersiniz şu an circirmisim gibi karnım dönüyor WC ye gidiyorum tık yok..hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim

Evet hayatı felç ediyor bu durum insallah canım valla bazen sanki hiç geçmicek gibi geliyor bazen
Ay sorma gerçekten yaşayana Allah sabır versin.. annemin kıymetini anlıyorum iyice bu süreçte.boyle olduğu aklımın ucundan geçmezdi

4. Haftada öğrendim ve midem bulaniyordu bir haftadir.. 15-16 ya kadar bulandı.. geçmişti ama dünden beri yine var
Benimde 6 haftada başladı hastanede yattım kan kustugumu biliyorum Şükür ozamanlara göre iyi ama tamamen geçmiyor iştahım var ama yediğim herseyi çıkarıyorum o yüzden yemiyorum .

Benimde 6 haftada başladı hastanede yattım kan kustugumu biliyorum Şükür ozamanlara göre iyi ama tamamen geçmiyor iştahım var ama yediğim herseyi çıkarıyorum o yüzden yemiyorum .
Çok geçmiş olsun. Ağır geçiyormuş baya. Ama bu haftalarda hafiflemesi gerektiği söylenir. İnsally sizde de öyle olur

benim de dün başladı bulantılarım. 6+2deyim. kıyma kokusuna dayanamadım ki bayılırım yani yemek harcına falan. ara ara öğürtü geliyor. çok fena olanlar varmış. şimdilik iyi gene benim durumum. hepimize geçmiş olsun şimdiden.

Benim de 6 da başladı ama 7 den sonra çıkarmalara başladımm aaahh gece 2 de bile çıkardıgım oldu günde 3 kez bazen. Et yiyemedim hiçbişe yiyemedim en sevdigim şeyleri bile. Azaldı ama hala tam geçmiş deil. Umutla bekliyorum

valla besıncı aydan snra gecıyor ama kızımda suan balık kokusuna kofte kızartması kokusuna gelemıyorum az kaldı ama kuyruk sokumu agrısı olmaya basladı smdıde aklınızda olsun dıslerınızde sorun varsa ucuncu aydn snra yptırın arada dolgu sızlamasıda cekıyorum valla annenın hakkı odenmez gerckden

gerçekten mi? gece 2 de mi... off... inşallah düzelir en kısa zamanda.

5. ay mı?! eyvah eyvah... köfte ben oysa...

benim de dolgularımda sızlama olmaya başladı ara ara. internette baktım diş hekimlerinin yazılarına, aslında kalsiyum eksikliğini kemikten çekermiş bebek, dişten değil. halk inanışı demişler ama gariptir her hamile dişle ilgili bir sıkıntı yaşadığını söyler. ben de bilemedim. bol bol yoğurt yiyorum, ayran içiyorum. bir de lor peyniri çok kalsiyum içerir, o da tüketilebilir.

Bnde 5 haftalık yeni öğrendim kızlar karin sancim cok war doktura daha gitmedim sizdede oluyormu gazdan mi acaba ilk defa hamileyim belimde cok agrrriyo
normal karın agrısı bel agrısı yerlesme sancılarıdır ama cok olursa kontrole gıt bı kontrol ol cnm

7+4 deyim sabahları inanılmaz migde bulantısı oluyor sağlık ocagi yeşil elma önerdi günde bir kez kusma oluyor ama oda 2 3 günde bir allah yardımcınız olsun yemek yapamıyorum bende mutfağa girince icim çıkıyor zorla yapıyorum burnumu tikayarak

Arkadaslar bende 8+5 haftalik hamileyim Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde pek belirtim olmadığı için güzel besleniyordum fakat 2 haftadır inanılmaz bir mide yanması ve bulantı yaşıyorum genelde öğürtü şeklinde oluyor ve o zamandan beri hiçbirşey yiyemiyorum Hergün 1 yumurta yenmesi gerekiyor diyorlar ama ben kokusuna tahammül edemiyorum o yüzden sanki bebeğim beslenemiyor gibi hissediyorum ve cok kotu oluyorum..Ne yapabilirim sizce ? Aynı durumda olan arkadaşlar var mı?

Kızlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim mide yamalarım vardı ama bulantim yoktu yeni yeni mide bulantılarım oluyor ama kusma yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…