Gebelikte Largopen Kullanimi

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
133
43
13
Kızlar selam. Dün de konu açmıştım 20lik diş problemi yaşıyorum diye. Bugün diş hekimine gittim herhangi bir işlem yapmadı sadece üstteki dişimi torpüledi alttaki şişliğe baskı yapmasın diye tabi anestezisiz bir işlemdi acısız olduğu için. Operasyon vs yapılmadı. Largopen antibiyotik yazdı. Gebelikte amoksisisilin etken maddeli antibiyotik kullanılabiliyormus sanırım. Doktoruma mesaj attım ama henüz gormedi. Emin olamadım. Siz kullandiniz mı gebeyken bir bilginiz var mı?

prospektüsünde hekim önerisiyle kullanılabilir diyor zaten, doktor bilgisi varsa hamile oldugunuzdan problem yok insallah bir problem olmadan geçiçir

prospektüsünde hekim önerisiyle kullanılabilir diyor zaten, doktor bilgisi varsa hamile oldugunuzdan problem yok insallah bir problem olmadan geçiçir
Evet evet gebe olduğumu söyledim. O zaman çok etkili bir şey yazamıycaz bununla idare ediceksin bu gebelikte kullanılabilir dedi. İnşallah bir an önce geçer, tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…