ev sirkesini nerede bulabilirim?Bu konuda deneyimim yok ama kullandigin market sirkesiyse ise yaramayabilir. Saglikli degil onlar. Ev sirkesini bir dene.
çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim.Bu arada canlı bakteri olması için ben yoğurdu evde mayalıyordum. Hazır yoğurtlar şaibeli biraz. 3-4 gün sonunda geçmişti hastalığım. Ama 2 hafta kadar sürmeye devam etrim korkudan:)
Ya bazi yoresel urunler satan yerlerde oluyor. Bana teyzemler yapip veriyor. Annene falan yaptirabilirsin belki.ev sirkesini nerede bulabilirim?
teşekkkür ederim. siz çözeltiyi ne kadar yoğunlukta hazırlamıştınız? sorun değil sirkenin yakmasına dayanırım, 1 hafta da uygularım yeter ki çözüm olsun.Geçmiş olsun arkadaşım. Bende 32 haftalık hamileyim.18.haftada bende mantar olmuştum. Hiç bir ilaç kullanmadım sadece sirke kullandım;ama günde 2 kere değil her tuvalete gidişimde.hamilelikte olan mantar enfeksiyonun bebeğe bir zararı yoktur ancak doğum esnasında bebekte pamukcuk ve hastalıkların oluşumuna neden olabilir.o yüzden tedavi edilmesi gerekir.simdi yapacağın yoğun sirke içeren bir çözelti hatırlayacaksın. Her tuvalete gidişinde kullanacaksın. Vajinal duş almayacaksın ıslak kalmamasını özen göster. Eğer dayanabilrisen sirke miktarını artık 1 hafta kullan mutlaka faydası olacaktir
teşekkür ederim. sarımsağı nasıl kullanmalıyım?Canim bu ara hep ben de bu illetle ugrastim... öncelikle iliskiye ara ver. Büyük ihtimal esine de bulasmis olabilir ama erkeklerde belli olmuyormus. Doktoruna söyle ona uygun antibiyotik versin.. bi de sarimsagi dene derim ben dayanamiyordum fazla ama bi dene derim canim. Gecmis olsun
teşekkür ederim. sarımsağı nasıl kullanmalıyım?
karbonatı siz denediniz mi? bana yakar gibi geliyor o bölgeyi.Gyno- lomexin diye bir fitil ve kremini vermişti doktor hamileyken,düzelmiştim.1,5 luk pet kutuya ılık suya bir-iki yemek kaşığı karbonat koyup çalkalayın her lavabo dan sonra taharet alıp ıslaklığını alın geçer.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?