Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 9. Haftamdayım geçtiğimiz haftalarda çok ayakta kaldığımda vs kuyruk sokumu ağrısı oluyordu ama son birkaç gündür yürüsem bile çok ağrım oluyor. Aktif olarak çalışıyorum ancak genelde masabaşı. Siz de yaşadınız mı bir absürdlük var mı ?
Arkadaşlar 9. Haftamdayım geçtiğimiz haftalarda çok ayakta kaldığımda vs kuyruk sokumu ağrısı oluyordu ama son birkaç gündür yürüsem bile çok ağrım oluyor. Aktif olarak çalışıyorum ancak genelde masabaşı. Siz de yaşadınız mı bir absürdlük var mı ?
Yoo ben spor yaptim plateste yaptim bende cok siddetli kuyruk sokumu ve çatı agrisi vardı. Korkmayin rahim genisliyor bebek buyuyor vucut degisiyor hormonlar degisiyor. O yuzden agrilar artiyor cunku vucudunuz sizin agirliginiza alışıkken rahim buyuyor su artiyor bebek buyuyor agirlik artiyor. Bundanda olabilir agriniz . Cogu kisinin dogumdan sonra kalmamis sizinde kalmaz inşaAllah