Gebelikte mide bulantısı

Emosgecee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
148
150
18
31
Meraba arkadaşlar 14.haftamdayım mide bulantısı yaşadım çok son iki haftadır daha iyi gibiydim ama bugün yine istifar ettim midem yine kötü oldu. Tam geçio zannederken. Bide mide gazı oluyo çok. Su bile çok az içiyorum midemi kötü hiddettiriyor. Bi azalıp bi gelerek mi bitio bu durum. Ve sizin kaçıncı haftada tamamen bitti.??çok zor birşeymiş

Ah sorma..
Gerçekten ne zaman tamamen biteceğini bilmiyorum ama 6. Haftamdan beri bulantı kusma yoğun bir şekilde yasıyorum . Sanırım 16 veya 20 haftalarda tamamen bitecek

benım bes ay surdu mıde bulantısı halende balık kızartamam et kızartması kokusuna gelemıyorum gebelıkden gebelıge degısıyo

Evet bende de aynı geçer gibi oluyor sonra geri hortluyor. 14 hafta bitti benimde tamamen geçmesi 16 17 bulur sanırsam

bana dr bes sıse surup vermıstı bu aya kdr yanma oldumu kullandım bulantıyada ıyı gelıyordu

Evet bende de aynı geçer gibi oluyor sonra geri hortluyor. 14 hafta bitti benimde tamamen geçmesi 16 17 bulur sanırsam
Geçmez die korkuyorum yaa. Hiç yemek yiyemiyoruö ki poğaça yiyorum işte hep kokısuz kuru şeyler yiyorum çorbaya yemege filan hasret kaldım resmen. Herşey de gaz yapıyo korkudan yiywmiyorum bari bol su içebilsem oda yok

Ben ilk zamanlar baya mide sorunu ve farklı sağlık sorunları yaşadım 10-11. Haftalarda tamamen bitti benim ulaştım. 16. Hafta falan geçer inşallah eğer diyare veya kabızlık varsa bunlarda mide bulantısı yapar beslenmenizi ona göre duzenleyin . Ben de 14. Haftadayım Rabbim meleklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin

Benim tam 8+0’da başladı , bütün günüm mide bulantısı ile geçiyordu .. 24 saat . 14.haftaya kadar devam etti .. sonra birden bıçak gibi kesildi . Sabredin , mutlaka geçecektir

Amin inşallah cnm bekliyorum bakalım inşallah bir iki haftaya geçer

Benim tam 8+0’da başladı , bütün günüm mide bulantısı ile geçiyordu .. 24 saat . 14.haftaya kadar devam etti .. sonra birden bıçak gibi kesildi . Sabredin , mutlaka geçecektir
Şu bıçak gibi kesilme olayı bi bendede olsaa herkes aniden geçio dio zaten. Peki mide bulantısı geçince artık eskisi gibi mi olunuyo tam?

Şu bıçak gibi kesilme olayı bi bendede olsaa herkes aniden geçio dio zaten. Peki mide bulantısı geçince artık eskisi gibi mi olunuyo tam?
Hayatım ben 4-7 ay arası Harika bir hamilelik geçirdim . Sadece göbeğim büyüyordu çok keyifli . Hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür , normal hayatıma devam ettim . Ama 7.ay sonu büyümeye devam ettikçe zorluklar başladı . Şu anda sabrımın sınırındayım . Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum , bel ağrım , ayak ağrım .. vücudum çok su topladı. Anlayacağın evet mide bulantısı geçince herşey eskiye dönüyor . İnan bana benim 1 günde gitti , hatta korktum bebeğime birşey oldu sandım . Ama öyle oluyormuş genelde .
Bak ayaklarım bacaklarım ne kadar şişti , şimdi başka sıkıntı çekiyorum. Neyse hayırlısı ile az kaldı :)

Eklentiler

• 09BF0AE0-656B-4DF2-A60A-DC49B7F3E1AB.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 215
Ayy cnm inşallah saglıkla doğumunu yaparsın. Ben şuan 50 kiloyum hiç almadım ama daha 3 buçuk aylıgız tabi ileriyi düşünemiyoruuumşuan odağım mide bulantımın geçmesi yönünde. Bekliyorum bakalım 4. Aydan sonra bende rahatlarım inşallah

Merhaba hanımlar... 15. Haftadan beri mide bulantısı yok olmuştu. Ama 45 dakika önce yoğun bulantı ve susuzluk ile uyandım. Bir bardak su içtim iki dakika geçmeden afedersiniz biraz mide bulandırıcı olabilir ama resmen banyoya zor yetiştim. Fışkırma şeklinde çıkardım suyu.. şu an susadım ama 3. Oldu şu içiyorum ve geri çıkıyor. Şu içmeye korkuyorum. Buna benzer yaşayan var mı?

Ayyy kıyamam yaa gerçekten çok zordu, ben depresyona giricem nerdeyse. Hiç bitmeyecek sandım ama 14.haftadan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı (14.hafta da benim de bi geçer gibi oluyordu, bi tekrar bulanıyordu) ama tamamen geçmesi 16.haftadan sonra oldu. İnşallah senin de geçer artık

Ben de de durum söyle benim bir gün iyi oluyor bir gün aşırı bulantılı ve kusmalı geciyor . Çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…