gebelikte mantar sorunuma yardımcı olur musunuz?

pre kullanmıyorsanız geçmez ki..
eşinizede bulaşmıştır. birlikte tedavi oldunuz mu?

doktorum bu illetin cinsel yolla buluşmayacağını söyledi.

pre kullanmıyorsanız geçmez ki..
eşinizede bulaşmıştır. birlikte tedavi oldunuz mu?
"pre"den kastınız nedir anlayamadım. eşim bir önceki mantar tedavimde de ilaç almamıştı ve bir sıkıntı olmamıştı.

"pre"den kastınız nedir anlayamadım. eşim bir önceki mantar tedavimde de ilaç almamıştı ve bir sıkıntı olmamıştı.

kondom..
o zaman eşinize bulaşmamıştır belki ama şimdi süre uzun.
gerçi doktor ilişkiyle bulaşmaz demiş ama .

esin de dra gitsin. cinsel iliski esnasinda birbirinize bulastiriyor olabilirsiniz.

Aahhh benim o dertten kafayı yiyen..

Ev yoğurdunu büyük boy şırıngaya çekip vajene enjekte ettim. Hem kaşıntıyı alıyodu hem rahatlatıyodu. 2 hafta bunu yaptım.. ama geceleri yatarken yapın bunu ve pamuklu bi bez koyun iç çamaşırınıza..

2 hafta sonrası sarımsağı soyup üstünden özü çıksın diye incecik kesiyodum dört yerinden ortasından diş ipi geçiriyodum iğneyle. Yani tampon gibi düşünün ipi geçirip iğneyi çıkarcaksınız. Sonra bu sarımsağı vajene yollayın ipleri dışarda kalcak şekilde. Gece yatarken yine bu da. 2 hafta da buna devam edin ve güvendiğiniz bi aktardan doğal elma sirkesi alın..

İnanın 1 ay içinde nasıl rahatlıycaksınız. O yanmalar geçicek Allah ın izniyle.. bi doktorun elektronik kitabında yazıyo bunlar bu arada 6 sene önce 70 liraya almıştım ama epey faydasını gördüm :)

Doğumdan sonra da artık bende mantar hat safhaya vardığı için biorezonansa gidip çok şükür kökten kurtuldum.. eğer imkanınız varsa biorezonans öneririm size de. Hiçbi olumsuz etkisi yok. Zaten gitmeye karar verirseniz doktorunuz detayları anlatır.

teşekkür ederim. yöntem değişik geldi ama deneyeceğim:)

bir de bunu hamileyken mi yaptınız acaba?

Biorezenans hakkında biraz bilgi verebilir misiniz nerede yaptırdınız ?

bir de bunu hamileyken mi yaptınız acaba?
Evet gebelikteki mantar mahvetti beni zaten. Fitil ilaç derken de direnç kazanmışlar. Araştıra araştıra biorezonans yöntemini buldum. Gebeyken haberim olaydı direkt biorezonansa giderdim..

Biorezenans hakkında biraz bilgi verebilir misiniz nerede yaptırdınız ?
Özeti şu : hastalığın karşıtı akımlar yollanıyo vücudunuza ve hastalık nötrleniyo.. tabi kandida diyeti yaptım ben. 3 yıldır falan da beyaz şeker hiç tüketmiyorum. Sadece ayda yılda bi tatlı yersem öyle.. ağrısız sancısız hiçbi yan etkisi olmaya muhteşem bi yöntem.

İsrailde kanser hastalarını kemoterapi radyoterapi yerine biorezonansla tedavi ediyolar.. çok uzun süren araştırmalar yapıp makaleler okuyup sonrasında kesinlikle ben bunu yaptırmalıyım dedim.. alerjik hastalıkları bile hatta astımı bile kökten çözen bi yöntem bu..

Bende mantar oldum uzun süre ve bı aptal doktor hamileligimin başında mantar varsa belki düşer bebeğin diye beni nasıl korkutmustu . Bende hijyene çok dikkat etmeme rağmen , başka doktor travazol diye bir krem verdi o biraz iyi geldi , evde iç çamaşırı giyme mümkünse hava alsın , uzun süre havasızlıktan ve bunye zayıf düşerse daha çok oluyormuş , ben şimdi 8 ayligimm Allah'ıma şükür baya az yok gibi hatta , ama orayı havasız ve nemli bırakmamaya çok dikkat et , bide hergun bı dış sarımsak yuttum , yoğurt yedim azaldı cidden . Allah şifa versin sanada zor bir durum

Tesekkür ederim sordugunuz icin.
Yogurt sürdüm ama iyi gelmedi maalesef
Ben daha önce sirkeli su da uygulamistim ancak hem hazırladığım çözelti seyrekti hem de bir tülbent yardımıyla uygulamıştım; taharet almamıştım çünkü doktorum o sekilde önermişti.
Simdi buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile yoğun bir sirkeli su çözeltisi cozeltisi hazırladım ve sabah aksam taharet olarak uyguluyorum. Gece de yatarken camasir giymiyorum bölge hava alsin diye.
Son 2-3 gündür daha iyiyim ama kötü olursam doktoruma danışarak sarımsak kullanacağım. Zira bazen atak gibi kaşıntı geliyor.
Insallah gerek kalmaz.
Sizde de mi ayni sıkıntı var?

Yok ben sizi merak ettim cok gecmis olsun

Elkecan şuan nasılsın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…